12.BÖLÜM "SANA AŞIĞIM"

94 24 3
                                    

Veee bölüm geldi arkadaşlar. Okuma sayısı, oy sayısı artıkça daha çok yazasım geliyor ve bunu sizler başarıyosunuz. Okuyucularına aşık bir yazar olarak hepinizi seviyorum. Saglıcakla kalın ve sevmeyi aşık olmayı unutmayın. 😍😘

Medyada ki Zeynep.

Cenkle yemek hazırlamış ve bir güzel oturup yemiştik. Cenke yumurta kırmayı teklif etsemde kabul etmemiş mutfaga geçip spagetti ve salata yapmıştı. Bende yardim ettim tabikide. Salata malzemelerini bana yıkatmıştı. Malzemeleri soymaya başladığımda herşeyi bıraktırmıştı neymis efendim "çok kalın soyuyormuşum", "yarısı çöpe gitmiş", "evlensem kocam açlıktan ölürmüş", "böyle kız mı olurmuş", bla bla bla...

Yani kısacası herşeyi Cenk yapmıştı. Aslında mutfakta baya iyiydi. Bıçağı tutması bile farklıydı. Yalnız az bi hayal etsenize Cenkle evlenmişiz sabah benden önce kalkmış kahvaltı hazırlıyor uzerinde tisortu yok takmiş önlüğü. Almış eline bıçağı doğruyor malzemeleri. ALLAH ALLAH! Yok yok yok siz hayal etmeyin tisörtsuz falan simdi ayıp. Hey size diyorum hayal etmeyin.

Kimsenin hayal etmemesini umarak kendime geldim ve tekrar Cenke döndüm. Pardon gözlerimi ondan hiç çekmemişim zaten.

Cenk bana masayı kur dediğinde yine sakarlık yapıp bardağı lavabonun içınde kırmıştım ve temizlerkende elimi kesmistim. Cidden evde kalacaktım.

Cenk elime bakıp yarabandı yapıştirdi. 10. Defa iyi olup olmadığımı sorup her defasında da iyiyim cevabını alıp beni oturtup herşeyi kendi halletti ve asıl zor iş olan mutfağı toplama işlemini de Cenk bana yıkmıştı. Yani yemegi yer yemez "sen burayı topla ben içerdeyim. Hadi kolay gelsin" diyip salona televizyonun karşına geçmişti. Ardından çığlık atıp bağırsam da bir öküz olarak beni takmamıştı.

Yemegimizi yemistik ve benim mutfağı toplama işlemimden sonra bende Cenk gibi kendimi televizyonun karşısına attım. Yalnız söyleyemeden edemicem yemek fevkaladeninde fevkindeydi.

Cenk televizyondan spor programı açmıs maç ozetlerini izliyordu. Yine erkek fatma olarak maç dikkatimi çekmişti ve bende izlemeye başladım.
"O topa öyle vurulmaz be. Ben mi öğreteyim sana ya hızlı vursana oğlum" diye bağırdım. Ama cidden sinirlerimi bozuyor bunlar boyle top mu oynanır.

"O kadar para alıyorsunuz bari hakkını verin be"

Ben maça söylenirken bi anda televizyon kapandı. Kafamı Cenke cevirdigimde ise onun kapattigini anladım.

"Niye kapattın" dedim az önceki halimde uzak sakin bir şekilde.

"Ecran iyi misin prenses"

Ahh bu cocugun prenses demesi yok mu ye beni recep öp beni recep (bu repligi aranızda bilmeyen olabilir ama recep ivedikte geciyordu )der gibiydi.

"Iyiyim" diye cevap verdim kendimi recep repliginden çekip alarak.

"Hadi açda izleyelim" dedim hemen pesine ekleyerek.

"Bağırma Ecran"dedi. Ses tonu kesin olacak der gibiydi.

"Bagırmıyorum yorum yapıyorum" dedim bende inatlasarak.

"Bagirma Ecran" dedi sakin bir sesle ama aslında zor sabrediyorum der gibiydi.

"Tamam aç" dedim pes ederek. Yahu bu adam ne yapmıstı bana böyle.

Cenk tamam dememle açtı televizyonu ve tekrar maç izlemeye koyuldum. Maç bitince Cenk telefonuyla ilgileniyordu. Bende telefonuma ilgimi verdim ve sosyal medyada gezindim. Uzun bir süre onun profiline gir bunu profiline gir baya zaman gecmişti. En sonunda araştıracak bir insan bulamayıp telefonu bıraktım ve Cenki izlemeye başladım. Aslında çok yakışıklı uşaktı, bazen bir anda sinirlenmesi hemen sonrasında sakinlesmesi degişikti. Yüzunden tebessümu eksik olmazdı ama gülüş... Gülüşünu çok nadir gösterirdi. Cenke bakan insan mutlu olduğunu düşünebilirdi ama gözlerine bakan anlardı mutsuz olduğunu. Gözlerinde derin bir hüzün vardı. Nedense o hüzüne inat hep mutlu gözükmeye çalışıyordu.

ZAAFIMSINHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin