Hoofdstuk 23

5.6K 242 38
                                    

Heey!

Wauw dit is hoofdstuk 23 al.... het gaat sneller dan ik zou verwachten :o

Ik wil jullie echt heel erg graag bedanken voor al die votes en mega lieve en leuke comments, daarom draag ik dit hoofdstuk ook op aan al mijn lezers zonder jullie zou ik dit nooit zo ver geregen hebben, het boek is nog niet af! En er komt een duidelijk einde en ik zet het er ook bij als het afgelopen is, no worry :p mijn Engels suckt -_- achja :p

Als jullie eens wat willen lezen ofzo moeten jullie het boek Guilty ! lezen van unstoppablexo, en miss ook een vote en comment achterlaten (: dankjullie allemaal (: hier is dan hoofdstukje 23 :p

♥Jolien♥

--------------------------------------------------------

'Je gaat mijn vriendin met rust laten', zegt hij terwijl hij mij mee naar binnen trekt langs haar heen, we gaan op de bank in de woonkamer zitten.

'Ga uit mijn huis!' schreeuwt ze, 'of ik ben de politie!'

Ik zie Kyle grijnzen. 'Doe dat maar, dan kan  ik meteen zeggen tegen hun dat jij mijn vriendin bedreigt.'

Haar hoofd loopt rood aan en ze krijgt een harde uitdrukking op haar gezicht. 'Zeg wat je te zeggen hebt en bol het af.'

'Jij laat Alex met rust, en je vertelt niets, maar dan ook niets tegen iemand over haar vader en haar.'

'Dat had je gedroomt, ik zwijg erover als jij mijn vriendje terug wordt.'

'Nooit, jij zwijgt en als iemand het weet zorg k ervoor dat er op de schoolblog interessante dingen verschijnen.'

'Dat zeg je zomaar, je durft het toch niet.'

'Nee? Dan komt er bijvoorbeeld op euhm, ahja dat je toen je voor het eerst je..' hij maakt ze zin niet af want word onderbroken door Kelly die roept dat hij moet zwijgen.

'Stop! Ik zal niets zeggen maar doe het alsjeblieft niet!' 

Ik zie Kyle weer grijnzen.

'Zullen we gaan?' vraag ik voor de eerste keer aan Kyle, hij knikt en we staan al op. Ik loop voorbij Kelly. 'Bedankt dat je zo goed meegewerkt hebt', zeg ik en ik grijns een beetje. Voor ik het door heb voel ik een harde hand in mijn gezicht, Ze heeft mijn wang geraakt en ik voel het branden. 

'Trut', snauw ik en sla haar ook recht in haar gezicht, ze deinst achteruit, Kyle staat ons aan te kijken. 'Kom we gaan', sis ik tegen hem, ik neem zijn hand vast en we lopen samen naar buiten, ik draai me nog even om, ik zie de verbaasde blik van Kelly en steek nog snel mijn tong uit, dat voelt beter. 

'Gaat het met je?' vraagt hij, ik knik. 'Mijn kaak brandt alleen een beetje', zeg ik.

Hij komt naar me toe en glimlacht heel lief naar me, hij komt dichter ne drukt zijn zachte lippen op mijne, ik krijg zoals altijd dat geweldige gevoel in mijn buik en zoen hem terug, ik sla mijn armen om zijn nek en hij rond mijn middel, zo blijven we eventjes staan. Hij steekt een stuk haar dat ui mijn dot gevallen is achter mijn oor. 

'Ik hou heel erg veel van je mijn schat', fluistert hij in mijn oor, ik bloos.

'Ik ook van jou', zeg ik en hij geeft me een kusje op mijn wang waar ik net de hand van Kelly gevoelt heb. Ik glimlach. 'Zullen we maar gaan?' vraag ik.

'Is goed, kom je anders bij mij nog een filmpje zien? Dan bestel ik ook wel een pizza.'

Ik knik. 'Lijkt me leuk', zeg ik en stap op mijn fiets, ik gun het huis en Kelly geen blik meer waardig en samen rijden we de straat uit, ik zuct zachtjes, wat ben ik toch blij met mijn Kyle. 

We stoppen voor Kyle zijn huis en zetten onze fietsen tegen de muur. Hand in hand lopen we naar binnen. 'Ik ben alvast naar de pizzaman', zegt hij terwijl hij zijn mobiel neemt en het nummer ingeeft. Al snel heeft hij zijn bestelling doorgegeven en lopen we al richting zijn kamer. Hij duwt me op bed en geeft me een lange zoen. 'Zullen we alvast een filmpje kiezen?' Ik knik.

'Wat dacht je van een griezelfilm, zoals scream ofzo', zegt hij grijnzend.

Ik lach, 'ja is goed, die zie ik wel graag.' 

'Oké, dan wordt het de vier, goed?'

Ik knik, ik hoor beneden dat de bel gaat. 'Ik ga even opendoen, mijn broer is niet thuis', zegt hij terwijl hij zich weer over mij buigt en me opnieuw zoent. Ik krijg een spontane glimlach op mijn lippen en als Kyle naar beneden loopt blijf ik liggen op het bed. Ik zie weer die prachtige familie foto aan de muur en zijn gitaar in het hoekje van zijn kamer. De deur wordt terug opengezwaait. 

Een lachende Kyle komt binnen met een grote doos pizza en een rode roos.

'Voor mijn liefste schatje', roept hij.

'Aww Kyle, zo lief!' roep ik terug en omhels hem, ik druk een kusje op zijn wang en we gaan samen in zijn bed zitten. Na  een tijdje is er nog een klein stukje van de pizza over en zetten we het op de bureau, we hebben geen zin om naar beneden te gaan. Kyle verduistert de kamer en komt naast me in bed zitten met zijn arm om me heen geslagen, ik leun met mijn hoofd op zijn schouder en kijken naar de film. 

Ik verberg mijn hoofd in Kyle zijn hals om niet te kijken hoe er iemand vermoord wordt met een mes. Opeens stopt het geluid en merk dat Kyle de film op pauze heeft gezet. Hij kijkt me een beetje lachend aan ik buigt zich over mij, ik lig nu languit op zijn bed en zijn gezicht komt steeds dichter bij het mijne, zachtjes drukt hij een kus op mijn lippen en ligt hij nu bovenop me. Ik sla mijn armen rond zijn nek en mijn benen ook over hem. Ik zoen terug, zo blijven we even liggen en dan maakt hij zich los van me.

'Je bent echt heel erg mooi', fluister hij. Ik voel me blozen maar ik denk niet dat hij het kan zien. 

'Ik hou zo erg veel van je!' 

'Ik ook mijn liefje!' Hij drukt nog een kus op mijn lippen.  Hij tilt me op en zorgt er voor dat ik nu bovenop hem lig. Ik glimlach en op een of andere manier valt mijn rekje uit mijn haar zodat mijn haar nu voor mijn gezicht en een stukje op het zijne hangt. Ik begin te lachen, mijn haar is nog altijd een beetje nat. Hij lacht en neemt mijn haar en hangt het over mijn schouder. Ik zoen hem weer en ik voel zijn warme handen onder mijn kleedje glijden naar, ik voel ze over mijn boek gaan, ik krijg een leuke tinteling in mijn lichaam en terwijl we nog altijd verder zoenen gaan mijn handen ook onder zijn shirt. Even openen we onze ogen, glimlachen en gaan weer verder.

Nu gaat het gebeuren, denk ik. Kyle zijn handen gaan nog een beetje naar boven en blijven daar even hangen.

'Ik ben thuis', roept een stem terwijl de deur openzwaait. Ik schrik en rol van Kyle af, met een rood hoofd ontwijk ik de blik van Kean.

 --------------------------------------------------------------------------------

Hee allemaal! Dit was echt een heel kort hoofdstukje... Sorry! Maar ik wou dit hoofdstuk graag zo laten eindigen, en morgen begint school weer dus dan ga ik waarschijnlijk minder schrijven en trager uploaden (: Hopelijk vinden jullie mijn boek nog een beetje leuk (: En hiernaast is een liedje, ik vind het wel een leuk :p

Vote/Comment/Follow (Follow=Follow Back) 

Ahja en als je wil dat ik je verhaal eens lees zeg het dan maar, ik doe het met plezier! (:

Dikke kus ♥Jolien♥

Ik hou van jou (Compleet)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu