BÖLÜM 9

3.5K 159 8
                                    

Multi - medya Arya Sancak

*****************

Ovvv . Başım çatlıyor ağrıdan . Noldu bana üstümden tır falan mı geçti . Sızlanmayı kes ve kalk yataktan Arya diye uyardım kendimi . Evet hadi bakalım haa gayret . Ani bir hareketle yataktan kalktım ve esnemeye başladım . Daha sonra odamda kii banyoya gidip elimi yüzümü yıkadım . Ahh kahretsin . Çarşamba cadısı gibiyim . Jessie beni böyle görse asla dışarı çıkarmaz bana kırklık bakım yapardı . Jessie demişken sanırım Amerika'yı ve oradaki hayatımı özledim . Ama artık o hayat bana öyle uzak kii sanki bir rüya gibi .

Neyse sabah sabah çok düşündün yine Arya bugün okul var elini çabuk tutta hazırlan bebek . Ahh evet tamam kendimdeyim . Hemen duşa girip kısa bir duş aldım daha sonra saçlarımı kurutup maşayla hafif dalgalar verdim ve son olarak hafif bir makyaj . Afferin sana bebek . Şimdi kıyafet seç kendine bebek .

İmm acaba bugün ne giysem . İmm sonuçta okul serbest kıyafet . İmm hahh buldum . Siyah yüksek bel kotum ve üstüne bordo hafif dekolteli yarım kollu badim ve altına siyah botlarım . Evet bence oldu askıdan siyah deri ceketimi ve çantamı aldım masanın üzerinde cüzdanımı , telefonumu ve motorumun anahtarını aldım . Artık hazırım . Ahh nasıl unuturum parfüm . Hemen en sevdiğim parfümden sıktım kendime . Kapıdan dışarı çıkınca bir adet Efe'yle burun burun geldim . Ve onu itekleyerek kapıyla onun arasından çıktım .

Bana bakıp " Hazırsan çıkalım artık " dedi başımla onaylayıp garaja yürümeye başladım .

Ben biricik bebeğime

o da arabasına bindi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

o da arabasına bindi . Ona yarışa var mısın dercesine baktım . O da çarpıkca gülümseyip " İyi olan kazansın " dedi ve ben dediği gibi fırladım . O da bir an şaşırıp daha sonra gaza kökledi . Ama yinede beni geçemedi ben okula varıp bebeğimi park ederken o ancak okulun kapısından girebilmişti . Yazıkk yavrum ışıklara takılmıştı yolda .

Ahahah ama sonuçta ben kazandım . Daha sonra başımdan kaskı çıkardım ve okula doğru yürümeye başladım .

Efe arkamdan gelip kolunu omzuma attı ve birlikte okula girdik .

Ve Aman Allah ' ım o da kim ??

Ateşle OynamakHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin