ontvoerd

20 4 0
                                    

Sorry dat het een lang hoofdstuk is maar dat geeft niet

Het hele jaar was rustig.
Maar toen ik 's avonds een wandeling wilde maken (zonder patrick)
Reed er een busje naast me en ze deden de achter deur open en er kwamen 2 mannen uit. Ik bleef staan en keek naar hun. Blijkbaar sloop er eentje achter mij en sloeg me neer. Ik werd wakker in het busje met een zak over mijn hoofd en mijn armen vastgebonden. Ik voelde dat jet busje remde. De mannen pakte me beet en namen me mee naar een oud hutje. Ze haald de zak van mijn hoofd. Ik zag vier enge kerels staan met een knuppel en in het midden van die vier zat de vader van Elsa op een stoel. Hij zei: "Ik zei toch dat je uit de buurt moest blijven van Elsa. Ik geef een voorstel. Alsje niets meer met Elsa doet dan zien we het door de vingersaar als je nu zecht dat je nog wel met Elsa wil. Dan maken we NU een einde aan jou."

Ik had met mij moeder afgesproken dat ik om 8uur thuis zou zijn maar ik kwam maar niet. Dus werd ze ongerust. Ze ging met mijn vader en patrick op zoek naar mij. Ze konden me niet vinden dus belde ze de politie. De politie nam op en zei dat ze er meteen aan kwamen. Even later zagen hun 10 politie auto's voor hun en 3 helikopters. Een agent stapte uit en liep naar hun toe. Hij zei dat ze alles inzetten omdat ze niet wilde dat ik vermoord werd. De agent praate door de walkietalkie(ik heb geen idee hoe je dat schrijft). Hij ze nog tegen hun dat ze binnen moesten blijven. Maar patrick die mocht wel met de agenten mee want hij is ook ongeveer een agent.

De vader van Elsa wachte nogsteeds op antwoord. Ik zeiaar niks. 1 van de manen was zo ongeduldig dat hij zei: "als hij toch niets zecht dan kunnen we hem net zo goed dood meppen." "nee dat kan niet." net toen de vader van Elsa dat zei hoorde ze een helikopter. In het dat zaten veel gaten dus kon de heli er makelijk doorheen kijken hij zag alles gebeuren dus schreewde hij in zijn walkietalkie dat ze hier waren. Al de agenten kwamen er naar toe. De man in de heli schreeuwde: "kom naar buiten met je handen omhoog!" alle mannen die binnen waren die rende uit paniek door de achterdeur naar buiten. Er werden drie mannen gepakt. De vader van Elsa en een andere man werden niet gepakt.

Verboden LiefdeWhere stories live. Discover now