Глава 15: Краят

5.4K 222 19
                                    

15 години по-късно

-Мамо, тате трябва да тръгваме, не искам да закъснея за първия учебен ден.- провикна се малко момченце от долния етаж на къщата.

-Идваме, скъпи, само да взема сестра ти.-женски глас се чу от горната стая.

Семейството се качи в колата и тръгна за училище. Пред него се бяха събрали страшно много хора, навсякъде тичаха засмени деца и щастливи родители.

-Бързо, мамо, бързо!- момченцето слезе от колата и изтича в право в училището. На входа той се спря пред един господин с тъмна коса.

-Здравей, младежо, за къде си се разбързал?-попита го засмяно той. -Къде са майка ти и баща ти?

-Ето ги там, идват.-момченцето посочи към тях. Господинът повдигна глава и ги видя. Той остана смаян. Това бяха Елинор и Майкъл.

-Здравейте, господин Иванов- каза Елинор когато приближи към него.

-Я гледай ти, госпожица Елинор и ъм.. момчето което остави Елинор да се справя сама с проекта ми хаха, Майкъл, радвам се да ви видя.-каза Иванов. -А това е?

-Това е Оуен и сестричката му Мия.-каза Елинор, поглеждайки към малкото тъмнокосо момченце, което имаше същите сини очи като баща си.

- Е, добре тогава.-засмя се той.- Хайде време е да влизаме.

След церемонията за откриване на първия учебен ден, Елинор, Майкъл, Оуен и Мая се прибраха в къщата си. Голяма бяла къща с много цветя, зелен двор, красива гледка, място където Тори да си играе(кученцето все още беше до Елинор) и разбира се гараж за мотора и спортната кола на Майкъл и Елинор.

И ето, че от един човек занимаващ се с дрога, момиче което не си бе представяло живот с него, те се превърнаха в едно невероятно семейство.





КРАЙ

Бъди с менWhere stories live. Discover now