BÖLÜM 10

4.6K 183 36
                                    

Multi-medya Ozan Solaker

Ovvv . Aman Allah ' ım . Allah seni özene bezeme mi yarattı hayırsızın oğlu bu ne yakışıklılık diye düşündüm içimden .

Efe ' yi dürtüp çenemin ucuyla çocuğu gösterdim . Anlamayarak moron gibi suratıma baktı . Off bu çocuk bu zekayla nasıl ajan oldu .

Oflayarak " Yaa işte şurada kii yeni çocuk . Kim aptal ? " diye sitemle sordum .

O sırada çocuğu hala bakışlarımla yemekteydim . Efe beni kendine çevirerek " Ne yenisi o çocuk sen geldiğinden beri var . Ozan o . Benim sıra arkadaşım . "

Upss . Ben ne ara o kadar dikkatsiz oldum bee . Kendimi toparlayıp ona döndüm . " Yani bizim sınıfta ve ben fark etmedim öyle mi ? Ben ne kadar dikkatsiz oldum böyle . "

" Yeni mi anladın dikkatsiz olduğunu hayy seni salak . " diyerek sınıfa yürümeye başladı .

Ben hâlâ koridorda dikiliyordum o az önce bana salak mı demişti . Ahh şuna bak sen . Tamam Arya çok konuştun kendi kendine yürü sınıfa Arya yürü .

Sınıfa girince gözlerim Efe ' yi aradı . Ahh hayır yaa yine mi Efe ? Ben bu kızları kapıdan kovuyorum bunlar bacadan giriyor . Bak yine sinirlendim . Yumrukları sıkarak Efe ' nin yanına gittim . Kızı kucağından çekip iğrenircesine kıza ve Efe ' ye bakmaya başladım . Dişlerimin arasından " Biz seninle ne konuştuk canım kuzenim benim Haa ?  Hatırla bir " dedim .

Ve kıza dönüp gözlerimle gitmesini işaret ettim . Ahh bu erkekler iki dakika yalnız bırakmaya gelmiyorlar . " Ahh kuzen ahh sen olmazsın . Bak bu son uyarım bir daha kii sefere senide kızıda döverim biraz edepli olun bee " deyip sırama doğru yürüdüm .

" Ooo bakıyorum birileri iyileşmiş " dedim Kuzey ' e gülerek ve sıramıza oturdum .

Bana dönüp " Tabi senin gibi bir hemşirem varken iyilesmemek elde değil güzelim "

Onun bu dediğine gülüp önüme döndüm . Zaten o sırada da öğretmen geldi . İnanamıyorum yine mi geometri . Hemde sabah sabah . İykkk kusabilirim . Şu an geometri dersinde olmaktansa sahada çatışmada olmayı tercih ederim . Hayır yani kim bulmuş bu geometriyi . Off benim dertli başım offf . Diye düşüncelere dalıp gitmişken Kuzey ' in beni dürtmesiyle kendime gelip ona döndüm . Ne var dercesine bir bakış attım . Gözleriyle hocayı işaret etti . Kadına dönüp " Evet hocam " diye karşılık verdim . Gıcık kadın kesin tahtaya kaldıracak beni .

" Gel bakalım Arya . Şu tahtada kii soruyu çöz " diyerek beni yanına çağırdı . Ayaklarımı yere süre süre tahtaya gidip elime kalemi aldım soruya şöyle bir baktım . Ahh hadi ama bu kadarcık mı ? Bu çok kolay . Geometriyi sevmesemde benim için çok kolay bir ders . Tahtadaki soruyu çözüp kalemi masaya koyarak yerime döndüm . Kuzey bana bakıp sırıtıyordu . Ne var dercesine ona baktım . " Kadın yine sana ayar oldu " deyip sırıtmaya devam etti . Ee ben olsam onun yerinde bende kendime ayar olurum sonuçta herkes bir Arya Sancak değil .

" Neyse salla yaa o hep öyle " deyip başımı masaya koyarak uyumaya çalıştım .

Birinin kulağımın dibinde bağırmasıyla yerimden sıçradım . " Noluyor bee . Ne diye bağırıyorsun kulağımın dibinde . Savaş mı çıktı . Türkiye ' yi mi bombalıyor . Asker mi gerek . Ne diye uyandırdın " Efe karşımda pis pis sırıtarak bana bakıyordu .

" Hee kuzen hee savaş çıktı " deyip gülmeye başladı .

" Off Efe . Kes zevzekliği ne oldu söyle " diye sitem ettim .

" Aman bee seninle de ugraşılmıyor  . Ne olucak öğle arası yürü yemekhaneye "

" Ohaa ben o kadar uyudum mu insan bir uyandırır bee hayırsız kuzen " diyerek kollarımı göğsümde bağlayıp yürümeye başladım .

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Apr 10, 2016 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Ateşle OynamakHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin