13.BÖLÜM "SAPIK"

95 22 5
                                    

Bölüm geldi aşilettolarım. Keyifli okumalar kocaman sevgiler. 😘

Telefon tekrar kapandı ve o arada kapı çalmaya başladı.

Cenkin yanından kalktım ve ayaklarımı süre süre kapıya ilerledim. Kapının deliğinden baktığımda kimse yoktu. tekrar kapı çaldığında diyafon zımbırtısından baktım ve bakmaz olaydım babam kapıdaydı.

Hemen Cenke doğru koştum ve

"Kalk Cenk kalk babam kapıda"

"Olsun"dedi uykulu bir sesle

"Babam diyorum babam pompalıyla vurur seni." dememle Cenk bir anda yataktan zıpladı ve gözlerini kocaman açarak "babam mı dedin sen"dedi.

O arada yine kapı çalmıştı ve "ewt Cenk kalk hadi" dedim ve kolundan çektim.

Eline içtigimiz icki şişesi ve bardakları verip "benim odama git" diyip itekledim. InsALLAH yanlış odaya girmez. Hemen masanın uzerindeki -yanlış anlayıpta getirdigim içecekleri- alıp mutfaga götürdüm. Hızla mutfaktan çıkıp kapıya koştum tabi bu arada kapının kaç defa çaldığını saymıyorum bile. Otomatiğe bastım ve kapıyı açıp babamın sinirli bakışlarını bekledim. 2. katta oldugumuz için babamın gelmesi kısa sürmuştü. Babam kapının önüne gelince kırmızı görmüş boğa gibiydi ve neredeyse burnundan dumanlar çıkacaktı.

"Nerdesin kız sen annen bana haber ver demiş ya neden haber vermiyosun."dedi sinirli sinirli

"Bu yüzden mi geldin babişkom. Beni bilmez misiniz ben uykucuyum ya o yüzden aşkoşum duymamışım" dedim şirin gözükmeye calışarak.

Tamam yalan söylemiştim ama eğer evde tek olsaydım yine haber vermezdim çünkü uyuyor olurdum yani yalan söylemiş sayılmam böylece.

Babamın bakışları biraz yumusamıştı.
"Hava sultan nerde babisko" ewt 20 yasında bir insan olarak hala babisko lafinı kullanıyorum (utanmış emoji).

"Deliye döndü kadin bende atlayıp geldim sana bakmaya. Bosuna mı aldık o telefonu! " dedi yine eski sinirine bürünerek hay ben agzima... Tövbe tövbe. Nerden dedim ben simdi bunu ya yine sinirledi adam.

Kafamı öne eğip "Özür dilerim" dedim.

Babamdan ses gelmemisti. bende hala kafam yere eğik bekliyordum ve artik boynum kopacaktı böyle durmaktan.

"Hadi hazırlan" dedi sonunda babam.

"Nereye babiskom" dedim babama bakarak. Sonunda boynum kopmaktan kurtulmustu.

"Teyzenlere"

"Nereye!!" dedim şaşırmış bir şekilde. Çunkü duydugum sey teyzenlere lafıydı.

"Hülya teyzenlere "

"Baba ben gelmem oraya bak eger gelirsem bir ölü çıkar evden. Ben o Esra bozuntusunu öldururum!" dedim ve sesim sinirli çıkmıştı. Abartmıyorum her yan yana gelmemizde sac baş birbirimize giriyorduk.

"Senden haber alamıyoruz kücük hanım evde bırakır mıyım daha seni" dedi sesli bir sekilde.

"Sizde gitmeyin baba. Annemi al gel" dedim. Sesim yalvarırcasına çıkmıştı.

"Annen orda ve seni bekliyor. Senin keyfine gidemeyiz biz küçük hanım git üstüne birşeyler giy!" dedi. Sesi 'itiraz istemiyorum' der gibiydi.

Kafamı öne eğdim ve odama doğru ilerlerken "off!" deyip ayağımı yere vurdum. Arkamdan babam "çabuk ol" diye bağırdı. "Çobok ol" demek için kendimi zor tuttum ve hemen odama yürüdüm. Babam kapı pervazında bekliyordu ve bu beş dakikan var demekti. Birde geç kalıp azar işitmemek için odama giderken pijamamın üstünü çıkardım ve odaya girdim. Çıkardığım pijama üstünü hemen yatağa attım.

ZAAFIMSINHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin