14.BÖLÜM "PARTI"

93 22 5
                                    

Keyifli okumalar 😘

"Ecran artık uyan saat kaç oldu ama hala yatıyorsun"

"Ecran"

"Partiye geç kalıcaz Ecran" diye Büşra ve Zeynep laflar sıralasalarda Ecran yataktan kalkmayı bırakın kıpırdamamıştı bile.

Büşra Zeynepin kulağına birşeyler söyledi ve ikisi birden gülmeye başladılar.

"Kanka Cenkde şimdi güzelce hazırlanıyordur. Partide ne güzel kızlar olacak. Şimdi bu Cenkin sevgilisi yok ya partiden manita da yapar" dedi Büşra. Amaçları Ecranı kızdırıp yataktan kaldırmaktı. Neden böyle yaptıklarına gelecek olursanız Ecranın Cenkden hoşlandıklarını düşünmeleriydi. Hicbir zaman bunu Ecrana söylememişleri hem söyleseler bile Ecran inkar edecekti. Bu hain planlarıyla Ecranda kabullenecekti.

"Kanka çocuk yakışıklı zaten bulur birini sonra hopp fan fini fon" dedi Zeynep. Bu lafın üzerine Ecran yataktan kalktı ve

"ne fan fini fondan bahsediyosun kızım sen o öyle fan fin fon yapmaz hem o kızları oyarım ben. Lisede çoğunu dövmüşlüğum var yine döverim. Hem kim bakmiş Cenke söyleyin kim o sürtük. Nerde o kız" dedi sol eli belinde sag elinde isaret parmagini sallayarak hızlı hızlı.

Kızlar bir anda kahkayı bastılar ve Ecran onlara 'mal mısınız' bakışlarını atıyordu.

Büşra Ecranı göstererek "Cenkden hoşlanıyosun" dedi ve hala hunharca gülüyordu.

"Beni kandırdınız" dedi Ecran kaşlarını çatarak.

"Başka türlü kalkmıyordun kanka" dedi Zeynep ve gerçekten de işe yaramiştı.

Ecran onlara kızmayı bırakıp yatağına oturdu ve ellerini önünde bagladı. Kızlarda Ecranın odasında bulunan koltuğa oturmuş Ecrana bakıyorlardı. Ikisininde gülmeleri durmuş ve ciddiyetle Ecrana odaklanmışlardı.

"Kanka ya seni üzmek istemedik" dedi Büşra ve ikisi birden Ecranın yanına gidip ona sarıldılar.

Ecran kızlardan ayrılınca onlara 32 diş sırıtıp "şakaaaa" dedi a yı uzatarak.

Kızlar hemen Ecrandan ayrıldılar ve Zeynep gülerek "bu Cenkden hoşlandigin gerçegini değiştirmiyo" dedi. Pesine de Büşra "Bence seviyo olabilirsin" dedi. Ecran bir anda yataktan kalktı ve odadan çıkarken kızlara bakmadan "hoşlanıyorum var mı ötesi" dedi ve çıktı.

Kızlar buna şaşırmamıştı çünkü biliyorlardı Ecranın hoşlandıgını.

ECRANIN AĞZINDAN

Odadan çıkarken kızlara Cenkden hoşlandığımı söylemiştim. Aslında yatağa oturdugumda onu ve verdigim tepkiyi onu düşününce yüzümde oluşan aptal sırıtışı düşündüm. Daha öncede Cenkden hoşlanıp hoşlanmadığımı sorgulamıştım ama kendime itiraf edememiştim. Şimdi ise kızlar sayesinde hem kendime hemde kızlara itiraf etmiştim.Mahmutcuğumunda dediği gibi (Ecranın iç sesi oluyor Mahmut :D) o tohumu büyütmeye başladım ve sırıksıklam aşık olacaktım. Ne yaşarsam yaşayayım ne kadar aşk konusunda kırılsamda parçalansamda aşka hiçbir zaman küsmemiştim. Karşımıza çıkan adi insanlar yüzünden aşka küsmemeliyiz. Ben aşka hiç kusmedim hep gülerek karşıladım ve birgün onunda bana gülmesini bekledim.

"Belkide gülmüştür" dedim neşeli bir şekilde. Banyoya geldigimden beri aynanın karşısında kendime bakıp Cenki düşünüyordum ve tabikide aynadaki görüntümle konuşuyordum ne zekiyim ama harcanıyorum buralarda.

Banyodan çıktım ve hemen odama yöneldim. Odaya girdigimde ise kızlar çoktan dolabımı boşaltmış olduklarını gördüm. Kendi dolaplarını da benim odama taşıdıklarını söylemeden edemicem.

ZAAFIMSINHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin