Mire is vagyok képes?

98 3 0
                                    


Hát elég sok minden sűrűsödött most az életembe. Iskolai történtek,hirtelen az eddig eltűntnek hitt apámból valami hatalmas "proféta" lett vagy micsoda. Ennyire különleges lennék? Nem nagyon csináltam még semmit úgy h tudtam róla. Mondjuk azt a haza ugrást még mindig nem értem. Anya miért tartja vajon ennyire rossznak? Hisz neki is van képessége, azt mondta neki Stephy tegnap este. Kezdett felkelni a nap nem sokat aludt Steve a szobája még mindig olyan mintha bombát robbantottak. Fel kelt és bepakolt majd elindult lefelé az lépcsőn. Le ült az asztalhoz mintha semmi se történt volna tegnap este.

-Nem azt mondtam neked h nem mész iskolába?-kérdezte megrovóan az anya-

-De... - Dobta oda a választ fia-

-Akkor? Minek a táska? beszélni akarok veled.

- De nem kell. Téged ez úgyis csak zavar én meg még azt sem tudom mivagyok, vagy kivagyok. - Karba tette kezét az asztalon és ráhajtótta a fejét szomorúan-

- Én tudom kivagy.-

- hm?-

-Az egyetlen drága fiam vagy.- Sugrázó mosolyjal nézte fiát- és nem hagyom h elvegyenek tőlem még téged is. Akkor se ha különleges vagy. Bevallok valamit fiam. Nem a boltba mentem a múltkor hanem az igazgatónőhöz. Be hívatott és olyat mesélt amiről te még csak említést se tettél. Mivel magyarázod ezt?-

- Féltem h másképp néznél rám a történtek után. Hisz énse tudom mi történt. Nem emlékszem.

-Az nem véletlen volt. Ritka eset de, te is és a húgod is örököltétek apátok képességeit még ha nem is az összeset de elég nagy részét. És ezt látom rajtatok kicsi korotok óta. De megakarlak óvni ettől. Ha bele mélyülsz egyre veszélyesebbé válik az egész. Az iskolába járás is kockázatos lenne a te esetedbe ha kiderülne, mégis kinek a fia vagy és hol laksz. Nem engedhetjük meg azt a luxust, hogy még ellenséged is megjelenjenek az ajtómba. Te is igy gondolod ugye?

-Igen anya. Nem akarnék gondot vagy fájadalmat okozni nektek-

-Rendben hamár itthon vagy, segítesz a házi munkában sok dolgom van, és ne hidd h elfelejtettem a kesztyűs ügyet, ne vedd fel azt a kesztyűt nem tudod irányítani az erőd, könnyen bajod eshet.

Porszívózás és egyéb dolgok közepette kigondolta, hogy holnap iskola helyett kicsit kilóg és gyakorolja valahol a képességeit, megnézni mégis mire képes. Nem sokkal az iskola után van egy kis erdő. Talált egy pár eldobott sörös üveget, letört faágat, dobozokat.

A semmiből egy gyorsan repülő sörös üveg közeledett felé, maga se tudja,hogyan de kinyújtotta karját és a levegőbe megállította az üveget. Megrettent erre az üveg leesett.

-Hm ügyes mondhatom. - Szólt egy ismeretlen hang-

-Ki vagy? Hol vagy? -kérdezte kétségbe esetten, ez az első gyakorlása de máris megölik?-

- Dehát itt vagyok mögötted. - nevetett-

A fiu megfordult és akkorát ugrott ijedtében h 1-2 métert simán hátra ugrott.

-T-t-te hogy? mi? miért? válaszol! - dadogott Steve-

-Nyugi haver, nem bántalak csak kiváncsi voltam kikerülöd e a támadásom. Hehe mókásabbnak tűnsz mint aminek látszol.

- Figyelj haver, nem akarok zűrt én csak gyakorolni akarok érted. Te is ilyen izé vagy? ősi micsoda?-

-Próféta? neeem, dehogy csak egy egyszerű harcos. Gyors vagyok de nem olyan gyors mint aki ugrani képest, Főleg tárgyakat lebegtetek és küldök rá másokra.

Another Powerful SuccessorWhere stories live. Discover now