18.. -Aşk yok Sevişmek yok-

18.5K 661 33
                                    

Caaanlaaar yeni bölüm geldii 💞 bir sürü yorum istiyorum.. Size iyi okumalar! Bölüm hakkında iyi ya da kötü tüm yorumlarınızı ya özelden ya da buradan mutlaka iletin 😘

Elinde titreyen telefonunun ekranına bakınca "Sahile gel.." mesajı yazıyordu.

Gitmekle gitmemek arasında büyük kararsızlıklar yaşarken tereddütle annesine bakıp "Anne siz gidin, Ela'nın odasında yüzüğüm kalmış onu alıp evime geçeceğim." dedi.

Günün yoğunluğu, mutluluk ve hüzün duygularının hepsini aynı anda yaşamanın verdiği yorgunluktan dolayı ayakta zor duran annesi "Tamam, kendine dikkat et." dedikten sonra arabanın arka koltuğuna geçip oturdu.

Leyla hızlı adımlarla havuz kenarından geçip otelin arka hissesine doğru yürürken ayakkabılarının içinde şişmiş ayaklarının ağrısını daha fazla hissediyordu. Kumsala geldiğinde daha fazla dayanamayıp ayakkabılarını çıkararak hangi yöne gideceğini bilmez halde etrafına bakındı.

Aynı anda yeniden telefonuna mesaj geldi. Mesajı açınca "Sağ tarafa doğru gel." yazdığını okuyunca adımlarını sağa çevirdi.

Bir kaç adım atışının sonunda Mert gülerek ona bakıyordu. Leyla ayakkabıların yere bırakıp Merte doğru bir kaç adım daha attı. Tam karşı karşı dayandıklarında Leyla hiç düşünmeden Mert'e sarıldı. Bu haraketi karşısında Mert gayet memnun bir şekilde gülümserken Leylayı daha sımsıkı sarmıştı.

Leyla geri çekilip "Can gelir yine." diyince Mertin ağzının içinde küfür savurduğuna yemin ede bilirdi.

Kına gecesi geldi aklına..

2 gün önce...

"Siz burada ne yapıyorsunuz?" diye soran tanıdık sesle Leyla utançtan Mertin arkasına saklanırken Mert öfkeli bakışlarını Canın üzerine dikmişti.

"Ne istiyorsun Can?" diye sordu gayet ciddi ve sinirli bir ses tonuyla.

"Sizin burada ne yaptığınızı öğrenmek istiyorum mesela?" Canın sesi eğlendiğini belli eden bir tondaydı. Yüzünden her an güleceğini vaad eden bir ifade vardı.

"Seni ilgilendirmez, kardeşim."

"Nasıl ilgilendirmez o kız benim kardeşim sayılır?"

Daha fazla dayanamayan Leyla saklandığı yerden çıkıp "Ya gıcıklık etmesene, mahalle kabadayısı mısın? Git yoksa bana işin düşdüğünde yaptıklarını ödetirim sana." diye tehdit etti.
Can kahkaha ata ata çıkışa doğru yürürken, adım atmayı bırakıp Merte döndü. "Eğer onu üzersen yakana yapışan ilk kişi ben olurum." dedikten sonra ıslık çala çala dışarı çıktı.

Hatırladıklarıyla Leyla gülümserken Mert yeniden sinirlenmişti. Leyla Mertin sinirlendiğini anlayınca elini uzatıp Mertin yanağına okşadı.

Mert derin nefes alıp "Sen bana napıyorsun diye sormaktan yoruldum ama cevap bulamıyorum. Bildiğin tek şey seni istemem.."

Leyla bakışlarını Mertten çekip denize çevirdi. Karşısındaki adama deliler gibi aşıktı. Duyguları karşılıklı olmasa bile bu adam onun için çok değerliydi.

Ama yeniden kendini ona teslim ede bilir miydi?

Bakışlarını yeniden Merte çevirsede gözlerine değilde gömleğine bakıyor düğmesiyle oynuyordu.

Ateş'in İzleri Where stories live. Discover now