♦Capitolul 2♦

27 3 0
                                    

Cameron P.O.V.

Aflasem ca ea se trezise. Doamna Stone, mama lui Chrissy m-a anuntat cu un telefon. M-am dus la dulap si am ales de acolo pe pereche de blugi negri,un maieu negru, o bluza e sferturi neagra si o pereche de tenesi negri. Mi-am indesat telefonul si portifelul in buzunarul din spate al blugilor si am luat cheia din suport si m-am indreptat spre masina. Am deblocat-o si am deschis portiera stanga si am inchis-o dupa ce am urcat. Am tras de centura si am prins-o in partea dreapta a mea. Am bagat cheile in contact si am rasucit o data. Motorul a inceput sa toarca sub mine, luminile de la radio si de pe bord s-au aprins. Radio-ul s-a aprins iar melodia " See You Again" a inceput. Era melodia ei preferata. Am calcat acceleratia si m-am indreptat cu viteza spre spital. Dupa 5 minute am parcat masina in parcarea spitalului si am scos centura si cheile si am deschis usa. Am iesit din masina si am trantit portiera. Am blocat masina si am fugit spre intrarea in spital. Am urcat scarile 2 cate 2 si ajungeam mai repede la etajul 3. "Cardiologie", "Etaj pentru Operatii" , aici este " Neurochirurgia". Am deschis usa scarilor si am pasit pe hol hotarat. Am vazut-o pe mama ei si m-am indreptat spre aceasta.

-Pot sa intru? O intreb eu pe femeia care mi-a fost "mama" timp de 10 ani.

-Desigur. Raspunde aceasta zambindu-mi incurajator.

Am deschis usa salonului si am vazut-o acolo. Stand pe telefon si bandajata putin la cap si piciorul in gips. M-am indreptat spre pat si am tras un scaun. Ea a tresarit cand eu m-am pus pe scaun.

-Buna Chrissy. Spun eu luandu-i mana in mana mea.

-Buna? Dar cine esti? Ma intreaba ea iar mie imi cade fata.

-Nu.. Nu ma stii? O intreb.

-Nu. Dar... Imi pari cunoscut. Dar imi esti in ceata. Spune ea gesticuland cu mainile prin aer.

-Uhmmm. Eu sunt Cameron. Spune eu.

-Stii deja cine sunt eu. Spune ea si zambeste.

-Trebuie sa plec. Spun eu si ma ridic de pe scaun si ma indrept spre usa.

-Pa. Spune ea.

Am iesit pe hol si m-am pus pe un scaun. Mi-am pus coatele pe genunchi si mi-am pus fata in maini. 'Cum de m-a uitat chiar pe mine?'...'De ce mie mi se intampla asta?'... Sunt scos din ganduri de o mana care imi este pusa pe umar.

-Gata? Ai si iesit? Ma intreaba mama ei zambindu-mi.

-Da. Dar... A uitat cine sunt doamna Stone. De ce tocmai pe mine? O intreb eu pe mama ei.

-A uitat pe toata lumea. Inafara de mine si tatal ei. Spune ea si ofteaza.

-Este vre-o sansa sa isi revina? O intre eu.

-Nu... Spune lasandu-si capul in jos.

Cand am auzit raspunsul m-am ridicat din capul oaselor si am plecat spre iesirea din spital. 'Nu isi va mai aminti de mine, de noi, de prostiile noaste.'. Gandesc eu. Am deschis usa masina si mi-am pus capul pe volan. Am scos telefonul din buzunar si am apelat persoana care ma poate sfatuii.

"Alo?! Buna mama." spun eu.

"Buna Cam. Ce faci? " ma intreaba mama cu aceasi voce calda.

"Rau. Mama? Am nevoie de ajutor." spun eu suspinand.

"Ce s-a intamplat?" ma intreaba speriata.

"Mama, Chriss nu isi mai aduce aminte de mine. Mama trebuie sa fac ceva. Vreau sa uit" spun eu plangand.

"Ce ar fii daca ai veni aici. Bunicii i-ar fi dor de tine. Si ar fii foarte bucuroasa sa te vada." spune ea.

"Vin cu primul avion'' am spus si an inchis telefonul.

Am tras centura si am prins-o. Dupa aceea am bagat cheile in contact si m-am indreptat spre casa. Dupa 10 minute in care in masina se auzeau doar vocile fetelor de la Fifth Harmony, trupa preferata a ei de fete, am ajuns acasa. Am iesit din masina si m-am indreptat spre usa de la intrarr. Am deschis-o si m-am indreptat cu pasi repezi spre scari. Am urcat scarile 2 cate 2 si am ajuns la etaj. Am luat-o la stanga pe hol si am gasit camera mea. Am intrat acolo si m-am dus la dressing de unde am luat un geamantan si am bagat acolo tot ce imi trebuia. M-am indreptat spre baie de unde am luat periuta de dinti, gelul de dus, si pasta de dinti si le-am bagat intr-un ghiozdan negru de la Adidas. Am luat IPod-ul , castile si o carte si le-am pus in acelasi ghiozdan cu produsele de igiena.

Am iesit din casa tinand in mana geamantanul si in spate ghiozdanul. Am incuiat usa si am plecat spre masina. Am deschis portbagajul si am bagat geamantanul. L-am inchis si m-am dus spre portiera din stanga si am deschis-o. Am intrat si am aruncat pe scaunul din dreapta ghiozdanul. Am inchis portiera si mi-am pus centura. Am bagat cheile in contact si am pornit in graba spre aeroport. Dupa cateva minute am deschis usa si am iesit din masina nu inainte de a-mi lua ghiozdanul. Am luat din portbagaj geamantanul si am dat cheile masinii unui domn care imi trimite masina in Beverly Heels.

Am intrat prin usile glisate ale aeroportului si m-am indreptat spre ghiseul de bilete. Acolo am asteptat sa isi cumpere 2 persoane biletul si am cerut unul catre Beverly Heels. Zborul era in 30 de minute. M-am grabit sa imi las bagajul pe banda si sa trec prin Check-In. Dupa toate controalele am urcat in avion si m-am asezat pe scaun. Langa mine era o fata satena. Cu ochii albastrii, cu pielea alba, cu niste bize roz umflate si imbracata in negru.

 Cu ochii albastrii, cu pielea alba, cu niste bize roz umflate si imbracata in negru

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

-Buna. Spuse ea timida.

-Hei. Eu sunt Cameron. Spun eu.

-Eu sunt Sally. Incantata de cunostinta. Spune ea.

........

Followed LifeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum