DUYURU

1 0 0
                                    

                    Merhaba arkadaşlar.Bu gün size iki tane önemli duyurum olacak. öncelikle bildiğiniz üzere ben maceraperest,sıvı ve labirentin yazarıyım. uzun süredir tüm hikayelerime yeni bölüm yazamadığımın da farkındayım ve bu yüzden de sizden özür diliyorum. Ancak , yazı yazanlar bilirler ki bazen tüm ilhamınız kaybolur ve onu bir türlü geri getiremezsiniz. Ne yazık ki tüm hikayelerim için ben de böyle hissediyorum. 

                   Yazdığım bütün hikayelerin devamını elbette biliyorum ancak o şevk ve ilham gelmeden yazacağım yazı ne beni ne de sizi memnun eder. Bu yüzden iki tarafında beklemekten başka bir çaresi yok. 

               Maceraperest adlı hikayem için yapacağım duyuruya gelince:

               Arkadaşlar ben bu hikayenin ilk bölümünü 7. sınıfta yazmıştım. O zaman defterin arkasındaki tek bölümlük bir hikayeden ibaretti . Ancak çevremden aldığım olumlu yorumlardan sonra bunu kitaplaştırmaya karar verdim . tabii bu uzun bir süremi aldı. Bir sürü araştırma ve emek gerektirdi. Küçüklüğümden beri hep  fantastik bir roman yazmak istemişimdir bu yüzden araştırırken de yazarken de en çok eğlendiğim kitabım bu olmuştur. Ancak geçenlerde idollerimden biri olan Stephen King'in bir romanına denk geldim ; adı Kara kule... kitabı incelediğimde tıpkı benim romanımdaki gibi Bir kovboyun başından geçen fantastik olayları anlattığını fark ettim. Bu beni hem üzdü hem de sevindirdi. Üzülmüştüm çünkü; özgün olması için baş rolünü kovboy olarak seçtiğim hikayem bir kopyaya dönüşmüştü , sevinmiştim çünkü ; edebiyat dünyasına atılırken seçtiğim idolle aynı şeyler düşünmüş aynı şeyleri tasarlamıştık - ne kadar hikaye konusunda onun yanına bile yaklaşamasamda. Dolayısıyla bu hikayeyi devam ettirmek konusunda kararsızım. Fakat üzülmeyin , uzun süredr tasarladığım başka bir projem var. umarım aradığımızı bu proje de buluruz.

            Bu yolda benimle ve karakterlerimle birlikte olduğunuz için çok teşekkürler. Elbette bu bir final veya son değil sadece kısa bir ara. tekrar görüşmek dileğiyle , kendinize iyi bakın :D ...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 05, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

MACERAPERESTWhere stories live. Discover now