,,Siriusi! Ano,lásko?"

1.7K 112 13
                                    

,,Tak jdeme?" usmála se vesele Kate ve svých zbrusu nových černých dvojdílných bikinách.

,,No jasně." odpověděla jí Lilly, která měla jasně zelené plavky, které obepínaly její postavu a hodily se k jejím očím.

Moře bylo jen pár metrů od jejich hotelu. Když k němu došli, okamžitě je uchvátilo. Bylo nádherné. Teplé jako káva a průzračné. Všem byla jasná jedna věc. Zábava začíná.

,,Ááá! Siriusi ty jedno pako!" zařvala Kate, když na ní ,,ten pitomeček" cákl velké množství vody. Kate by to tak nevadilo, kdyby neležela na písku a neopalovala se. Rychle se zvedla a skočila na nepřipraveného Siriuse, který neudržel rovnováhu a spadl do vody.

Všichni se jim smáli, až se za břicha popadali. Ale náhle jim došlo, že se Kate ani Sirius už dlouho nevynořili. Smích vystřídal strach a starost. Šli se tedy podívat na okraj vody, ale své přátele pořád nikde neviděli.

Náhle se ozval za jejich zády smích a ještě než se Lilly, James, Mandy a Remus otočili, byli ve vodě všichni. Po chvilce se k nim přidali i ti dva, které hledali.

,,Ježiši! Vy jste tak pitomí! Já se tak bála! Myslela jsem, že jste se utopili, vy cvoci jedni! Tohle už nikdy nedělejte!" okřikla je Lilly, která pořád rozdýchávala svou srdeční zástavu.

,,Ale Evansová! Odvaž s trochu! Nauč se žít! Najdi svůj smysl života! Podívej se na to- my žijem, ty přežíváš, ty to určitě znáš taky, co Reme? Odvažte se!" řekl Sirius a vyzývavě se podíval na Rema a Lilly.

,,Tak fajn Blacku. JÁ ti ukážu, jak umím žít." zařvala na něj Lilly a šla si koupit lístek na skydiving. Oblékla si na přes plavky legíny a mikinu. Zaplatila lístek, rozběhla se a letěla. Podívala se dolů, kde se na ni všichni s údivem dívali.

,,Wau, já jdu taky!" vykřikl Sirius s Jamesem nastejno a udělali to samé jako Lilly.

**********************************************************************************************************

,,Nééé ty jeden blbečku! Pusť mě!" volala na dlouhovlasého chlapce Lilly.

,,Ani mě nenapadne Evansová. Teď si vem tu hadici a sraž Kate dolů!" zavolal na ni Sirius, kterému na krku právě seděla  rudovláska. (ta věta je hodně divná) XDDDDD

,,Sakra, tak dělej! Nebo snad chceš aby jsi spadla do vody a tam tě sežrali mloci?" zeptal se jí opět chlapec a dívka chytila obrovský záchvat smíchu.

,,Blacku, ty jsi fakt blbej!" zasmála se a když na ní Sirius hodil nechápavý pohled dodala: ,,Za prvé: Jsou to žraloci, ne mloci. Za druhé: Dávej ba-....................." nestihla dívka doříct větu, protože byla pod vodou.

Máchala rukama kolem sebe a snažila se vynořit zpět na hladinu. Po chvíli ji však začal docházet kyslík a upadla do sladkého(teď mě napadlo slaného XDDDDDDDDDDDD) bezvědomí.

**************************************************************************************************************

,,Nevidíte jí někde?" zeptala se s obavami v hlase Kate svých kamarádů. Ti začali zběsile třepat hlavou na náznak nesouhlasu. Černovláska se tedy opravdu začínala bát.

,,Pojďte prozkoumat vodu."

,,A co tam jako? Budeme prozkoumávat podmořský svět a najdeme Evansovou, jak sedí na kameni, hraje si s rybičkami a sbírá mušličky?" namítl Sirius.

Všichni ho obnažili vražedným pohledem a dali se do prozkoumávání. Nic však nenalezli. Nikde po rudovlásce nebylo ani vědu, ani slechu.

,,Sakra, kde může být?!" optal se Remus, ale místo odpovědi se dostavil křik. Byl to křik Mandy, která svým prstem ukazovala na ,,plavající" ruku ve vodě.

Všichni okamžitě vtrhli na místo, kde ona ruka ležela a začali za ní tahat. Když uviděli tělo Lilly, zděsili se. Oči otevřené, chladné a bez života, tělo bílé jako křída a pohled do neznáma.

,,Honem! Musíme ji dostat do hotelu!" zavelela blondýnka( Mandy).

******************************************************************************************************

Flashback:

,,Ale notak, Lily, nemůžeš ho odmítat do nekonečna......."  zašeptala černovláska na rudovlásku, která na ní vrhla vražedný pohled.

,,Kate! Ty jsi se asi zbláznila, ne?! Je to Potter... ten egoistickej, blbej, sebestřednej maniak s hárem jako koště!  To, že je do mě už od prvního ročníku zamilovanej a to, jak mě pořád zve na rande už mi leze krkem!" vykřikla flustrovaně.

,,No, tak fajn, ale, pověz mi, co Severus?" dále vyzvídala dívčina nejlepší kamarádka, která právě kmitala zběsile obočím nahoru a dolu.

,,Prosím tě, mezi mnou a Sevem je jen čisté kamarádství, tedy z mé strany. Když už se tady bavíme u vztazích, co ty a Black?"

Dívčin obličej náhle nabral rudý odstín.

,,Co-cože?! Vážně si myslíš, že bych já, opakuji, já, něco měla s Blackem? S bradavickým Kasanovou, který si to každý den rozdává s jinou holkou v kumbále na košťata?! Přeskočilo ti? Já a Black? Ani nápad!"

,,Mluvil tu snad někdo o mně?" otočil se na dívky dlouhovlasý chlapec s arogantním úsměvem na tváři a bouřkovýma očima.

,,Tss......to tak, proč bychom si jako zrovna o tobě povídaly?" hodila na chlapce nechápající pohled černovlasá dívka.

,,Třeba proto, že jsem neodolatelný, a když mě vidíš, rozechvěje se ti celé tělo vzrušením a láskou ke mně?" mrkl na dívku..

,,Víš co Blacku?! Táhni už do.................." 

,,Zlato, moc rád, ale teď mám jednu neodkladatelnou záležitost, takže zatím sbohem."  mrkl na ni a poslal ji vzdušný polibek, na což ji několik dívek obdařilo zabijáckým a zároveň toužebným pohledem.

,,Já ho tak nesnáším!" povzdychla si naposledy dívka a s plným břichem se vydala do dívčí ložnice.

End Of Flashback.

****************************************************************************************************

,,Lily! Lily! Vstávej! Prosím probuď se, já tě nechci znovu ztratit... už ne." rozbrečela se drobná černovláska, která právě cítila obrovskou bolest. Bolest a strach. Strach z toho, že se její nejlepší kamarádce opět něco stane.

,,Sakra! Sakra! Ona nedýchá! Pomozte mi s ní někdo sakra!"





AHOJ. TAKŽE KONEČNĚ PO DLOUHÉ DOBĚ DALŠÍ ČÁST. JÁ SE STRAŠNĚ MOC OMLUVÁM, ŽE JSEM JI NEVYDALA TAK DLOUHO. TAHLE ČÁST JE KRÁTKÁ, PROTOŽE VŮBEC NESTÍHÁM. CELEJ MĚSÍC JSME PSALI RŮZNÝ TESTY, ATD........ DALŠÍ ČÁST SPECIÁLU SE BUDU SNAŽIT VYDAT CO NEJDŘÍV. DÍKY ZA POCHOPENÍ. PA.

-Lea_Hr









Jako vážně Pottere??!! (HP fanfiction)❌Kde žijí příběhy. Začni objevovat