8

3.5K 374 124
                                    

Hun : Ben 6 yaşındayken babam iş kazasında öldü . Annem , ben ve kız kardeşim ile beraber amcamda kalmaya başladık . Sonra amcamla annem evlendi . Evlenmek zorunda kaldı . Bir kardeşim daha olacaktı ki annem düşük yaptı . Amcam bize pek iyi davranmazdı . Dokuz yaşıma geldiğimde kardeşimin kanser olduğunu öğrendik . Durumumuz yoktu . Onun da savaşmaya gücü yoktu . Bir buçuk yıl sonra vefat etti . 13 yaşıma geldiğimde annem gözlerimin önünde intihar etti . Yaşadıklarını kaldıramadı . Ben de kaldıramadım . 14 yaşındayken ben de intihar ettim ama beni kurtardılar . Hastaneye yatırıldım . Sonra beni başka bir hastaneye yolladılar . Ne hastanesi olduğunu anladın ... 16 yaşımdayken de oradan kaçtım . Bir altı ay sokaklarda takıldım . Sonra bir dede beni evine aldı . Şimdi onun kafesinde çalışıyorum ama artık beraber yaşamıyoruz .

Hun : Böyle işte . Kendimi kesmeye ihtiyacım var . Ruhum acıyor . Ruhum yalnız ... kimsesiz . O hastane tedavi amaçlı değildi . Cidden beni daha kötü ettiler . Gördüğüm muamele onca şeyi yaşamış küçücük bir beden için fazlaydı ve küçücük bir kalbin kaldıramayacağı kadar büyük . Deliyim evet . Sorunlarım var evet . Yine de kendi çapımda hala yaşamaya çalışıyorum . Gülmeye çalışıyorum . Seni sevmeye çalışıyorum .

Lulu : Ben üzgünüm . Böyle bir şeyi tahmin etmemiştim .

Hun : Dedim sana *-* . Al öğrendin ne oldu şimdi ? Eline geçti *-* ?

Lulu : Daha kötü hissetmeme neden oluyorsun *-* .

Hun : *-* Hayır ne bekliyordun ki yani ...

Lulu : Seni hiç göremeyecek miyim ?

Hun : Gördün ya kaç kez . Seni kurtarma amaçlı bir kez sarıldım bile :3 . Hatta uçurtmayı verirken elim eline değdi :3 :3 :3 .

Lulu : Şu an yanımda olursan sana sarılabilirim ?

Hun : Güzel teklif *-* ama cıks .

Lulu : Benimle yatakta çırılçıplak yuvarlanmak istiyordun ne oldu ?

Hun : Hala istiyorum . Tanrım !!!! Sen hiç aynaya bakmıyor musun ??? Ne kadar güzel olduğunun farkında mısın ????

 Tanrım !!!! Sen hiç aynaya bakmıyor musun ??? Ne kadar güzel olduğunun farkında mısın ????

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Şuna bak . Çok güzelsin ♡_♡ .

Lulu : Tamam yanıma gel ;) .

Hun : Var ya fenasın ... *-* . Cıks diyom cıks .

Lulu : Neden ????

Hun : Bak şimdi şu an gösterdiğim ilgi yüzünden bana karşı böylesin . 3 yıldır sen farkında olmadan bir ton şey yaptım ve bu seni şu an mutlu ediyor . Kim olsa böyle bir ilgiden mutlu olur . Karşına çıksam benden hoşlanırsın . Cidden yakılıklıyım ;) ve sana yaptığım şeylerle ne kadar iyi bir erkek arkadaş olduğumu biliyorsun .

Lulu : Bu hissettiğim şey anlık bir şey değil !!! Bak sen de biliyorsun !!! Seni görmek istiyorum !!!!

Hun : Lu bizim mutlu günümüz sadece dört gün sürer . Beni arkadaşlarınla tanıştıramazsın . Bizim statü farkımız var :) . Ben lise mezunu bile değilim . Sizinle ortak konuşağım şeylerim yok . Benim yaptığım aktivitelerle sizinkiler farklı :) . Bu seni bir süre sonra rahatsız eder . Çünkü insanlar acımasızca eleştirir . Yazın bile uzun kollu giymek zorunda kalırım ben eğer yanında olursam . Ben izlerimden utanmam ama sen utanırsın . İzlerimi mutlaka görürler zaten . Ne diyeceksin onlara ? Sevgilim delinin teki kendini kesiyor ? Hadi arkadaşlarını boşverdin beni seçtin . Ailene ne diyeceksin :) ? Zaten erkeğim . Eee durumum da açık :)))) . Baban vurur beni . Hadi onları da boş verdin yine beni seçtin . Sonra ne olacak ? Sen bunlar yüzünden bir süre sonra üzüleceksin . Her şey için kavga etmeye başlayacağız . Ben seni her halinle kabul ederim . Çünkü sen benim gibi problemli değilsin ama sen beni kabul etmeyeceksin . Beni ben olarak kabul etmeyeceksin . Beni değiştirmeye çalışacaksın . Benim kendimi kesmeme izin vermeyeceksin en basitinden . Bunun için kavgalar edeceğiz . Sonra insanlar yargılayacak bizi . Bu oğlan seni hak etmiyor diyecekler en basitinden . Ben kulağımı tıkarım onlara aldırmam ama sen bir süre sonra katlanamazsın üzülürsün . Senin üzüntüne çare olamayınca ben daha çok kendimi kesmek isteyeceğim ve sen bunu engelleyeceksin .  Sonra ben atak geçireceğim ve sana zarar vereceğim . Bunlara dayanamayacaksın , dayanamazsın ve sen beni terk edeceksin . Benden nefret edeceksin . Benden nefret ettirileceksin . Sonra ben kendimi öldüreceğim ve cehennemin kapıları benim için açılacak . Sonra sen vicdan azabı çekeceksin . Sonra bir kız ya da oğlan beni sana unutturacak . Olan bana oluyor Lu !!!! Ben mutlu ölmek istiyorum Han ... Böyle bir acıyla değil . Hele ki sevdiğime acı çektirerek değil ... Biz olamayız Han . Biz diye bir şey olamaz .

Lulu : Nerden biliyorsun böyle olacağını ? Sen bir şeylere göğüs gerebildiysen ben de gelemez miyim ? Güçsüz müyüm ben ? Beraber alt edemez miyiz ?

Hun : Bunun güç ile alakası yok . Yazdıklarımı azıcık düşün Han . Azıcık düşün . Oldukça mantıklıyım :) . Ben senin için doğru kişi değilim ve emin ol sana aşık birisi çıkacak . Sende onu seveceksin ve mutlu bir şekilde yaşayacaksın ^-^ .

Lulu : Peki sana ne olacak ?

Hun : O gün gelmeden öleceğime emin olabilirsin O/ . Dediğim gibi mutlu ölmek istiyorum . Mutlu öleceğim de . Benim ömrüm kısa olacak . Mutlu olacağım ve zirvede öleceğim .

Lulu : Bana şans bile vermiyorsun ...

Hun : Hayat bana şans vermedi Lu ... Hem de hiç şans vermedi ...

-----------

Wattpad sinirimi bozuyor :))) . Gif ve resim ekleme seçeneği gitti . Bölümde değişiklik yapıyorum onu göstermeden yayımlıyor :)))) . Bu not görünecek mi emin değilim :))) .  Bozuk sinirlerim iyice bozuldu :))) . Bu not görünüyorsa bir ses edin bana lütfen .

22 - Seyeol

BLOOD/TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin