♦ Capitolul 1 ♦

51 3 0
                                    

Flashback♦
Chrissy P.O.V.

Razele soarelui imi intrerup somnul, mangaindu-mi fata. Ma ridic in fund si ma intind injurand persoana care nu a tras draperiile.
Ma mai intind odata si ma ridic din pat. Cand talpile mele ating covorul pufos eu ma prabusesc pe el. Stai... Eu nu am nici un covor pufos.
-Black?! Serios? Imi intreb eu cainele Ciobanesc German care are 8 luni si e in perfecta stare.
-Haw, haw.
-Da, da latra incontinu. Spun eu plecand spre baie.

Am dat drumul apei sa curga in dus si am asteptat sa se incalzeasca. Am scapat de haine si am intrat in cabina de dus. Am aplicat in palma samponul cu miros de menta si am inceput sa il amestec cu firele de par. Toata cabina de dus mirosea a menta si imi placea foarte mult. L-am clatit si l-am prins intr-un coc in varful capului. Am aplicat din nou in palma gelul meu de dus cu miros de ciocolata. Da stiu sunt ciudata. Ciocolata si menta dar sunt preferatele mele. Dupa ce am aplicat peste tot am clatit si am oprit apa. Am luat un prosop si l-am pus in jurul corpului meu.
Am iesit din dus si mi-am incaltat papucii mei de casa cu cap de caine si m-am indreptat spre usa. Am apasat clanta si cand sa ies Cam statea in usa si voia sa bata.

-Serios? Il intreb eu amuzata pe prietenul meu de-o viata.

Cam. Cameron Dallas. Ochi caprui, par saten inchis, piele bronzata perfect, 8 patratele, pachet de muschi si foarte aratos de altfel. Are 17 ani.Are 1.85 e un badboy si este de gasca. O fi un BadBoy dar cu mine e un scump. Ne cunoastem inca din scutece. Adica, da e o perioada de 17 ani si mna am tinut o prietenie stransa si nu am lasat pe nimeni sa o strice. Vorbim chestii posibile si imposibile. Adica el vorbeste si imi cere sfaturi cu unele fete iar eu despre baieti.

-Da. Stai in baie de 38 de minute, 58 de secunde. Nu stai 59. Stai de aproximativ 39 de minute. Spune el numarand secundele de la ceasul sau negru iar pe mine ma bufneste rasul. Cred ca dupa ce a auzit rasul meu a inceput si el sa rada.

Dupa cateva minute ne oprim din ras si zambim iar eu realizez ca eram intr-un prosop iar obrajii mei se fac ca bujorii.

-Uhmm... Incerc eu sa spun dar el ma opreste.

-O sa ies afara iar tu te schimbi. Ok? Imi spune el indreptandu-se spre usa.

-Ok. Spun eu si ma indrept spre dulap.

Am scos din dulap lenjeria neagra, un maieu bej pe care scria cu negru "CAN U NOT", o camasa in carouri albe cu gri si negru, o pereche de pantaloni acurti negri si o pereche de converse scurte albe... M-am imbracat asa deoarece in LA este foarte cald.

Inainte sa imi iau papuci mi-am luat o pereche de sosete scurte albe. Mi-am trecut de cateva ori peria prin par si mi-am pus o bandana iar parul l-am lasat pe spate sa se usuce. Mi-am pus bratara norocoasa care este de culoare neagra si are semnul infinitului si am iesit din camera. M-am indreptat spre scari si mi-am pus fundul pe balustrada. Am alunecat usor pana jos si am sarit de pe ea iar Cam, care era pe canapea, a tresarit.

-Credeam ca ma cunosti. Spun eu dand dezaprobator din cap si apoi bufnind in ras.

-Asa joci. Bine! Tipa si vine si ma ia ca pe un sac de cartofi si ma arunca pe canapeaua din piele neagra si incepe sa ma gadile. Parca nu sr avea 17 ani. Are mintea unui copil de 5 ani, corpul unuia de 20 iar mentalitatea unui batran. Tipul asta stie multe.

Dupa un timp se satura si ma ridica si ma pune pe fotoliu iar el se pune pe burta pe canapea si cu capul pe perna. M-am ridicat de pe fotoliu si m-am pus pe el pe burta.

-Baleno?! Da-te de pe mine. Striga el.

-Am 48 de kg. Strig la el indignata.

-Stiu. Spune simplu si imi prinde coapsele iar eu din instrinct imi incrucisez bratele in jurul gatului lui. S-a ridicat in picioare cu mine in spate si s-a indreptat spre usa. Merem la StarBucks. Continua incuind usa casei mele.

Followed LifeOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz