Episodul 56:Interviul lui Saby

43 14 2
                                    

Traducerea textului:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Traducerea textului:

1.Reporter:Oaspetele de azi care va fi intervievat este creatoarea bandei desenate,care este si personaj,Saby-chan!

Saby:Salutare dragilor!

2.Reporter:Povesteste-ne despre tine Saby.

Saby:Pai,sunt o simpla fana a anime-ului Naruto careia ii place sa deseneze,sa scrie carti si sa-si petreca timpul cu prietenii.Culoarea mea preferata este movul si il iubesc pe Oro-kun din toata inima mea!

3.Reporter:Dragut!Din moment ce tu esti creatoarea benzii desenate,ce ai vrea sa le transmiti fanilor benzii?

Saby:In primul rand,as vrea sa va multumesc tuturor pentru ca-mi cititi banda desenata si pentru vorbele dragute pe care mi le-ati oferit.Voi sunteti unicul motiv pentru care am continuat sa fac cat mai multe capitole pentru banda desenata si voi incerca sa continui sa va ofer chiar si mai multe episoade grozave si va multumesc inca o data pentru ca sustineti aceasta banda desenata!

4.Reporter:Acum,intrebari de la fani!

Saby:Grozav!Abia astept sa vad ce intrebari mi-au trimis fanii!

5.Reporter:Okay.Prima intrebare este de la ILoveAnime08:"Cate episoade va avea banda desenata?"

Saby:Hmm,asta este o intrebare destul de buna!Presupun si sper ca va ajunge la cel putin 100 de episoade.Depinde daca o sa-mi mai vina idei noi sau nu.

6.Reporter:Urmatoarea intrebare este de la Pandalover:"Am auzit ca ai o pisica,este adevarat?Daca da,care este numele pisicii?"

Saby:Da,chiar am o pisica!Numele lui este Pufi si este alb,cu cateva pete negre.

7.Reporter:Dragut.Urmatoarea intrebare este de la ILoveComics:"Ce anume ti-a adus ideea inceperii acestei benzi desenate?"

Saby:Pai,la inceput obisnuiam sa fac numai mici benzi de cate un panel,de tip citat cu Sasuke,Kabs si Oro,dar apoi m-am gandit ca as putea sa le transform in ceva mai amplu,gen o banda desenata.

8.Reporter:Urmatoarea intrebare este de la Uchihafan007:"De ce ai numit banda 'Sasuke's Tales' daca ea nu este numai despre Sasuke?"

Saby:Este adevarat ca Sasuke nu apare chiar in toate episoadele,dar planul original al benzii avea ca scop prezentarea in prim-plan a vietii lui Sasuke offscreen,cu el ca personaj principal.De aceea numele benzii este "Sasuke's Tales" sau ST pe scurt.

9.Reporter:Sasukefan intreaba:"Despre ce vor fi urmatoarele episoade?"

Saby:*chicotind*Imi pare rau Sasukefan,dar vei fi nevoit sa astepti pana vor fi lansate ca sa aflii!Nu pot sa dau spoilere deoarece acestea ar ruina farmecul benzii!

10.Reporter:Cam asta a fost tot.Iti multumim pentru interviul acordat!Sa ai o zi buna!^__^

Saby:Pentru putin!A fost chiar haios sa dau un interviu,asa ca eu ar trebui sa fiu cea care va multumeste voua!Va urez si voua sa aveti o zi cat se poate de frumoasa!

A/N:In sfarsit, am terminat cu interviurile astea!Nu stiu de voi,dar eu una sunt cum nu se poate mai fericita ca am terminat cu ele!

Sasuke's TalesWhere stories live. Discover now