❅ Kırılmış Kum Saati | 7

4.7K 362 59
                                    

-7-

İSTANBUL

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

İSTANBUL

"İstediğiniz kadar 'Bu benim hayatım!' deyin. Bir yerde kendi hayatınıza bile hükmedemez oluyorsunuz. Tıpkı yıllar önce benim yaşayan bir ölüye dönüşmem gibiydi hayat; evdeki hesap çarşıya uymaz, tüm planların bozulur. Yıllar önce 'Bu benim hayatım!' dedim ve kaçtım. Sonra bu hayat, benim hayatım olmaktan çıktı. Başkalarının hükmettiği esaret dolu bir hayata mahkûm oldum. Şimdi hayatım, katillerimin iki dudağı arasında. Ya bir ölü gibi yaşayacağım, ya da yıllar önce kazılmış mezarıma gireceğim."

-Asmin

Karton kahve bardağını dudaklarına götürürken hastane terasının keyfini çıkarıyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Karton kahve bardağını dudaklarına götürürken hastane terasının keyfini çıkarıyordu. Gözlerini kapatıp derin nefes aldı. Şuan sevdiği adama kilometrelerce uzaktaydı. Onun kokusunu hatırlamak istercesine özlemle kokluyordu gökyüzünü, belki ona Azad'ının kokusunu getirirdi. Arkasından "Yakaladım seni! Ne yapıyorsun bakalım burada?" diye neşeyle şakıyan arkadaşının sesi üzerine gözlerini açtı. "Merve." Elinde kahvesiyle yanına oturan arkadaşına tebessüm etti. "Biraz daha haber vererek gelemiyor musun acaba?" diye sordu.

"Gelemiyorum Asmin Hanım." Kıkırdarken kahvesinden bir yudum almayı ihmal etmedi. "Aldığım duyumlara göre bugün senin ayarların bozulmuş, sesini kısmışlar."

"Kim kısmış?"

"Çok sessizsin diyorum. Aklın havalarda, neyin var?"

"Yok bir şeyim ya..." Ufka baktı düşünceli bakışlarla. Acaba şimdi, tam da şuan ne yapıyordu Azad'ı? Karısını kollarına almış huzurla uyuyordu belki de. Bunun için ona kızamazdı, çünkü tüm suç kendisindeydi. Her şeyi berbat ettiği gibi sevdiği adamı da kaybetmişti.

"Yine şu ağayı mı düşünüyorsun?"

Ağa kelimesini arkadaşının alaycı dudaklarından duyunca güldü kız, ister istemez kulağa tuhaf geliyordu. "Deme şöyle." Arkadaşının bu durumla dalga geçmesi daha da komikti. İnsanın bilmediği bir konuyla, tanımadığı bir düzenle dalga geçmesi ne kadar da kolaydı değil mi?

Kırılmış Kum SaatiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin