Capitolul 1

19 0 0
                                    

Meredith Foster. Aceasta sunt eu Meredith, toti imi spun Mer' . Am 16 ani si jumătate si sunt dansatoare de 10 ani. Pasiunea mea pentru dans a venit din partea bunicii mele . Cand eram mica , mereu imi povestea despre marile ei apariții de scena , iar asta mi-a dat un avânt in viața. Am practicat gimnastica si balet 6 ani. Acum practic dans modern. Si nu mai este doar o simpla pasiune, este mult mai mult. Este meseria pe care mi-am dorit-o . Vreau sa fiu cunoscuta pentru ceea ce fac, vreau sa devin si eu la rândul meu antrenoare de dans, pentru ca tot ce fac imi place. Iar părinții ma sprijină in tot ce fac . Pentru ca ei mereu m-au îndrumat sa imi urmez visele. Învăț in L.A la liceul Thomas Riley High School. Sunt clasa a 10 a. Sunt destul de timida . Am câteva prietene: Maddison Stammer, Niki Waston, Ariana Bragg, Alisha Stone si Rachel DeMartino . Ne înțelegem super bine , iar Alisha , Rachel si Niki sunt dansatoare si ele. Ariana Si Maddy sunt gimnaste de performanța . Este ok , ca practicam toate câte un sport. Iar ei fiindcă am facut 6 ani de gimnastica le mai dau sfaturi fetelor . De exemplu : cand vin cu ele la antrenamente le mai arat si explic un dublu salt pe spate si aterizare șurub . Ma bucur ca am realizat aceste Hobby-URI la o vârsta atat de frageda , pentru ca m-a ajutat. Sa trecem peste detalii. Astăzi este oficial ultima zi de scoala , in sfârșit . Eu învăț bine , am luat mereu un premiu timp de 10 ani. Razele soarelui ma deranjează impreuna cu alarma de la telefon. Uneori imi doresc sa imi arunc telefonul pe geam , pentru ca ma enervează alarma de dimineața . Dar daca nu imi pun alarma dorm si pana la 12 . Pentru ca ma culc mereu la 12,1,2. Cand apuc. INTR-un sfârșit ma dau jos din pat si merg sa mananc . Am ales o vafa cu miere si căpșuni , impreuna cu sucul meu de proteine pe care il urmez in fiecare dimineața de 3 ani . După ma îmbrac in hainele de alergat si merg sa aleg pe plaja. Astăzi este destul de cald , asa ca ma va însoți rucsacul in care se afla căștile de la telefon , prosopul si apa. Este ora 5:30 foarte devreme , asa ca , daca ma grăbesc voi ajunge la timp sa privesc răsăritul . Asa ca sar in adidași si încep sa alerg . Am ajuns exact la timp. Imi scot telefonul pentru a face neaaparat o poza si a posta bineînțeles pe Instagram. După mai alerg vreo 30 min pe plaja si fac exerciții . Este asa de bine sa inspiri aerul proaspăt de dimineața , nimic nu va strica aceasta zi perfecta. Ajung acasa , imi fac un dus si ma îmbrac de scoala. Am decis sa port tricoul meu cu "LAX" pentru ca si asa locuiesc aici. Apropo tricoul e negru , după imi iau niște pantaloni gri si teneși . M-am îmbrăcat cat mai comod. Asa ca , imi iau rucsacul si imi iau cheile de la masina. Pentru ca doar ce mi-am facut carnet acum 5 zile , Iar părinții mei s-au decis sa imi cumpere o masina cum mi-o doream . Si da, se pare ca nu e mare aglomerație azi, circul lin. Ajung in fata liceului , întâmpinată de prietenele mele Rachel si Maddy.
-Neața!
-Hei Fetelor! Doar voi?
-Pai Niki e la spital cu bunica ei iar Alisha si Ariana trebuie sa sosească. Pregătită de ultima ta zi de scoala?
-Nu prea an chef, dar oricum doar ne încheie mediile . Nimic important si își țin discursul plictisitor despre scoala . Bla bla bla...
-Deci , ce loc ai prins ?
-Am prins 2..
-Si eu ! Dar tu Maddy?
-Pe 3..
-E ok, adică e o realizare sa iei un premiu.
-Stiu!
-Buna fetelor!
-Hei Alisha , Ariana, deci ce faceti?
-Eu mor de somn!
-Iar nu am chef sa ascult un discurs de 2 ore!
-Lasă , ca trece .. Oricum Rachel , Alisha știți ca azi avem repetiții .. Ne întâlnim la 4 fix !
-Ok! Dar Niki?
-Nu o sa poată veni...
-Bine!

Orele treceau , treceau si eu deja eram acasa .
-Hei Mama!
-Hei scumpo ! Cum a fost ziua ta?
-Plictisitoare!
-Nu uita ca ai repetiții azi! Sa nu mai întârzii!
-Stiu asta!
-Meredith, vreau doar sa stii ca noi vrem sa realizezi ceva in viața cu dansul. Poate te presam prea mult cu asta, dar vreau decât sa fi fericita !
-Sunt! Si imi doresc sa ajung o mare dansatoare ca bunica!
-Si tu stii , ca noi te sprijinim! Nu te mai țin, fugi si schimba-te !
-Ok!

Ok deci imi iau echipamentul si ma îndrept spre usa. Încerc sa dau de Alisha.

-Alo?
-Alisha? Eu sunt. Unde esti ?
-Sunt in masina. Tu?
-Cum de esti la timp?
-Miracol?
-Poate. Si Rachel?
-Merg la ea sa o iau. Are masina in service...
-Ok te astept la vechea brutărie !
-Bine, pa!

Conduc cu frica si grija, pentru ca sunt multe mașini pe strada . Trag un ochi la telefon si ma uit la drum . Si exact cand nu ma așteptam , o masina a venit in mine cu putere. Sunt pe sosea , inconstienta , nu stiu ce se intampla , aud multe voci, dar nu pot vorbi!

-Oh, Doamne! Domnișoara , esti ok?
Cum sa fiu ok? Sunt intr-o balta de sânge si telefonul imi suna in continuu , salvarea doar ce apăruse.
-Scumpo, rămâi treaza! Cum te cheama? Stii ce s-a intamplat? Câți ani ai?
Nu am pierdut-o din nou...

Sunt pe patul de spital . Arunc un ochi sa văd daca cineva e in salon. Erau părinții mei

-Scumpo, ce faci?
-Ce se intampla?
-Ai ramas inconstienta.
- Si repetiția ?
-Am anulat-o , am vorbit Antrenoarea si a zis sa te faci bine cat mai repede.
-Si Alisha? Rachel? Maddy? Ariana? Niki?
-Le-am spus ca ai avut un accident urat, si o sa vina sa te viziteze.
-Cat timp mai stau aici?
-2 zile!
-Buna ziua Domnule Doctor!
-Buna ziua! Buna Meredith!
-Ce am pățit ?
-Ti-ai rupt piciorul, iar tu ai intrat intr-o operație si ți-am pus un fel de metal in piciorul stâng . Acum ai piciorul intr-un suport vei sta cu acest suport 8saptamâni plus recuperare iti va lua ceva . Dar vei face recuparea intr-un centru din spital.
-Si cand o sa pot dansa din nou?
-Ma tem ca deocamdată va trebui sa te faci bine si după poate poti continua cu dansul. Dar dansul nu mai este o prioritate acum.

Cand a spus "Dar dansul nu mai este o prioritate acum " parca am simțit un cuțit in inima ... Oare asta trebuie sa îndur eu?

The Story of a Champion Where stories live. Discover now