YOLA ÇIKIŞ...

3.3K 85 21
                                    

Bedenim soğuk suyla savaşırken çıkacağımz yolculuğu düşünüyordum.Yeni bir başlangıca hazır mıydım??  Bu soruyu cuma günü o mesajdan sonra hep düşünür oldum ve bugun pazartesi..Öğlenden sonra okula gider gibi çıkıcaktım evden.Biraz ilerideki boş alanda buluşacaktık Emreyle.Herseyi ayarlamıştı ve bana sadece gitmeye hazırlanmamı söylemişti.Kimseye hiçbirşey söylemeden gidecektim ama ben ondan habersiz bir mektup yazmıştım ve yastığımın altına yataktan ucu hafif gözükücek şekilde cıkarmıştım..Belkide Tanrının işaretiydi bu ve o küçücük kagıt parçasının. uçuruma atlamama 1 saat arayla engel olacagına kim inanabilirdi ve

Bu Tanrının gücüydü evet evet hissedebiliyorum..





BİRKAÇ AY ÖNCESİNE DÖNÜYORUZ ARKADAŞLAR CERENİN EVDEN KAÇMASININ KİMSENİN BİLMEDİĞİ SEBEBLERİDE VARDI İNANIN BANA..











Ablam bayram tatili için üniversiteden evimize dönmüştü ve biz aynı odada kalıyorduk.O sınavı kazandıktan sonra ben onun odasına daha geniş ve güzel olduğu için yerleşmiştim doğrusu...

Ben Emrenin bana aldığı telefonu arkadaslarım dışında herkesten gizli kullanıyordum en baştada ailemden..




Bayramda dışarı cıktık ve cevremizdeki insanlarla bayramlaştık ve evimize döndük.Gece oldu ve yataklarımıza yattık.Odada ranza vardı çünkü çok çocuklu bir evdi ve her kişiye bir oda düşse bir saray gerekebilirdi sözde.Babamın meslegi iyiydi ve durumumuz ne aşırı zengin nede fakirdi yani asgari müşteri eklerin biraz üstündeydik ve ben kabul etmeliyım özel okullara GİTTİM.En pahalı en marka kıyafetlerden giydim.İstediğim her mekanda takılıp her türlü faliyetten geri durmadım..








Gizlice yorganın altındn telefonumdan Emreyle mesajlaşıyorduk.Ablam uyudu sanmıştım ve. rahattım derken ablam bi annda üzerime yürüdü uyumuyormuş.Elimden telefonu aldı ve cinnet geçiriyordu sanki gözlerine inanamıyordu şaşkındı ve ben tir tir titriyordum korkudan.Emreyi öğrendi ve aradı onu.







Bir daha cerene yaklaştığını görmiyecegim sizin yaşınızda ne sevgilisiymiş bu bak seni babama söylerim kardesimin peşini bırak..  demişti ve bu bize engel olmıyacaktı sadece onun ayrıldıgımızı bilmesini sagladık ve mutsuz.  bir şekilde geldiği şehre üniversiteye geri döndü ve bana ne yeminler ne tehtitler aklınız durur..:)











Birkac ay sonra ceren evde kimse yok nasolsa diye mutfak masasında mısır gevreğini yerken elinde telefonla annesine yakalandı ve anneside cinnet geçirmişti sanki annesine bir arkadasının 2 telefonu oldugunu arkadasının kendısıne verdıgını dedıgınde annesinden hem dayak yemiş hemde annesine. telefonu geri verecegine dair söz vermişti çünkü annesi cereni tehtit etmişti babasına söylemekle ve bu ölüm demekti.Annesi bilmiyordu ki ceren annesinin babasına söylemesinden korktugu için 5 gün sonra erkek arkadası olan Emrenin kacma teklifini kabul edicek.







TEKRARDAN CERENE DÖNÜYORUZ ARKADAŞLAR..









Buz gibi bir duşun altından çıktığımda sıcak olan tek şey gözyaşlarımın yanaklarımı ısıtmasıydı.Odasına geldiğinde üstüme dar lacivert bir  pantolonla siyah bir. kazak geçirmiştim.

Saçımı düzleştirdikten sonra yaşım henüz 15 olduğu için Emrenin dediğini daha buyuk göstermek icin makyaj yapmayı düşünüyordum.Aynanın karşısına gectıgımde annemin aynananın karsısına gectıgınde kendını iyi hissetmeyeceğin seyler yapma kızım dedıgı geldi ve yine ağladım.Sonra gözyaşlarımı kurulayıp makyajımı yapmaya koyuldum.Siyah lacivertli göz makyajı.Uzun kirpiklerime daha uzun gözükmesi için rümel ve kırmızı bir ruj.Hafif pudrada sürdükten sonra hazırdım.Botlarımı ayagıma geçirdim ve. cantamın tekini dısarı kapının önüne attım.İçi kendi eşyalarımla dolu olan okul çantamıda tek omzuma taktıktan sonra içeride yatan anneme sabaha kadar işlerle uğraştıgı için kalkmasını ve beni görmmesi için seslendim.










- Ben gidiyorum annee!

-Tamam kızım güle güle iyi dersler.

-Anneee!!

-Efendim ceren?

-Seni SEVİYORUM..








Annemin cevabını dinlemeden evden cıkmıştım ve kulağıma kulaklıgımı takmıştım.Evet en sevdiğim sanatçı Şebnem ferah; Cakıl taşları..








Yolda ilerlerken bugün olanları düşündüm sabah kardeşim okula giderken kalkmış saçlarını bozmuş azar işitmiş sonra bir anda yanagına öpücük kondurmuştum.

-Iyy iğrençsin ceren! bu öpmekte nereden cıktı derken ben arkamı dönmüş odama ilerliyordum ve tabiki gözümden dökülen yaşları siliyordum.

Babam işe giderken annem onu hep uğurlardı ve o gün bende ayakkabılarını giyerken vedamı ediyordum.Onu öpmek istedim ama daha fazla belli etmek istemediğimden zaten bu yaptığım monoton bişey degildi ona iyi işler baba dedim ve arkasını dönüp giderken hoşçakal babacığım diye geçirdim içimden..






Emre elimden tutmuş otobüslere sürüklüyordu beni aslında arabayla gidiceğimizi söylemişti ama otobüs daha güvenliymiş. Yola cıkmadan önce telefonumu istedi bana aldığı telefonumu ve bende verdim kapattı ve cebine koydu.






-"Pişman olup yanlış birşey yapmaman için Ceren "dedi bana.Otobüs yola çıktığında ikimizde susuyorduk ve ben yolu dağları İZLİYORDUM.Bir ara çantamdan aile albümünü çıkardım ve Emreyle birlikte resimleri inceledik.Sonra ben elimde olmadan ağlamaya başladım ama dikkat.  cekmemek için ellerin arasında aldığım başım bişeyleri yanlış yaptığım için. sanki bana ceza verir GİBi agrıyordu.  Bedenim bile bana ceza veriyordu. bir şehiri geçmiştik ve diğerine. yaklaşmışken Emre telefonumu cebinden cıkardı ve bakalım sınıftakiler gelmeyince ne diye mesaj atmışlar dedi.Telefonu açtı ve gelen mesajları OKURKEN yüzünün rengi attı.Ceren sessli mesaj var ir numaradan dedi ve ben hemen elindeki telefonu alıp mesajı dinlemek için kulağıma götürdüğümde mesaj aynen şöyleydi












-Kızım babanın güzeli nerdesin seni çok merak ediyoruz bak ben yola çıktım bana nerde olduğunu söyle yeter.Söz veriyorum bu iş daha fazla uzamadan ve biz bişeylere geç kalmadan seni alayım ve evimize GİDELİM canım kızım.Baban seni çok seviyor.Mesajımı aldığında beni ara çaldır mesaj at seni cok merak ediyorum kızım.Haydi bekliyorum..




















NOT: LÜTFEN OKUYAN SEVGİLİ ARKADASLARIM YORUMLARINIZI VE VOTELERİNİZİ BEKLİYORUM EGER YORUM VE VOTELER GELİRSE COK SEVİNİCEM VE YB HEMEN YAZICAM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.ÖPÜLDÜNÜZ







BİR GENÇ KIZIN GİZLİ HİKAYESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin