UMUT KALMADI EMREDEN YANA...

2K 47 14
                                    

NOT: ARKADASLAR LÜTFEN OKUDUKTAN SONRA İÇİNİZDEN GELDİĞİ GİBİ YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN..BENİM İÇİN COK ÖNEMLİ DÜŞÜNCELERİNİZ,BİRSEY DAHA SÖYLEMEK İSTİYORUM YAZARKEN DİNLEDİĞİM ŞARKIYIDA PAYLAŞACAGIM OKURKEN DİNLEMENİZİ TAVSİYE EDİYORUMM İNSANI GERCEKTEN HEYECANLANDIRIYOR VE BÖLÜME AYRI BİR HAVA KATIYOR...ŞİMDİDEN HEPİNİZE COK TESEKKÜR EDİYORUM SİZLERİ SEVİYORUM KENDİNİZE CİCİ BAKIN İYİ OKUMALAR..

;)

Birkac. gun olmustu ve ben mecburıyetten Emrenın telefonunu kabul etmıstım.Yalvarısların altına gizlenmiş tehtitlerdi korktugum sey.Beni kapalı bir şekilde tehtit etmişti ve fırsat bulduğum her an annemler oturma odasına gectıklerınde ve kapıları kapandıgında telefonu acıyordum ve sessizce konusuyorduk.Evde annem ve ben dısında kimse olmadıgında rahatca odamda mesajlasıyorduk.Ev kalabalık oldugundada banyoya giriyordum ve ordan yazıyordum mesajlarına cevap.Ailemle cok farklı ilişkilerimiz vardı.Benim ne olacagım okulumu bırakmıs olmam evde bos olmamın butun hayatım boyunca devam etmeyecegını onlarda biliyordu ve kafalarında çözüm yolları ararken onlar ben tekrardan arkalarından iş ceviriyor. onlara yalan söylüyor Emreyle ilişkimi tuhaf bir biçimde devam ettiriyordum.Aslında bu durum beni ve vicdanımı cok rahatsız ediyordu ama Emreye daha önce dediğim gibi bağlanmıştım.

.

.

Günler geciyordu ve emre bana ailesiyle arasının ne kadar kötü olduğunu söylüyordu.Annesiyle kavga ederken telefon acıp bana dinletiyordu.Bagırışları küfürleri haykırısları dinlemek inanın bana midemi bulandırıyordu ve telefonu sinirle kapatıyordum.Ne yapabilirdim ki o pislik aile benım ne durumda oldugumu bılıyor muydu acaba? !!

.

.

Emre bi zaman sonra yani bikac hafta sonra bu durumun böyle gitmeyecegini ve ne kadar süre benım hapis kendininde işkencelerle yaşayacagını söyleyip duruyordu.Salak oğlan benim babamın bu kez kimseyi sağ bırakmayacagını bile bile hatta bulduğu yakaladığı ilk yerde kendini öldüreceğini bilmesine ragmen nasıl bu kadar cesaret edebiliyordu aptallıklara ve beni hiç mi düşünmüyordu.

...

.

.

Ocak ayı bitmiş subat ayına gelmiştik ve artık Emreyle durmadan kavga ediyorduk telefonda.Ben ayrılmak istediğimde ya benim ailemden birilerine zarar vermekle ve bunu yaparken hiç zorlanmayacagını söylüyordu ya da beni silah zorula kacırma fikrinin olduğunu ve yoluna cıkan herkesi incitecegini anlatıyordu.Ben inat gittikce içmeye basladı.İşler gittikce karısıyordu ve biz bitmiştik artık ben Emreye karsı hiç ama hiç duygu beslemediğimi artık onu sevmediğimi. ondan hoslanmadığımı biliyordum ve kendime degil sadece sevdıklerime bir zarar gelmesin diye ona katlanmak zorunda kalıyordum.Lanet herif geceleri içiyordu ve gece yarısından sonra tüm it cevresini toplayıp bizim evin ora geliyordu.Arkadaslarıyla araba yarısı laflar bagırıp cagırmalar haykırmalar küfürler dünya..

Bunları yaşarken yaşım henüz 15 olduğu için Emreye dava acılmıstı cunku bir çocuğu kacırmıstı.Bu suctu ve bunun hapis cezasına kadar cezaları oluyordu.Emre bir gece evin etrafında arkadaslarıyla sarhos sarhos dolasırken. bagırmaya başladı.

-Gerekirse senelerce girip yatacagım ulan ceren senin için!

O orada öyle bagırırken ve ben tir tir titrerken babam pencereye cıktı dısarıda ne oldugunu ögrenmek için ve arkadasları bi arabaya zorla sokup götürüyorlardı bile.Babam bana doğru yürüdü..

-Bu piçle bir alakan var mı!?

-Bizden sakladığın herhangi birsey var mı?

-Sana telefon. falan verdi mi?

BİR GENÇ KIZIN GİZLİ HİKAYESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin