Simbioza

123 14 3
                                    

Tina se upoznala s malom djevojčicom.
"Ako mi sada daš svoju dušu, nikada te nitko neće moći povrijediti."- demon je uvjeravao Tinu.
"Što ti imaš od toga?"
"Ja nisam sposobna hraniti se sama, pa ćeš me ti hraniti. Shvaćaš? Kao simbioza."
"Ti hoćeš da ja ubijam ljude za tebe?"
"Postoji drugačiji termin za to: PRIPREMITI. Ti ćeš te ljude samo pripremiti za mene, a ja ću tebe pripremiti na život bez boli.
"Znači ja neću osjećati bol?"
"Ne..."
Tina je pristala, ali nije znala na što pristaje. Sjena se vratila u prvobitan oblik. Kružila je oko Tine, sve dok joj nije ušla kroz usta. Tina je počela ubrzano disati, lico joj je problijedjelo, a zatim je pala na pod.
Tina više ne osjeća bol. Tina je u paklu. Tina nikada neće naći svoj mir...

*

22:22, ponedjeljak

Tina: Hej Judy, znam da je glupo što ti se ispričavam preko poruka. Znaš da mi je jako žao i da sam jednostavno pukla jer i sama znaš da se Lucas samo igrao s obadvijema. Svjesna sam da nam je svima teško i da nije lako lagati na ovaj način.

Judy: Stvarno ne znam što je bilo ono jučer. Sve se nekako brzo odigralo i zato ti i opraštam. Kasnije sam pričala s Lucasom i govorio je kako si glupa, neke stvari tipa "Tina je krpa za brisanje poda".

Tina: Znamo se 4 godine i puno mi znači da si mi oprostila, imam ideju!

Judy: Pričaj! :)

Tina: Roditelji su mi otišli na poslovnu večeru i neće doći još neko vrijeme. Što kažeš na to da sada dođeš kod mene da smislimo brutalan plan kako osramotiti Lucasa, haaa? Ustvari, zašto ne dođeš prespavati?

Judy: Kasno je, a i nisam sigurna što će mi mama reći na to. Mogu je pitati, ali sumnjam...

22:46

Judy: Kod mojih su susjedi, pa mogu doći do tebe, ali samo do ponoć! Huh, sreća da živim pola, a ne dva bloka dalje.

Tina: Odlično, požuri, ne mogu dočekati da ti se ispričam uživo! :)

*

Judy je hrabro stupila na uzdignutu drvenu platformu Tinine bijele kuće. Kuća je bila prostrana i lijepa, vrtni patuljci su upotpunjavali svježi, ljetni vrt, a stablo koje je davalo hlad i po najjačem suncu je bilo perfektno mjesto za čitanje najzanimljivijih knjiga.

"Oprosti!"- "Tina" je naglo otvorila vrata, svom snagom i blagim osmijehom je zagrlila Judy.

"Sve ti je oprošteno!"-Judy joj je prijsteljski uzvratila.

Judy je ušla prva, a odmah za njom i njena "prijateljica". Tina je uzela prethodno pripremljen mesarski nož naslonjen na vanjski prozor kuće, sakrila ga je iza leđa.

Mjesečina je bila mlada, a blagi povjetarac je podizao Judynu crnu kosu.

"Slobodno zatvori prozor ako ti smeta."

"Ma dobro je ovako, ja volim da mi lagano puše, nego...kad već sjedimo ovako u tišini! Preko poruka si rekla da se znamo 4 godine, a mi smo se igrale i kao djevojčice. Ti si stalno govorila kako se znamo 7 godina."

"Nisam to uopće napiala!"

"Jesi."

"Ma daj da vidim to!"

Judy se ustala sa stolice, te je polako s mobitelom došetala do Tine koja je sjedila na kauču prekrivenom narančastim pokrivačem. Dok je Judy tražila poruku, Tina je počela govoriti.

"Znaš Judy, nekada je pogrešno vjerovati dragim ljudima."

Tina je iza leđa izvadila dugi mesarski nož, snažno ga je zarila u Judynu utrobu. Judy je već polako počela pljuckati krv iz usta.

"Zašto?"- Judy je glasno plakala i vikala. Usta su joj bila krvava, a tijelo joj se savilo u oblik luka. Sve snažnije i snažnije je plakala.

"Možda zato što ja nisam prijateljica, prijateljicu ćeš vidjeti uskoro"- kreštavi glas je brzo izlazio iz Tininih usta, zjenica joj se polako zatamnjivala, sve dok nije postala crna kao ugalj. Judy je sve bilo jasno. "Tina mi je dala svoju i tvoju dušu. Nesposobni Christian je dobio što je tražio, a ostali će tek platiti."-demon je nastavio šetati.

Judy je tiho izvukla mobitel iz džepa, ušla je u grupni razgovor s Maxom i Hannom, a zatim je pisala koliko je god mogla: DEMON JE TU. SVE ĆE NAS UBITI.

............poslano!

Demon se vratio do Judy koja je brzo bacila mobitel ispod kauča.

"Obriši se oko usta, ahahahahahha, stavila si malo previše crvenog ruža"-demon se glasno smijao, nakon nekoliko trenutaka, izašao je iz Tine. Tinino tijelo je palo na pod pored Judy.

Kada je shvatila što se upravo desilo, Judy je nježno uhvatila Tinu za ruku. Zauvijek je sklopila oči.

Uzmi moju dušuWhere stories live. Discover now