Nesten Naken!

129 7 0
                                    


Det var helg og i dag skulle jeg på fest med Eva og Andre. Jeg gledet meg sånn SYKT! Jeg håpte faktisk at Dylan skulle komme. Eva og Andre kom kl6. Jeg sto opp. Der sto Dylan i bare bokseren og stirret på meg og smilte. Jeg var bare i undertøyet! Jeg skreik og samtidig dro opp dyna fra sengen og tok det rundt meg. Alt foregikk på bare 5 sek men det betydde at han faktisk så meg! Nå ønsket jeg ikke at han kom lengre.....

Andreas skulle kjøre meg, han er like gammel som Dylan. Jeg fikk en melding på mobilen.

Jeg skal fikse deg til festen! -EVA

Ehhh...-LEAH

JO!!- EVA

Ok-LEAH

Det tikket inn en ny melding

<3 -Dylan

Slutt å snike på meg! OG HUSK Å LUKKE VINDUET DITT!!! - LEAH

haha, misunnelig??- Dylan

Jeg viste ikke hva jeg skulle svare...det tok lang tid..

Du er det du....Åe..-Dylan

Nei!-Leah

Slapp av skal ikke si til noen<3-Dylan

:( få inn i hjernen din at jeg ikke liker deg, drøm videre, kos deg med Maria du -Leah

Han svarte ikke, jeg vet at det jeg hadde skrevet ikke var sant men hav skulle jeg skrive? Liksom: Ja Dylan jeg liker deg....NEI!

Jeg åpnet vinduet mitt, Jeg så at Dylan sitt var også åpent. "Kan vi leke gjemsel??" spurte lisa meg om(Lillesøsteren min på 2 år)

"Ok, jeg begynner å ha den" sa jeg. jeg telte til 20. Jeg leitet i hele huset men fant hun ikke. "Si et lite pip!" ropte jeg.

"PIP!" hørte jeg Lisa sin stemme rope.

Det kom fra vinduet til Dylan! "Lisa, du får ikke lov til å gjemme deg der inne!" hvisket jeg til henne.

"Du må finne meg" sa hun

Jeg hoppet ut av vinduet mitt og inn til vinduet til Dylan. Omg!! Lisa må ha sett alle plakatene på veggene hans.

"Fant deg"sa jeg og dro hun ut fra under sengen til Dylan. Jeg berte henne og skulle kaste henne over da hun skreik "NEI!!!".

"Hysj!!" hvisket jeg. Jeg berte henne over, jeg skulle hoppe ut da jeg hørte en stemme si "Skal jeg bære deg eller". Jeg snudde meg brått. "Nei, takk" sa jeg og svelget tungt.

"Jeg hadde bare øynene mine på ansiktet hans og så at han var våt, jeg rullet øynene mine sakte nedover kroppen hans. Der sto han bare med et håndkle på litt under midjen! Han var jo nesten naken! Jeg så raskt opp igjen for å se om han hadde sett at jeg så på han men han så på puppene mine og så nedover. Jeg fant ut at jeg bare hadde på meg en SYKT liten sove kjole. Den var fra Victoria Secrets, den gikk litt ned på låret.

Han beit seg i leppa og så på leppene mine og så på øynene mine igjen. "Jeg bør gå" sa jeg og hoppet ut av vinduet hans og inn i mitt. Jeg snudde meg, han så fortsatt på meg mens jeg lukket vinduet mitt og tok igjen gardinene.

Good girl and a bad boyWhere stories live. Discover now