•~{ 3 }~•

11 0 0
                                    

~pov Jake~
Weer een nieuwe school, ik haat het als we verhuizen! Dit was al de 3de keer dit jaar dat ik weer de nieuweling was op school nu had ik wel het geluk dat het het begin van het schooljaar was en dat het nog normaal was.

Ik kijk in de spiegel en zie iets dat me niet echt aanstaat. Mijn gezicht. Mijn lichaam. Ik ben niet dik of zo maar ik heb wel geen Abs. Ik draag een bril heb puisten en een grote neus. Dit is alles dat ik haat aan mij zelf. Meisjes negeren mij, ik heb niet echt zoveel vrienden (dit komt ook door al het verhuizen) en iedereen vind me een soort van nerd.

Buiten dit alles probeer ik positief te blijven en altijd te kijken naar the bright side. Ik ben zeer vriendelijk, soort van grappig en ben zeer sociaal, ondanks iedereen die me negeert.

Ik kleedde me aan en at snel iets, ik wil niet te laat zijn voor mijn eerste schooldag! Ik deed mijn jas aan en nam de bus op weg naar school. "Wat gaat dit schooljaar weer brengen."

----------------------------------------------

VOTE & COMMENT pls
ik hoop dat je er van hebt genoten!
hugs
Ine
Na 10 reads doe ik altijd een nieuw hoofdstuk :p

p.s misschien hebben jullie het al gezien maar ik heb nog een boek begonnen het is een short story over een prinses die zeer droevig is en nog nooit heeft geglimlacht. Ik hoop dat jullie het eens gaan bekijken!!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 24, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Is hij de ware ?Where stories live. Discover now