You can't cry forever

92 7 0
                                    

Aprils Perspektiv

Ännu en tår rinner ner för min kind, jag drar handryggen över min kind för att få bort tårarna. Mitt rum ser ut som skit det är kläder, tallrikar, och massa annan skit. Jag reser mig upp och börja städa mitt rum ta undan kläder lägga dom i tvätten, sätter disken i diskmaskinen. För nu har jag suttit här i en vecka och bara gråtit. Och jag är så trött på det, jag vill bara att allt ska sluta. Att jag och Omar aldrig blev tillsammans. Att allt var som vanligt, att jag var den vanliga spralliga, galna, festande April som förr. Jag känner hur jag bara vill släppa allt och festa. Som förr när jag inte tänkte utan bara festa tills gryningen. Jag reste mig upp ur sägen, för nu har jag bestämt mig. Jag ska släppa detta, glömma det låsas som det aldrig hände. Jag går in i min garderob tar på mig en Svart kort klänning med ett par svarta klackar.

Jag går vidare till toaletten för att där platta till mitt hår med platt tången. Sedan sminkar jag mig, base,lite contour, mascara och jag fyller i mina ögon bryn lite för att dom ska va extra skarpa. Sen tar jag med min mobil i en liten väska jag brukar använd. Jag fixar till mitt hår lite till, ger spegeln en snabb blick. Innan jag trippar ner för trappan. Nere i köket sitter Mel och äter hennes älskade avokado mackor.

- Hej då, jag drar till Gabriel, säger jag och öppnar ytterdörren.

- Är det verkligen bra att du drar ut på fest just idag? frågar hon.

- Ja varför inte, jag ringer om det är nåt, hejdå, säger jag och går upp på gatan. Gabriels hus ligger inte alls långt i från vårt. Det tar 10 minuter att gå ditt och klockan är våra minuter efter nio. Mina tysta steg från mina klackar ekar genom den tomma gatan. Plötslig börjar min min mobil ringa och mobilens signaler piper högt i den tystnad som omsluter mig. Jag tar upp mobilen och på skärmen står det "Omar". Jag trycker på den gröna luren och sätter mobilen till örat och saktar ner mina steg.

- Hej Omar, säger jag kyligt och suckar.

- Hej April, säger han tystare än vanligt.

- Det har gått en vecka nu, säger han och jag hör hur hans röst skakar.

- Ja, och jag har bestämt mig, säger jag med en hård röst.

- Låt höra, säger han och tystnaden som uppstår är så stel och spänd att jag skyndar mig att få ut det jag har att säga.

- Det är över Omar, du var men en annan tjej, du var min allra bästa kompis och pojkvän men vi var inte menade för att bli något mer än vänner. Du sumpa det, inte jag det var du som svek mig, säger jag hårt men mjukt på samma gång.

- Förlåt April, säger han men jag avbryter han.

- Det räcker inte med förlåt, lämna mig i fred vi är över, fräser jag för det inte jag som gjort fel, han gjorde fel!

- Ja, men du ska veta att jag älskar dig över allt annat, och om detta gör dig lycklig att du får gå vidare, säger han och jag suckar fan att han ska vara så snäll men jag måste göra detta. Jag närmare mig Gabriels hus och musiken dunkar högt.

- Ja, jag älskade dig med, säger jag och läger på.

Att han alltid ska få mig att må skit han kan svika mig på en helt ny nivå. Jag går upp för trappuppgången till Gabriels hus. Det är folk över allt, Gabriels fester är alltid dom största. Han bjuder alla spelar ingen roll om man har status eller inte. Han har allt för en lyckad fest sprit, , ett jätte stort hus och musik. Jag tar en cider öppnar den och tar ett par kluckar. Jag ser inte var jag går så jag rusar in i en killes axel. När jag vänder mig om möter jag ett par ögon jag känner igen.

- Felix, säger jag glatt och kramar om han.

- April, säger han och ler.

- Hur går det men Omar och allt? frågar han och lutar sig emot vägen.

- Gjorde slut med han på vägen hit men annars helt okej säger jag och börjar skratta men Felix ser oroligt på mig och jag börjar till slut gråta. Han omfamna mig och vagga mig fram och tillbaka.

- Såja shhh, trösta han mig och leda oss emot hallen.

- Ska vi gå hem till mig fråga han och jag nicka. Jag fick låna hans jacka då det hade blivit kallare än när jag gick till festen. När vi kom hem till han fick jag låna en tröja att sova i. Sen somna jag där i hans varma säng, men hans tröstande armar runt mig.
_____________________________________________________________________________________

Rösta och kommentera så e ni bror
All the focking love/ Mermaid <3<3<3

Just friends? |O.R|Место, где живут истории. Откройте их для себя