Stari bicikl

135 13 2
                                    

"Meni nije jasno zašto to nismo sinoć napravili?"- Max je zbunjeno upitkivao Tinu.
"Jel tebi jasno da Lucas ne zna ništa o tome? Danas ćemo mu pojasnit što je to i kako se igra i svi ćemo igrat. Jesi sretan?"-drsko mu odgovori Tina. Max je polagano postajao sve nervozniji jer Tina nije vidjela nikog osim Lucasa koji joj je očito bio jedina stvar koja je zanima.
Rano subotnje jutro je, sinoć nitko nije htio igrati igru, ali su zato istražili cijelu kuću. Iznutra je izgledala lijepše nego iz vana. Imala je dvije sobe, kuhinju u sklopu dnevnog boravka i maleni wc što je njima bilo sasvim dovoljno.
"Lucas, izlazi iz prokletog wca jer ću ti odrezat kosu onim hrđavim vrtnim škarma.-Hanna je vikala na Lucas koji je već duže vrijeme bio u wcu.

Po dogovoru, Judy je na starom biciklu Hanninog oca otišla u obližnju trgovinu po doručak i ručak. Prošla je otprilike 300 metara šume koja je najranije ujutro izgledala prekrasno, a za tim je sišla na glavnu cestu koja je vodila do obližnjeg gradića.
"Gdje je onom Lucasu bila pamet? Zna sam ga voljela više od sebe, i još ga volim toliko, ali neeee on je morao napraviti to s glupom kurvetinom Lisom. Isuse mrzim je, mrzim jeee!"- Judy je razmišljala i malo mumljala sebi u bradu. Zazvonio joj je mobitel.
"Reci Hanna."
"Kupi šampon, oni se misle kupat u jezeru pa se moraju otuširat."
"Ok. Kupit ću i šampon i....aaaaaa!"
Tišina.
"Judy? Judy?!!"

Uzmi moju dušuWhere stories live. Discover now