Tanıtım

288 19 4
                                    

"Bu şey sıkıyor zaten Baekhyun! Daha fazla 'SEN' niye sıkıyorsun?!"

"Çünkü... Eğlenceli?" Kısa çocuk diğerinin çemkirmelerini umursamadan korseyi sıkmaya devam etti.

"NE?!?! SENİN EĞLENCEN VAR Dİ- ÖHÖHHÖHÖHHÖ!!!" Gelinliğin içindeki zarif bedenin sözlerini Baekhyun'un sıkıca çektiği korse ipi kesmişti.

"SİKEYİM BAEKHYUN! Ne yapıyorsun!" Kyungsoo odaya girdiğinde boğazı yırtılırcasına öksüren ve yüzü morarmaya yüz tutmuş gelini görünce küçük çaplı bir kalp krizi geçirdi.

"Eğer o ölürse Sehun da bizi öldürür biliyorsun değil mi?" Gelin'i Baekhyun'un elinden çekerken homurdandı Kyungsoo.

"O sürtüğe söyle o zaman ayakkabısının altına ismimi yazmasına izin versin!" Güzel beden derin derin soluklanırken ayağında ki ayakkabısını çıkartıp aynanın önünde eyelinerını kontrol eden Baekhyun'a fırlattı.

"Al da bir tarafına sok dangalak herif. Bende giymek zorunda kalmamayayım!" Baekhyun kafasına atılan ve şuanda elinde olan beyaz topuklu ayakkabıya resmen hayali kalpçikler fırlatıyordu. Kyungsoo gözlerini devirip gelinin korsesini gevşetmeye başladı.

"Tanrım şunun güzelliğine bak Soo... Resmen parlıyor... Benimle evlenir misiniz güzel Fransız üretimi Arap işlemeciliği taşıyan zarif varlık?..." Dramatik bir şekilde masada duran ayakkabıya evlenme teklifi eden Baekhyun'a diğer tekini de fırlatmamak dilini ısırıyordu güzel gelin. Kyungsoo'nun sırtına hafifçe dokunmasıyla işinin bittiğini anlayıp makyaj masasına geçti.

"...Hem bir taraflarıma sokacak olduğum tek şey Kai'nin penisi olur!" Baekhyun'a dil çıkarıp, kabarık gelinliğinin izin verdiği kadarıyla, makyaj masasına oturdu. Arkasından gelen Kyungsoo'ya bakıp zarifçe gülümsedi.

"Vay be bu bugün sende gördüğüm en kibar gülümsemeydi." Kyungsoo yapılmış uzun saçlarla oynarken söyledi. Ve ayakkabıdan başını kaldırmadan salak salak sırıtan Baekhyun'a ters bir bakış attı.

"Ben hiç görmedim.. Bir şey diyor muyum?" Baekhyun başını hala ayakkabıdan kaldırmamıştı ve hala salak salak sırıtıyordu. Mızmızlanıp diğer ayağında ki topuklu ayakkabıyı da çıkartıp Baekhyun'a fırlattı.

"Demeye hakkın yok zaten! Az kalsın öldürüyordun beni!" Baekhyun diğer tekinde eline geçmesiyle olduğu yerde tepinip şen bir kahkaha attı. Kyungsoo ikisinin yaptığı çocukluğu görmezden gelip makyözü çağırmak için oda da ki telefona yönelmişken kapıda gürültü koptu.

"Suho hyung? Yixing? Tao? Sarah?" Gelin gözlerini irice açıp kapıda ki bedenlere bakarken Kyungsoo gelecek olan felaketi anladığı için hızla kapıya gidip, kapıyı kilitledi. Ve dudağını ısırdı.

"Ne işiniz var sizin burada?" Baekhyun'un merakla sorduğu soruya karşılık Suho derin derin nefes alıp Tao'yu işaret etti. Tao appasının sırtına vururken bir yandan da abisine masada ki sürahiyi işaret ediyordu. Sarah hızla makyaj masasına yaklaştı ve gelinin yüzünü elleri arasına aldı.

"Az sonra anlar-" Tao daha cümlesini bitiremeden kapıda ikinci bir gürültü kopmuştu ve Suho tekrar panik yapıp suyu boğazına kaçırınca, Yixing, appasını kardeşinin elinden alıp sırtına hafifçe vurmaya başladı... Bir yanda başını sağa sola sallıyordu.

"YAH! İÇERİ ALIN BENİ! YAH KİME DİYORUM BEN!!!!!"

Gürültü kaynağı...

OH Sehun...

***

[Y/N: Öncelikle ben bunu yayımlamayı unutmuşum lakin az önce hatırladım... Syglr

SONRASINDA..
Luhan'ın kız oldugu falan yok cjddkaofuwı mpreg yok fksldskdkdn smut %51 fbskfuskxjdsı rüyamda gördüm ben bunu fjzkdnsn

Şimdi isin kötü tarafına gelelim ben bunu yayınlıyorum lakin artık yatılı ve zorunlu hayata gecis yapıyorum.. o yüzden yayınlamam zor olur aynı sekilde Open My Eyes içinde gecerli bu...

Hatta su anda OME'yi silsem mi acaba diye düşünüyorum çünkü yaz yaz bitmedi yahu...

Kurgu olarak cok uzun ve benim yurta vb. Yerlerde ne telefon ne tablet elimde olacak... Dram.... PC'nin klavyesi bozuldu :(( Hüzün :'(((

Neyse kendinize iyi bakın... Söverseniz de kabulümdür Syglr...

İthaf kapak yapması için rahatsız ettiğim iyi insana.

@EXOHunHanPLANET

Tşkrlr...

Secret? I Gues...Where stories live. Discover now