Capitolul 3

3.3K 153 20
                                    

-Ryan,eu....m-am intalnit cu Taylor,adica m-am ciocnit de el,ca o neatenta ce sunt,iar el m-a injurat,m-a făcut "tocilara" si mai ca era sa imi dea o palma. Tu stii doar ce am simtit pentru el...Ryan,te rog... intelege-ma.
-Inteleg. Apropo,trebuia sa luam cina cu Big D,Lily si Carter,nu?
-O Domaneee,am uitat! Sper sa nu se supere. Cand ma externeaza?
- Chiar acum!  Poftim haine *imi da o punga* si...te astept afara,pe hol! Grabeste-te.
-Binee,Ryan.Aşteaptă afaraa!
Pff,mi-a adus o pereche de blugi skinny,un tricou rosu cu scris pe el si Conversi mei albastri. Wow,dar stie sa aleaga haine. Ma imbrac repede,pum hainele de spital in punga si ies. Pe hol ma aşteaptă Ryan,dar mai e cineva...o fata.
-Lily?! *intreb socata*
-Oh,buna Kay! Cum esti?
-Eu sunt bine...tu ce cauti aici ? De unde stiai ca sunt in spital ?
- Doamne,Kay. Nu crezi ca pui cam multe intrebari ? Sunt aici pentru ca "minunatul" tau frate a tasnit din banca si a fugit pe holuri ca nebunu' ca tu nu venisei la ora. Si m-am speriat. Am auzit ca te-ai intalnit cu Taylor,deci cum -
-  NU MAI VREAU SA AUD DE EL IN VIATA MEA. E un bou,un nesimtit,un idiot. Nici nu stia cine sunt. Dupa 12 ani de prietenie..pentru el am fost un nimic,Ryan.
- Nu spune asta,Kay. De-abea ce m-a recunoscut pe mine.
-

V-ati intalnit ? Doamne...
- Suntem in aceiasi clasa cu el. Nu aveai de unde sa stii. E nou. S-a mutat weekend-ul ăsta.
- Mda...Haide sa schimbam subiectul. Diseara luam cine cu Big D si Carter iar eu si Kayla nu avem rochii. * spuse Lily *
- Si tu crezi ca imi pasa mie ca nu avem rochii ? Normal ca eu nu voi merge in rochie.
- Kayla,te rog...* Spune Ryan * Macar in seara asta.
- Off,bineee. Dar eu aleg rochia. Sa fie clar. Acum sa plecam odata de aici. Spitalele imi dau dureri de cap.
- Stii ca pentru asta sunt spitalele,nu ? * face Ryan pe desteptu' *

*********
In 30 de ora de mers cu masina si de ascultat morala fratelui meu,ajungem la mall. Ne intreptam spre usile mall-ului,si incepem in cautare de rochii.
Trecand pe langa un magazin,vad in vitrina lui o rochie superba. E albastra,mulata in partea de sus,la mijloc e legata cu o cordeluta argintie si in jos are volanase. E rochia perfecta. Nu ma mai gandesc de doua ori si intru in magazin si ma duc la primul om "de servici" din acel magazin si il rog sa imi dea rochia de pe manechin. Cat timp dadea rochia jos,am zarit o pereche de botine albe care se asorteaza perfect cu rochia mea. Iau botinele si rochia si ma duc la casa ca sa platesc. Scot cardul,platesc,iau cele doua plase si ies din magazin. Acum imi mai trebuie doar niste accesorii. Intr-un intr-un magazin de unde cumpar un lantisor cu "Cheia Sol " si o bratara cu pietricele mici si albastre. Le platesc si ma intrept spre iesirea din mall,unde ii sun pe Ryan si Lily sa-i intreb daca au terminat,ei dandu-mi un raspuns afirmativ si spunandu-mi ca se intreapta spre iesire.

*****
Ajungem acasa acolo unde eu si Lily mergem sus la mine in camera ca sa ne pregatim. Ea si-a gasit o rochie alba,fara bretele,care are niste mici pietricele atasate si brau. Si-a gasit si o pereche de pantofi cu toc aurii ,fara varf,care sunt si ei absolut superbi. Isi asorteaza rochia cu un lantusor cu pandantiv in forma de inima,de culoare albastra si cu o bratara care are o stea atasata de ea.
Dupa ce ne pregatim,mergem jos unde ne asteapta fratele meu imbracat la patru ace. Se ridica de pe fitoliul pe care statea si ne ia pe fiecare ,punandu-si mainile dupa umerii nostri,ca mai apoi sa iesim din casa. Urcam in masina si dusi am fost.

*****
Dupa 10 minute am ajuns la restaurantul unde trebuie sa luam cina cu Big D si cu (,) Carter.
- Acum e acum !! * spun eu inainte sa intru pe usile restaurantului *

******
Doamne !!! Sunt asa socata !! Am vazut comentariile de la capitolele anterioare care mi-au facut noaptea mai frumoasa. Asa ca m-am straduit sa postez acum,nu maine. Si am o intrebare.
Vreti ca Kayla sa fie o adolescenta normala si sa iasa din mafie sau sa ramana la viata ei dubla ?
Si ,ca sa ma cunosc mai bine cu cititorii mei ( care de acum sunt Jam-uri ),o sa pun cateva intrebari la fiecare capitol.
1. Ce stil de muzica ascultati ?
2. Va uitati la seriale ? Daca da,la care ?
3. Este cineva in grupul OffTopic ?
4. Sunteti pro sau contra LGBT ?
Gata si acest capitol. Promit solemn ca maine postez iar.
Si,btw,in poza de la media este Ryan ( Manu Rios ).
Va puup,Jams !! Pe mainee !!
~Panda's out~

Tocilara...sau Nu /Pauza nedeterminata/Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum