5. KAPITOLA -PRASINKY

3.3K 198 8
                                    


Z pohledu Lily:
Nastavila jsem nám budík na osmou hodinu ranní. Budík zapípal a všechny nás vzbudil. Převlékly jsme se a šly jsme se nasnídat. Po snídani jsme šly do Prasinek.

Z pohledu Kate:
Když jsme došly do Prasinek, rozhodly jsme se,že nejdříve půjdeme nakoupit nějaké sladkosti do Medového ráje. Koupily jsme si toho hodně . Čokoládové žabky,lentilky,pendreky......

Z pohledu Mandy:
Po Medovém ráji jsme šly do obchodu koupit si oblečení na ples. Všude bylo příliš krásných věcí,ale mně padly do oka nádherné čistě bílé šaty a hodící se k tomu vysoké jehly.

Z pohledu Rachel:
Po Dlouhé době jsem si nakonec vybrala světle zelené šaty ,které byly opravdu krásné. Hodily se ke mně. K tomu jsem si koupila stejně zelené boty,které k šatům úžasně ladily.

Z pohledu Kate:
Ihned, jak jsem vešla do obchodu uviděla jsem krásné sametové tmavě modré šaty bez ramínek. Šaty byly tmavší než noc. K tomu jsem si vybrala Dlouhé modré jehly.

Z pohledu Lily:
I když jsem se hodně přemohla, nakonec jsem si koupila rudé šaty bez ramínek,které byly ozdobeny růžičkami stejné barvy. Šaty se dokonale hodily k mým rudým vlasům.

Když jsme přišly z Prasinek,zjistily jsme, že do plesu zbývají ještě tři hodiny. Kate začala totálně vyšilovat.

Z pohledu Kate:
Už zbývají je tři hodiny do plesu! Nechápu jak to stihneme. Zavolala jsem na Rachel aby se už šla přichystat.

Z pohledu Rachel:
Nejdříve mi Kate vyžehlila vlasy žehličkou. Mandy mě nalíčila. Měla jsem zelené stíny a trochu řasenky. Dále jsem si oblékla šaty a boty.

Z pohledu Mandy:
Kate mi svázala vlasy do složitého drdolu a dva pramínky nechala rozpuštěné. Lily mne nalíčila. Měla jsem lehce růžové stíny a řasenku.
Dále jsem si oblékla šaty a boty. Už jsem byla připravená.

Z pohledu Kate:
Vlasy jsem si svázala do copu a Mandy mě nalíčila. Měla jsem na sobě mírnou vrstvu make-upu a tmavě modré stíny. Potom jsem si oblékla své šaty a boty. Zbývala jen Lily.

Z pohledu Lily:
Mandy mě na mou žádost moc nelíčila . Měla jsem jen řasenku a jemně růžové stíny. Oblékla jsem si šaty a nazula boty. Byly jsme Hotové.

Rozhodly jsme se že každá půjdeme zvlášť,aby to vypadalo důvěryhodně.





Ahoj. Tak konečně další kapitola. Moc se omlouvám za svou neaktivitu,vůbec nestíhám.
Ale můžete se těšit na novou kapitolu která určitě dneska ještě vyjde. Mějte se krásně,hvězdičkujte komentujte...

Jako vážně Pottere??!! (HP fanfiction)❌Kde žijí příběhy. Začni objevovat