Kap 5 - Boys boys BOYS

24 0 0
                                    

"De sa vad?!" Skriker Hannah i andra änden av telefonen, "Jag kommer bli den nästa Victoria Secret Angeln!!" , jag själv kan knappt förstå att detta är sant, nu känns det bara som att det är en dröm och jag vaknar upp snart.
--
01.33
Efter att jag pratade med Hannah i telefon så hade Mr.Bennet och producenterna frågat om jag ville följa med på några glas, efter det hade jag dum som jag är gått hem, onykter.
"Hannah, jag är tillbaka!" Ropar jag och kan inte förändra min sluddriga röst. Huvudet bankar och jag går in till vårt stora kök, jag öppnar högerskåpet och tar fram en alvedon och lägger den i ett vattenglas. Detta brukade vara en vana för mig, komma hem antingen full eller påverkad. Hannah räddade mig från att sluta som drogmissbrukare. Det var hemska tider.
Jag öppnar dörren intill Hannahs rum och ser henne sitta i den vinröda fåtöljen, jag trippar försiktigt in i rummet, i ett klumpigt försök att inte väcka henne. Jag tar tag i den gråa pälsfilten och lägger den försiktigt över hennes axlar. Sedan trippar jag ut igen och ställer dörren på glänt.
Jag går in till mitt badrum och tittar på mig själv i den immiga spegeln.
Utsliten, trött och stressad. Så skulle nog många beskriva mig.
Men den personen kommer ingen se till längre, den personen är nu borta.
Nu är det dags för mig att göra en ny bok, med nya kapitel, nya titlar.
Hejdå gamla livet. Hejdå gamla Mads. Hejdå.
Med ögonlocken slutna och ett leende på läpparna faller jag in i en djup sömn.
--
07:34
Smala ljusstrimmor sipprar igenom mina mörklila gardiner i fönstret. Både Hannah och jag är morgonpersoner, tillskillnad från andra så älskar vi att gå upp tidigt på morgonen. Igår bestämde vi att vi skulle till gymmet när jag vaknat.
Jag sätter på mina bamse mönstrade mjukisshorts och ett vitt urringat linne.
Varför klä upp mig när jag inte ska göra något viktigt idag?
Jag går ut genom den lilla korridoren in till köket där Hannah står och steker ägg.
Jag hummar högt och hon rycker till. "Omg! Du skrämde skiten ur mig!" Skriker hon innan hon ger mig en kram, "Vi ska ut ikväll, bara så att du vet."  Säger hon när hon släppt kramen och går tillbaka till matlagningen.
"Varför om jag får fråga." Säger jag när jag har satt mig ner på en av de vita barstolarna. "För att du har fått ett jobb på fucking Victoria Secret dumbass." Säger hon och jag kniper ihop ögonen för att se om detta verkligen är sant.
Jag öppnar ögonen efter fem sekunder, det här händer verkligen. Tänk att ens liv kan förändras på bara en natt.
Jag ler lätt och tar en sista klunk av det svarta kaffet, innan jag går in i mitt rum och sätter på mig mina gymkläder.
Fan nu är livet bra.
--
"Så när jag berättade om mitt ex för honom, så började han helt plötsligt gråta! Alltså det var så konstigt!" Skrattar jag medan cyklandet på crosstrainern fortsätter. Jag vrider på huvudet och tittar på Hannah som inte sagt ett ord sen vi kom till det här gymmet. Jag slutar cykla och tittar ledsamt på henne, "Hannah, babe. Vad har hänt?" Frågar jag med en oroad min. Hon tittar på mig med tårfyllda ögon innan hon säger "Jo, du kommer bli känd och framgångsrik. Du kommer träffa någon som kommer att vända din värld upp och ner. Sen kommer du förmodligen att glömma bort mig." Gråter hon, jag lägger händerna på hennes axlar och lutar mitt huvud mot hennes panna. "Gumman, du måste förstå att jag aldrig skulle svika dig nu. Inte när vi kommit såhär långt. Du betyder mer en världen för mig och om jag skulle förlora dig.. Så vet jag inte vad." Säger jag och drar in henne i en lång kram.
Och där står vi, två äckligt svettiga kroppar tryckta mot varandra i mitten av ett gym. Man vet aldrig vad som kan hända.
--
Duschens vatten rinner ner för min nakna kropp. Om jag ska bli modell så måste jag bli fitt först, om jag ska bli fitt så måste jag träna, ska jag träna kommer jag bli svettig, blir jag svettig så måste jag duscha väldigt ofta. Logik tack?
Jag virar den rosa handduken runt kroppen och ställer mig framför spegeln. Jag har alltid tyckt att jag aldrig varit särskilt speciell. Just därför är det här jobbet väldigt viktigt för mig.
"Hannah? Sweetie jag ska ut och shoppa." Ropar jag, inget svar. Jag går igenom den långa korridoren till hennes rum, dörren är redan på glänt så jag knackar försiktigt på. "Hannah?" Frågar jag fundersamt. Hon ligger där, med sitt tjocka, stora täcke över sig. Hon kollar trött upp på mig och säger "Gå du, tror att jag är förkyld." Jag ler ett snett leende och nickar  "Okejdå, vi ses sen älskling." Säger jag sist och stänger hennes dörr.
--
Vita, svarta, rosa, gula, alla färgers plagg hänger på trägaljarna inne på Gucci . Jag går förbi kosmetikavdelningen påväg till kassan. Jag väljer ut en persikofärgad klänning, den har spets vid axlarna och nedtill låren. Hannah kommer bli så avundsjuk haha. I kassan står det ett gäng killar med en massa kläder i händerna. något som får mig att fnittra lite, vad ska de med alla kläder till egentligen?
De ser att jag står och flinar så de börjar prata med mig, "Hej du, vad står du och garvar åt?" Frågar en av brunetterna med ett litet leende, jag skakar på huvudet och frågar "Vad ska ni med alla kläder till?" Och de tittar alla på varandra innan de säger, "Vi ska ha på oss de?" Vilket får mig att skratta ännu mer, "Till vad?" Frågar jag sedan och de ler lite mot mig, "En video." Säger brunetten igen och skrattar, han förstår väl att det låter lite konstigt.
Jag betalar min klänning och ska precis gå ut ur affären när någon knackar mig på ryggen, det är killen. Med ett leende frågar jag vad han vill och han säger
"Kan jag få ditt nummer?" Jag tittar upp från golvet med ett leende och tar av mig solglasögonen. Jag tar tag i hans mobil och skriver in mitt nummer, han får tillbaka sin mobil och en liten halvmåne med publik har bildats runt oss. Han ska precis gå men vänder sig om igen, "Juste, vad heter du?" Frågar han, jag skrattar och för att det nästan är som en 60 talsfilm, "Madison. Och ditt?" Jag kan inte rå för att bli lite generad,  han är supersnygg. "Cameron." Säger han och sträcker fram handen, fortfarande med blicken rakt in i mina ögon. Jag skakar hans varma hand försiktig och vinner hejdå. Shitt.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 27, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Copy that. ft Magcon boysWhere stories live. Discover now