Prieteni noi cu suflete rele

19 3 1
                                    

     O noua zi.(Marți)
     Ma trezesc dimineața la 6. Ma duc la baie sa fac un dus de vreo 30 de minute. A fost un dus atât de bun încât mai aveam puțin si adormeam. Ma duc in dressingul meu si imi iau o pereche de pantaloni scurți de o culoare plăcuta de albastru, un tricou ce avea o cruce si vansii mei albi.
        Când vreau sa ma duc spre frigider si sa iau ceva de mâncare si imi aduc aminte ca mama mi-a spus sa ma duc la magazin sa iau ceva de mâncat ca ea a uitat aseară. Ei bine ce puteam face?
M-am dus unde trebuia si am cumpărat mai multe dulciuri decât "chestii" de mâncat..Ma rog... Ce contează e ca am luat. Ma duc eu foarte frumos sa iau o cutie de bomboane pentru Alice ca e ziua ei. Am vrut sa ma uit la o cutie când deoadata: "Poc" jos. M-am aplecat sa iau cutia si când sa ma ridic dau nas in nas cu un tip care avea ochii albaștrii ,era blond si înalt. Din acel moment mi-am dat seama ca el e jumătatea cu care voi împarți o parte din inima mea.
- Buna! Sunt Kevin, tu?
-Bbbb..unaa!
- Vrei sa vii diseară cu mine si prietenii mei la cafeneaua de lângă Starbucks?
-Da, de ce nu?
"Ce proasta am fost!! Nu i-am spus cum ma cheamă! Oh Doamnee..😕" ( ce se afla in acel moment in gandul meu)
Ma rog...Mi-am cumpărat de toate, absolut de toatee, apoi am plecat la scoala, cu Alice si Gabby.Pe drum m-am cam gândit la faptul ca Alice are un prieten si încă nu mi l-a prezentat, daca este Kevin?
La cafenea:
-Buna!
-Buna!spun ei in cor.
-Ea e prietena. Si m-am gândit ca i-ar face "bine" daca ar veni cu noi.
-Ma bucur sa fiu aici cu voi(erau 5 persoane dintre care 3 fete si 2 băieți). Si voi sunteți...
-Anne
-Cary
-Nina
-Kor
-Joe
-Am înțeles..
Am stat acolo si nu aveam ce face, ma plictiseam plus ca își mai băteau si jos de mine, mai ales fetele.
-Auzi, ia da-ți parul jos sa ți se aerisească cap'sorul
-Hahaa! Ce buna a fost asta! Cred ca ar trebui sa te uiti in oglinda ca ți s-a întins machiaju(nu eram machiata) dar stai ca se sparge oglinda!
Cam asa a fost seara mea..😞De GROAZA. Într-un final e noapte si trebuie sa ma culc, abia astept sa vina Kevin si sa spună ca își cere scuze in numele lor, nu o sa le accept.

Al doilea capitol e gata💙Multumesc(anticipat) ca ați citit si acest capitol. Va pup unicornii mei🦄🦄🦄

Flacăra iubiriiWhere stories live. Discover now