Hevnen

180 7 0
                                    

Jeg så alle papirene mine og bøkene fly til alle kanter. Det var akkurat som å løpe på en murstein vegg! Jeg så sakte opp på han. "Hva i helvete gjør du?" Sa han med en dyp, hes stemme. Han var sykt kjekk og man kunne se musklene stikke ut gjennom genseren. (Se bildet). Jeg kjente at alle stirret på meg. "Hvem er du for faen!" Sa han. Jeg begynte å bli sint. " Bryr du deg om hvem jeg er? så snilt av deg!"sa jeg sint tilbake, jeg følte meg stolt. Han så veldig overrasket ut. "Prøver du å spille tøff jente for å ikke flaue deg ut! Aww". Alle begynte å le. Jeg dro med meg bøkene og var på vei vekk da han greip armen min. "Jeg er ikke redd for å slå jenter" hvisket han til meg. Han stirret ondt. Jeg begynte å bli redd, men jeg måtte finne på noe og si RASKT! " Ja men herregud! Eg e ikke redd for å slå en gutt heller!"sa jeg tilbake. Han tok et hardere grip i armen min og det gjorde faktisk veldig vondt! Heldigvis kom det noen gutter( jeg tror det var vennene hans)og dro han med seg.

"Omg!! Jeg hørte hva som skjedde! Går det bra??" Spurte Eva meg om.
" ja, jeg hater Dylan!! Jeg vil ta hevn og jeg tror jeg vet om noe" sa jeg og smilte, jeg var faktisk ikke så redd.
"Hva!! Ok?? Men jeg blir IKKE med deg på dette" sa hun.
"Kom igjen!! Vi skal bare si til en blondine at han vil at hun skal kysse han midt i gangen"pliss....det er ikke SÅ ille?? Jeg lagde noen valpe øyner og stirret på henne.
"Ok da" sukket hun.

~**~
Jeg gikk bort til blondinen vi hadde valgt og sa det som var avtalt. Hun løp med en gan for å finne Dylan.
Hun sa ingenting bare gikk rett bort til han og kyssa han foran hele skolen! Alle lo.
"Hva faen!!"sa han og dyttet hun vekk. Hun prøvde å kysse han igjen men han stoppet henne denne gangen." Hva i helvete!!!" Han skulle til å slå henne før hun sa..."det var noen som hadde sakt at du hadde sakt at jeg skulle gå bort å kysse deg" sa hun forskrekket og redd. Folk lo fortsatt. "hvem i helvete sa det?!!"brummet han. Blondinen hvisket:" hun jenten du kjæsja med...". Jeg hadde allerede løpt ut. Jeg fikk en melding fra Eva:
Hun har sakt at det var deg og han er drit sint!!😰 (EVA)

Hvor er går han!!??? (LEAH)

SIHT!! Han går mot der du gikk!! (EVA)

Omg!! Hva kommer Dylen til å gjøre!! Men det kan jo være at han ikke finner henne....Hvem vet??...

Good girl and a bad boyWhere stories live. Discover now