3

3.9K 394 88
                                    

Deli : Sırf diğer insanlardan farklısın diye dalga geçilmek çok saçma değil mi ? Hayır siz sanki çok iyi insanlarsınız !!!! Pislikler !!!

Lulu : Seninle mi dalga geçiyorlar ?

Deli : Beni boşver . Ben her gün o iğrenç gözleri görüyor ve lafları duyuyorum . Ben alıştım çoktan ama bunun başkalarına yapılması ... hele küçücük bir çocuğa yapılması ... İşime gidiyordum . Bir grup velet kilolu bir çocuğu köşeye sıkıştırmış ağza alınmayacak şekilde hakaretler ederek dövüyorlardı !! Girdim dövdüm hepsini *-* .

Lulu : Dövmek bir çözüm değil ama . Yarın dövüldükleri için o çocuğa daha beter şeyler yapacaklar ...

Deli : Biliyorum ama kendimi tutamadım ...

Lulu : Dünyada pisliğe bulaşmış bir çok şey var . Bunu tek başına çözemezsin .

Deli : Tanrı insanları yarattığı en yüksek canlı olarak söyler ama içleri de en iğrenç olan yaratıklarız ....

Lulu : Şeytanlar bunun için var .

Deli : Ama bizi koruyan melekler yok . Nefsimizle kendimizin savaşması gerekiyor *-* . Sonra da bunun için bir de cezalandırılacağız *-* .

Lulu : :)))) .

Deli : Gülme *-* Cehenneme gidecek olan sen değilsin !!!! Melek yüzlü melek seni *-* .

Lulu : Kendine zarar verme o zaman ...

Deli : Elimde değil .

Lulu : Neden ?

Deli : Lu dünyada herkes mutlu yaşayamıyor . Acıları , dertleri , sıkıntıları oluyor . İmkanları olmuyor . Mutlu yaşayamıyorlar ...

Lulu : Bu kendine zarar vermek için bir sebep değil ama .

Deli : Ben ruhumun kaldıramayacağı şeyler yaşadım Luhan . Bedenim küçücüktü . O acılar çok ağır geldi . Hem de çok ağır , kaldıramadım . Denedim atlatmaya çalıştım ama olmadı . Atlatamadım . Atlatamıyorum . Sonra ölmeyi denedim . İzin vermediler . Sonra kendime zarar vermeye başladım . Vücudumdan akan kanı görünce rahatlıyorum , unutuyorum ...

Lulu : Dış görünüşün yüzünden mi seninle dalga geçiyorlar ?

Deli : Hayır . Aslına bakarsan yakışıklı biriyim ^-^ . Gay olsaydın seni anında etkilerdim . Şimdi bile etkileyebilirim ;) .

Lulu : İzlerin yüzünden mi ?

Deli : İzlerimden utanmıyorum . Onlar acılarımın göstergesi , ruhumun parçaları ... İşte çalıştığım için mecbur gizlemek zorunda kalıyorum . Yoksa kovulurum *-* . Başka zaman saklamıyorum . İzlerim bana arkadaş bile buluyor ^-^ . Beni anlayan ve dinleyecek insanlar bulabiliyorum ^-^ . Onlar dışında bana bakan insanları umursamıyorum .

Lulu : Anlamıyorum ... Kendine acı çektirmeni ...

Deli : Çünkü mutlusun ^-^ .

Lulu : Yine de ... bilmiyorum . Konuşamıyorum ... beni nasıl seviyorsun ? Senden farklıyım diye mi ?

Deli : Bilmem . Olabilir . Seni baya izledim ve bir gün bir baktım kalbim senin için atıyor ^-^ . Gülüşünü yediğimin geyiği :3 :3 .

----------

Deli : Lu ... korkma nolur ... Seni seviyorum . Karşına çıkıp konuşamam . İzin ver diğer insanların yaptığı gibi konuşayım seninle ama buradan ?

Lulu : Üzgünüm ben konuşmak istemiyorum .

Lulu yazıyor ...

Deli : Tamam . Öldürmeyeceğim ama kendimi . Bunu kanıtlamak içinde sadece yaşadığımı belli eden mesaj atacağım . Bu yüzden engelleme beni olur mu ?

Lulu : Tamam .

BLOOD/TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin