Sexton

6.2K 50 7
                                    


Idag skulle vi alltså då åka hem. Det kändes väldigt tråkigt. Men samtidigt skönt att komma hem.

Skolan slutar om en vecka. Vi kommer ju hem idag, söndag, och sen på fredag slutar skolan helt enkelt.

Vi skulle ha en grej som heter "sista kvällen" eller ja typ mer "åk inte iväg och droga ihjäl dig" alla nior hade det.

Men jag vet inte hur det skulle bli med mig och Calle, förmodligen bara att han tafsar på min röv i korridoren och inget mer. Även fast jag ville ha mer, tänk att ha honom som pojkvän.

Jag släppte mina tankar och packade ner det sista i väskan, fick bokstavligt talat sitta på Tessans väska för att den skulle gå igen. Jag synade mig själv i spegeln. Jag hade på mig ljusblåa jeans med en neon rosa croptop som jag köpt här i Kanarieöarna. Jag var nöjd. Mitt smink var enkelt, bara lite concealer och mascara för att se levande ut.

Tessan gick ju dock all in med sin foundation som inte ens matchade hudtonen, hon hade också eyeliner som var... Äh... Ganska.. Inte alls jämn.. Men vad gör det, jag älskar henne ändå.

Vi städade rummet så gott det gick och sen så tog vi våra väskor och stapplade ner för trapporna. Där nere såg jag hur Calle hade sin hand på Astrids rumpa. Jag mådde genast sämre. Jag ville att det skulle vara på min rumpa inte Astrids! Jag tittade ner i marken och väntade på att Viktoria skulle lämna in rums nyckeln. Sedan gick vi och satte oss i den lills lobbyn, det fanns massa fotöljer och soffor.

Plötsligt känner jag hur någon sätter sig jämte mig, det var Calle. Han la sin hand på mitt lår och flyttade den hela tiden pytte lite uppåt. Jag ska inte ljuga, upphetsad blev jag.

Han gjorde verkligen allt han kunde för att teasa mig. Gned kuken mot mig, klämde på min rumpa, kom på ursäkter för att ta på mitt bröst. Så som att jag hade en fläck eller lite skräp.

Räknas det som otrogen?Där berättelser lever. Upptäck nu