Something isn't working

646 38 0
                                    


Liam Payne 

Miért vigyorog? Mit hisz, azonnal a nyakába ugrom? Hát, benézted, Seggfejkém!

- Örülök, hogy látlak. - jelenti ki végül diplomatikusan. 

- Zayn... - ejtem ki nevét bosszúsan. - Nem, azért jöttem, amiért hiszed! - fejezem be végül és bárgyú mosolyt szökkentek arcomra. Eljött az ideje, hogy kifizessem vele a számláit.

- És Louis? - kérdezi felvont szemöldökkel.

- Nem tudja, hogy ide jöttem. Beengedsz vagy itt akarsz kint baszni? - az ajtó félfának dőlök és összekulcsolom mellkasom előtt karom. Grimaszt ejtve arrébb áll, én pedig besétálok a nappaliba. Nem sok minden változott, mióta utoljára járta itt. Sőt semmi, kivéve, hogy kupi van. Fura, mert amikor együtt voltunk ez egyáltalán nem zavart... Most viszont irritál, ahogy ez a seggfej is. 

- Hm... Én viszont úgy hallottam, hogy... - hirtelen megfordulok és a falra lököm, miközben nyakára csókokat lehelek.

- Folytasd csak nyugodtan... - morgom, miközben kezeim végig simítanak felső testén, majd szétszakítom a rajta lévő inget.

- Basszus, meg vagy te őrülve? - kérdezi pihegve, de szemeibe nézve, a bosszú lángja lobban fel elmémbe. Vágyakozik utánam, de belőlem semmit nem fog kapni. 

- Tudod, csak a hormonok. De folytasd kérlek. - vigyorogva rákacsintok, majd ajkaimat újra neki szegezem nyakának, de lefelé haladok.

- Szóval, hogy akivel te együtt jártál elszökött tőled, és oh, basszus... - felnyög, mikor elérem az öv feletti részt. 

- Hm... Rosszak a kémjeid. Tőlem senki nem szökött el, s soha nem is fog. - felpattanok, majd forró, szenvedélyes csókot nyomok ajkaira. Pezseg a vérem, s nem a vágytól. Meglök, meg sem állunk a szobájáig, ahol lelök az ágyra. Rám esik, ajkait nyakamra tapasztja, de nem jár sikerrel. Felé kerekedem, miközben kezeimmel lefogom csuklóját. 

- Shh, Bébi! Én irányítok! - csókot nyomok ajkára, majd kihúzom az övemet. Jobb csuklóját a jobb oldalra, míg a balt a bal oldalra kötözöm a saját övével. 

- Mégis mi a jó Istennek kötözöl le? - rángatja meg kezeit, s értetlenül pillant fel.

- Ezalatt a másfél év alatt, megváltoztak kicsit a vágyaim. - vigyorodom el, majd lepattanok róla. - Ahová te már nem tartozol. - szemei szétrebbenek, s döbbenten néz rám. 

- Ezzel mégis mire célzol? - hörög fel és újra rángatni kezdi csuklóját.

- Nem tenném . - mondom végig nyalva felső ajkamon. - Ide figyelj, te faszfej. Meg fogom veled tanítani, hogy velem, Liam Paynnel nem éri megkötekedni. Hisz csak néz magadra. Nem vagyok többé azaz ártatlan kis gyermekded alak, akit akkor és addig szopathattál, amíg csak akartál.

- S mit akarsz tenni velem? Megverni, megerőszakolni? Ugyan már. - cincog fel, mire én felnevetek.

- Zayn Malik, veled mindig is ez volt a probléma. Türelmetlen vagy. Utálsz várni. S imádod, ha nagyon kielégítenek. Nos, ki fogéak elégíteni. - vigyorgok rá, majd elindulok a szekrényhez. Feltúrom az egészet, mikor végre megtalálom a vibrátort. - Marandóan. Megígérem neked, hogy addig foglak kúrni még újra és újra nem sikítod a nevem az orgazmusod miatt. S miután végeztem veled... - leveszem a pólóm, a nadrágot lecsúsztatom magamról. A farkam áll, de nem olyan keményen, mint ahogy Őrá, de simán tudok vele baszni. Síkosítót nyomok a kezembe, majd felnézek sötét barna szemeibe. - Itt hagylak. Kikötözve. - még szélesebb vigyort varázsolok arcomra, majd felé mászok. Egyikkel a lyukát, másikkal a lábam között lévő vibrátort kenem be, jó sűrűn. Nem akarok neki fájdalmat okozni, csak örömet még hozzá a legnagyobbat. Nem akarom, hogy elfelejtsen. Azt akarom, hogy ahányszor csak kielégíti magát, én ugorjak be először. Kéjes nyögés hagyja el ajkait, miközben lassan belé tolom a vibrátort. Mikor a műszer teljes hossza benne van, először csak én mozgatom benne lassan, majd a legenyhébb fokozatra kapcsolom. Hörgés szakad ki belőle, miközben kezeimmel rámarkolok farkára. Mélyen nézek szemébe, kezeim mozgásba lendülnek. 

- Nem nézhetsz máshová. Nem csukhatod be a szemed. Csak engem kell nézned. Megértetted? - kérdezem még erősebben rámarkolva farkára. Hangos, éles nyögés szakad ki belőle, s biccent. - Nem hallottam! - kezem a vibrátort feljebb tekeri, mire az jobban rezegni kezd. 

- Értettem! - kiált fel élesen. Elégedett mosoly pihen meg arcomon, kezem gyorsul. Az előváladék kiömlik a farkán, majd lecsusszan a hosszán, kezemen át. Ismét a szemébe nézek, amit nem vett le rólam. Fejem farkához közelít, majd nyelvemmel körözve végig nyalok a makkján. Felnyög, szemei elkerekednek. Mielőtt számba venném péniszét, végig nyalok hosszán, majd spirálosan közelítem meg ismét a makkját, s ajkaim között rejtem el. Kezeim rámarkolnak heréire, miközben én próbálom ajkaimmal elérni őket. A szemkontaktust végig tartom. Liheg, gyorsan, nagy gyorsan. Péniszéből egyre több váladék jön elő. Feljebb tekerem a vibrátort, ajkait sikítás hagyja el. Mikor elérem ajkaimmal pénisze tövét, már hossza kőkemény. Végig gondolom a tervem, utána egy gyors mozdulattal kihúzom farkát a számból. 

- Nem mehetsz el, amíg azt nem mondtam! - morgom felé mászva. Zayn másik gyengéje a nyaka. Imádta mikor csak azzal szórakoztam. Spontán eltudott tőle menni, de nem, ma nem fog.

- Kérlek, Payne. Így is eléggé az emlékezetembe vésted, ahogy tövig szopod a farkam. - kéjesen felnyög, újabb fokozatra kapcsoltam a vibrátort.

- Kuss. Itt én diktálok, nem te. - ajkaim nyakaira tapadnak.

- Megakarlak érinteni. - megrázza kezeit, de feleslegesen. Az övek biztosan tartják. Nem szólok, fogamat enyhén végig simítom érzékeny bőrén. Nyögés szakad ki belőle, hangosabb, mint az eddigiek. Fejemet felkapom, tekintettem a farkára csusszan. Szinte alhasáig áll már fel, s látom közel a csúcs. 

- Nem mehetsz el! - jelentem ki elsötétült szemeibe nézve.

- Kérlek! - cincogva rázom meg a fejem, majd a felállok és a farmerom hátsó zsebéből kikapok két karikát. - Ne, Liam! Megpróbálom visszatartani, csak azt ne rakd fel rám. - kiált fel és újra megrázza kezeit. Elvigyorodom, majd a lábát közre fogva ráülök combjára. 

- A megpróbálom nem elég, Malik. Rég nem... - felhúzom eres farkára a péniszgyűrűt, majd végig simítok hosszán. A vibrátort újabb fokozatra kapcsolom, én pedig visszatérek a tervemhez. Végig csókolom felső testét, egészen nyakáig. Elfogyott a türelmem. Szívni, harapni kezdem nyakait, miközben a bokszert lehúzom magamról és jó erősen bekennem síkosítóval a farkam. Gyorsnak kell lennem. Zayn szemeibe nézek, féloldalas vigyort villantok, amitől szemei elkerekednek és a vágy mellett félelmet is érzékelek. A kezem nagyon gyorsan húzták ki a vibrátort, amit félre is dobok, és már a parkettán remeg magába, míg farkammal gyorsan be is hatolok, mielőtt összehúzódna. Erősen zárja körbe farkamat, ami miatt belőlem is nyögés szakad fel. 

Nem kellemes. Nem olyan, mint Ő. Túl tág. Nem érzem magam  jól benne. 

- Hímkurva vagy, Malik. - röhögök fel, miközben mozogni kezdek benne. - S újra meg újra azt a kérdést teszem fel magamba, hogy, hogy lehettem erre képes. Hogy jöhettem össze egy ekkora hímringyóval? - tekintettemet az övébe fúrom. Rágyorsítok. Nem szól, csak liheg, nyög és sikít. A nevemet sikítja, de ez se esik jól. Mielőtt elmennék, lehúzom a farkáról a gyűrűt. 

- Még nem, Malik! - morgom és megengedem magamnak, hogy lehunyjam a szemem. Szinte már a falra lököm Zaynt, de még mindig nem sikerült elmennem. Valami nem működik. Miért kellett elszöknie? Olyan tökéletes volt. Olyan szűk, olyan szenvedélyes. Ahogy leszopott, azok az ajkak. 

A testem minden porcikája rá vágyik. 

S megtörténik. Sikerül elmennem. Állatias hörgés szakad fel belőlem, de szemeim már nyitva vannak. Zayn elkerekedett szemekkel néz rám, majd szemei könyörögni kezdenek. Kihúzom magam belőle és öltözni kezdek.

- Elmehetsz! - megragadom az ajtó kilincset, s kimegyek. Mikor leérek a földszintre az egész házat Zayn orgazmusának hangja tölti be. Majd pár másodperccel később az ajtó hangos csapódása. A kocsiba pattanok és rátaposva a gázra a második pont felé indulok. 

Just You & IWhere stories live. Discover now