Harmadik fejezet - A bébipandák

90 5 1
                                    


Audrey összeállítása a jótékonysági estre

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Audrey összeállítása a jótékonysági estre

Tényleg nem szerettem a jótékonysági estélyeket, bár most még szerencsém volt, mert anyám nem tudott eljönni. Általában mindegyik ilyen rendezvényen ott volt, hogy elterjedjen róla, mennyire jószívű és odaadó. Hát hogyne... Ráadásul minden egyes mozdulatomat figyelte, még mikor egy gazdag iparmágnással beszélt is. Ezúttal viszont azt tehettem, amihez csak kedvem volt, mert anyám nem vigyázott rám árgus szemekkel. Vagyis nem azt, amit akartam, mert úgyis megtudta volna valahonnan. Megvoltak a kapcsolatai. 

Így inkább csendesen beszélgettem Taylor-ral, egy pohár pezsgővel a kezemben. A nap folyamán nem ettem meg azt az egy müzliszeletet, amit szabadott volna, és a délutáni turmixomat is kiiktattam, hogy tudjak enni-inni az esten, hiszen az elfogyasztott termékek ára a Central Park-i állatkertben született bébipandák gondozására lesz fordítva. Én pedig szerettem a pandákat. 

Tehát majd éhen haltam, de persze nem szabadott csakúgy odamenni a svédasztalszerűséghez, mert az mégis hogy mutatott volna, ha ott tömöm az arcom garnélarákkal? Ezért ettem egy csokoládést miniont, és harmadik pohár pezsgőmet kortyolgattam a puncsos pult mellett. 

Taylor elragadóan festett, testhez simuló vörös ruhájában, hasonló színű rúzsával és csakúgy általában, gyönyörű volt. Én pedig szerintem feltűnően rosszul éreztem magam. Idegesen csavargattam Lana Del Rey stílusban lógó fürtjeimet (mindig úgy hordtam a hajam), miközben a zenészt vizslattam, aki szintén engem nézett, néha odafordult barátjához, majd visszanézett rám, halványan mosolyogva. 

Fogalmam sem volt, hogy mit keres itt, hiszen ukrán, és mikor nem turnézik vagy Ukrajnában van, akkor tudtommal Angliában tartózkodik. Nem New York-ban, egy esten, ahol pandáknak gyűjtenek pénzt. Olyan abszurd volt. 

- Ree, nem tudom ki ez, de nagyon bejössz neki - jelentette ki Taylor, mikor már sokadjára fordult a neki háttal álló énekes felé, és észrevette, hogy egy ideje már szemezünk. 

- Miről beszélsz? - nevettem fel talán kicsit harsányabban a kelleténél. Többen is felénk fordultak, érdeklődő arckifejezéssel, de én csak Denis szórakozott vonásait figyeltem. Zavaromban beleittam pezsgőmbe. 

- Arról, ahogy stíröl - Taylor mosolygott - Egyáltalán ismered?

- Hallottam már róla - füllentettem. Hallottam róla? Még az estély előtt, a kocsiban is az ő képeit nézegettem - Zenész - tettem hozzá és lesütöttem tekintetem, mert már egy ideje farkasszemet néztem a fiúval. Furcsa érzés volt. Mintha valami felrobbant volna a mellkasomban, és a meleg lassan szétáradt volna a testem többi részébe. 

- Nem akarsz beszélni vele? - bökte meg az oldalam a szőkeség.

- Dehogy akarok! - ráztam meg hevesen fejemet - Elvan ő. 

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Apr 27, 2016 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Rich BitchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu