e n d

212 41 26
                                    

Bayan Bae yavaşça oturduğu yerden kalkıp kızı uyudu mu diye bakmaya karar verdi. Küçük adımlarla merdivenleri çıkıp kızının odasının önüne geldiğinde iki kere kapıyı tıklatıp içeri girdi . Irene kapının açılmasıyla daldığı düşüncelerden kurtulup annesinin karşısına geçip içten bir şekilde gülümsedi . Bayan Bae Irenenin bu hallerine şu 1 yıldır hiç ama hiç alışık olmadığından dolayı şaşırmış vaziyette kızına bakıyordu. Irene annesinin bu haline gülüp Bayan Bae 'ye sımsıkı bir şekilde sarılarak konuşmaya başladı.

-'' Seni seviyorum anne .

Emin ol ki bu geceden sonra iyi olacağım .

Bu yüzden sakın üzülme olur mu?

Jinwoo bana iyi bakacak anne.

Sakın yanına gelmeyeceğim diye endişelenme her zaman yanına gelip sana sımsıkı sarılacağım sen beni görmesende hissedeceksin .''

Bayan Bae olayın şokunu atlatmış oda kızına sımsıkı sarılıp gözyaşlarını serbest bırakmıştı.

Irene annesinin kokusunu son kez içine çekip , kollarnı annesinin boynundan çekmeye çalıştı ancak Bayan Bae buna engel olup kızının kokusunu iyice içine çekip kızının alnından öpüp konuşmaya başladı.

-'' Sakın üzülme olur mu , güzel kızım benim ?

Şimdi yatıp uyu yarın çok güzel bir gün olacak yavaş yavaş atlatacağız bunları sana söz veriyorum tamam mı?''

Irene gözyaşlarını tutamamış ağlamaya başlamıştı . Annesinin dediklerine kaşı kafasını sallamıştı.

Bayan Bae son kez kızına sarılıp onu öptükten sonra odadan çıkmıştı. Irene annesinin çıkmasıyla beraber gözyaşlarını silip odasının kapısını kilitleyerek önlem almıştı. Daha sonra komidinin son çekmecesinde bulundurduğu jileti alıp yatağına oturdu. Başta yapıp ve yapmamak arasında kaldı . Annesinin dediklerini düşünüp vazgeçmeyi denedi ancak hemen bu düşünceden vaz geçti . Jinwoo onu bekliyordu masum Jinwoo'su onu bekliyordu. Titreyen elleri ile sağ bileğine derin bir kesik atmış sol bileğine ise boylu boyunca bir kesik atmıştı . Kana bulanan elleri ile telefonunu alıp , zar zor şifresini girdikten sonra kakaotalkdan Jinwooya yarım yumalak bir mesaj attıp fısıldadı .

-'' Özür dilerim anne''

Kakaotalk

blackgirl: Acıma son verdim Jinwoo . Yanına geliyorum. "

*rabbitjinwo87 adlı kullanıcı tarafından görüldü*



BU HİKAYE @xqueenofnight  ITHAFEN YAZILMIŞTIR.

Voice//JinReneWhere stories live. Discover now