hij schiet

18 4 0
                                    

Ik bleef in mijn eentje achter in het verlaten huisje. De politie bevrijde me en ze brachten me naar mijn vader en moeder.
Ik durfde nu niet meer alleen opstap dus liep patrick altijd met me mee.
En ik was zekker bang omdat ik wist dat hij nog op vrije voeten was. De volgende paar dagen verliepen heel gewoontjes. Normale lessen, gewoon overstraat (met patrick)
en ik kon gewoon spelen met Elsa.
Ik liep in de gang van de school toen ik in eens gweer schoten hoorde. Ik keek achter me en daar zag ik de vader van Elsa staan. Met een UZI in bijde handen.
Iedereen rende de school uit. Dat wilde ik ook doen maar als ik bewoog schreeuwde hij: "BLIJFFFFFFFF!!!!"
Ik dacht dat dit het einde was voor mij. Ik bleef staan en ik zei: "schiet maar"
Tot mijn verbazing schoot hij niet maar schuifde één van de UZI'S naar mij.
Hij zei: "pak maar dan word het een eerlijk gevecht"
Ik liep naar de UZI toe en toen ik hem bijna kon pakken begon hij op met te schieten. 1 van de kogels doe hij schoot kwam in mijn been terecht. Ik pakte alsnog het geweer op en ik probeerde op hem te schieten maar er zaten geen kogels in. Ik moest hem tegen houden dus gooide ik het apparaat maar tegen zijn gezicht aan. Blijkbaar was dat niet zo een goed idee. Hij raapte het geweer op en haalde uit zijn zakken nieuwe kogels voor het wapen. Duss... HAD HIJ NU WEER TWEE UZI'S. Ik rende heel hard door de school. Maar noet heel snel want er zat al een kogel in mijn been. Ik rende helemaal naar boven op de bovenste verdieping stond een raam en met daar achter een boom. Ik wilde dus door het raam springen en dan in de boom landen. Dus hij nog altijd op mij schieten. Ik sprong door het raam en belande in de boom. De vader van Elsa die liet zijn wapens vallen en sprong ook in de boom. Teminste dat probeerde hij. Hij sprong maar hij gleed weg. Dus viel hij van de 4e verdieping naar beneden.

+hoe hij viel vertel ik niet het was pijnlijk+
**=oo

Hij lag d**d op de grond.
Ik liet me van de stam afglijden en belde de politie. De politie kwam er meteen aan. Ik vertelde hun het hele verhaal. Ze namen hem mee en een van de agenten liep naar boven om de UZI'S te pakken.

Verboden LiefdeWhere stories live. Discover now