18

3K 324 183
                                    

Sehun kapıda gözleri korkuyla açılmış şaşkın sevdiğine bakıyordu .

Luhan derin bir nefes aldı . Kaçmayacaktı . Sehun'dan ve onun yaşadıklarından kaçmayacaktı . Sakin olmaya çalışarak yerde kanlar içinde oturan Sehun'a doğru yürüdü . İçinden sürekli 'Titreme Luhan' diye kendiyle savaşıyordu .

Sehun gözleri yaşlı yanına titreyerek yaklaşan sevdiğine baktı . Birazdan ona kızacaktı . Neden kendini kestiğini soracaktı ve Sehun başını eğip susacaktı . Hep yaptığı gibi ... Sonra Luhan bağırıp çağıracaktı . Belki gidecekti ... Bir ay olmadan çekip gidecekti . Niye kesmişti ki kendini şimdi !!!! Ona neden yakalanmıştı ki !!! Az daha sabredemez miydi !!! Neden bu kadar sorunlu olmak zorundaydı ki !!! Ağzını açıp gitme demeliydi . Biraz daha kal demeliydi ...

Sehun ağzını oynatmaya çalışıyordu ama yapamıyordu . Aşık olduğu adama gitme diyemiyordu . Hıçkırarak ağlamaya başladı . Luhan sonunda dizlerinin üstüne çöküp yere Sehun'un tam önüne oturmuştu . Hala titriyordu . Ne yapmalıydı ki şimdi ?

Ellerini uzatıp Sehun'un gözyaşlarını sildi . Sehun'un ağzı sürekli hareket ediyordu ama sadece hıçkırık sesi çıkıyordu .

-"Şşşşşşttttt . Bebeğim sakinleş . Konuşmak için zorlama kendini . Lulun burada . "

Sehun'un göz kapaklarını birbir öptü . Yanağını okşadı . Sonra alnına uzun bir öpücük kondurdu .

Sehun gözleri kapalı başını eğdi bir müddet . Luhan korktu .

-"Sevgilim kolunu temizleyelim mi ? Bunun için bayılmanı istemem . Hmm ? Olur mu ? "

Luhan'ın sesi hafif titriyordu ama bunu umursamadı . Sehun başını salladı . Luhan ona neden kızmamıştı ki ?

Luhan yerden kalktı ve dolaptan bir havlu alıp Sehun'un koluna sardı . Bir müddet sessiz kaldılar . Luhan soru sormaktan korkuyordu ama konuşmalıydı .

-"Sehun ... seni .. öpmem ımmmm hoşuna gitmedi mi ? "

Sehun başını hızla kaldırdı ve salladı . Luhan'ın dokunuşları cennet gibiydi ! Bundan nasıl hoşlanmazdı ki !!! Yoksa bu yüzden mi kendisini kestiğini sanıyordu ? Sehun kendisine kızdı . Aslında Luhan kendisini öptüğü için kesmişti kendini ... Öpücük değil öpücüğün getirdiği şeyler yüzünden ... Sehun tam bir aptal gibi hissediyordu . Temiz olan kolunu kaldırdı ve Luhan'ı çekip dudaklarından öptü .

Luhan öpücüğe karşılık verdi .

-"Beni bundan mahrum bırakıcaksın diye çok korktum . "

Luhan en içten sevgisiyle gülümsedi . Gülümsemesi Sehun'a da yansıdı .

-"Hadi kolunu saralım . " Luhan Sehun'u yerden kaldırdı .

Özenle önce kolunu yıkadılar . Sonra Sehun'un gösterdiği şekilde kolunu sardı . Yatağa tekrar döndüler . Sehun Luhan'ın göğsünün üstüne yattı ve içice sokuldu .

Luhan şarkı söylemeye başladı . Sehun o eşsiz sesle uykuya kendini bıraktı .

---------

Kan ... her yer kandı ... Sehun kanlar içinde banyoda uzanıyordu . Bileklerini kesmişti ... Bileklerini kesip intihar etmişti ve Luhan zamanında yetişememişti . Şokla yerdeki ölü bedene bakıyordu . Yapamamıştı ... Sehun'u kurtaramamıştı ...

Luhan ter içinde o lanet kabustan uyanmıştı . Yataktan hemen doğruldu . Sehun yoktu . Tanrım Sehun yatakta yoktu !!!! Ağlayarak yataktan kalktı ve banyoya gitti . Banyo tertemizdi . Koşturarak salona gitti ve onu gördü . Sehun mutfakta kahvaltı hazırlıyordu . Sehun yaşıyordu !!!!

BLOOD/TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin