1. Já

8.4K 162 3
                                    

Moje jméno je Viktorie. Žiji v malém městě a v malém bytě s mojí mámou, sestrou a naším malým pejskem. Moje sestra chodí na vysokou školu, takže v týdnu nebývá doma. Moje máma pracuje jako číšnice, takže se v týdnu z práce vrací pozdě. A já? Já chodím do 9. třídy. Je mi 15 let. Mám pár nejlepších přátel.
Kamarádku Sandru, která žije až v Praze, takže se s ní výdám pouze v létě.
Kamarádku Nellu, která je o dva roky starší a je zároveň moje sousedka.
Moje dvě kamarádky ze třídy Alice a Ann.
A mého kamaráda Methewa, který mě vždy rozveselí.

Moje školní vztahy? V naší třídě mě všichni nesnášejí, ale nedělám si z toho těžkou hlavu.
Nejpopulárnější kluk naší třídy se mnou začal chodit, jenom proto, aby mě ojel. To samo o sobě by nebylo až tak katastrofický. Měla jsem ho ráda. Ale bylo mi 14, a to, že se vám ve 14 snaží někdo, komu bylo jenom 13 let dostat do kalhotek, není moc příjemný. Kvůli tomu, že jsem mu nedala, proti mně všechny poštval. Ze začátku jsem to snášela těžce, ale člověk si zvykne. Navíc tam mám svoje přátelé.

Můj vzhled? Jsem nejvyšší a druhá nejstarší ze třídy. Měřím přes 175 cm. Jo a pořád jsem ta nejslabší no a co! Mám dlouhé, kudrnaté vlasy, které nosím zásadně v culíku, protože by přes ně lidi ve škole neviděli na tabuli. Mám jich fakt hodně. Jsem průměrně hubená, teda alespoň myslím. Jsem tak prostě normální.

Na uklidnění poslouchám hudbu. A představuji si čtyři kluky. Jsou mojí drogou. Vždy když mě někdo naštve, dám si sluchátka a představuju si, jak té osobě jeden z mých hrdinů jednu vrazí přímo do tý pitomý tlamy.

Několikrát jsem si přála, aby tu se mnou byly. Tolik je miluji i když vím, že nejsou skuteční.

Nebo jsem si to alespoň myslela.

První díl
Zanechte váš názor prosím ;)
V dalším dílu bude akce :*

PředstavivostKde žijí příběhy. Začni objevovat