3.Revelatia

303 16 3
                                    

Capitolul 3 . Revelatia

De dimineata Akio se uita ganditor la fata , era atat de frumoasa cand dormea , si linistita incat Akio doar vroia sa se uite la ea cum respira usor si la cat de frumoasa e dimineata , ciufulita si cu gura intredeschisa, iar aceasta cand s-a trezit din somn a tipat si a inceput sa dea cu mainile incat vecinii deja incepusera sa tipe sa faca liniste pentru ca era ora 7:00 iar unii mai dormeau..

-Doamne , vrei sa ma omori?! a spus Yumy

-Sunt chiar asa urat?

Fata s-a inrosit..

-Da , esti si apoi a fugit catre baie

-Hmm ... vad ca ti s-a mai vindecat glezna , a spus Akio surprins ca fata putea alerga fara macar sa se planga ca o doare piciorul

Ah , haide Akio..e doar o prostituata , doar n-o sa te indragostesti de ea acum . Si baiatul a pufnit la gandul acesta

Oare ..el se indragostise de Yumy? Poate ca da , dar clar nu vroia sa recunoasca asta

Fata inchise cartea si se intinse pe spate avand un zambet tamp pe fata .

-Ah Akio , te indragostesti din ce in ce mai mult de Yumy , dar nu-ti dai seama.

-Bella , haide trebuie sa ajungi la scoala, ii spune mama sa Bellei 

Ok , sunteti confuzi , nu? pai sa va explic , aceasta poveste este un fel de povestire in rama , Bella personajul principal al povesti cu adevarat , citeste o carte intitulata "Indragostit de o Prostituata" 

 Mi-am pus cartea in ghiozdan si am mers spre scoala , eram imbracata in blugii mei negri obisnuiti si un tricou larg negru cu imprimeuri verzi si tenesi verzi .

Drumul spre scoala a fost ...scurt . Am mers cu prietena mea extrem de bogata Liz , mi-a povestit cum ea si nu stiu ce prietena de familie care e principesa au fost la cumparaturi si si-a luat o rochita atat de frumoasa , mi-a aratat si poze pe telefonul ei ultra-performant 

Off..daca ar fi asa simplu , adica si eu am 17 ani , si eu sunt la fel de frumoasa ca si Liz , putin mai inteligenta , dar ea a avut norocul sa aibe niste parinti foarte...bogati iar eu , eu ...nu.

Ok , imi trebuie o slujba . Cand am ajuns in fata scoli am fost "intampinata"de cea mai populara fata din scoala Loreen , prietena cu Liz , hei ..inca un lucru la care Liz era mai buna -socializarea. Era prietena cu toata exhipa de fotbal , cu majoretele si cu toati cei populari din scoala , era adorata de toti iar eu...eu.

-Ce faci ratato? mi s-a adresat punand accent pe cuvantul "ratata"

-Bine Miss Push-up 

-Cum mi-ai spus? si a venit spre mine cu pumnii inclestati si cu privirea ei de vipera

-Of..am auzit eu ca de la atata Push-up poti surzi dar niciodata nu am avut un exemplar in fata ochilor

-Eu nu port push-up ,a spus dandu-se triumfatoare

-Demonstreaza !

-Hah , si cum ai vrea sa fac asta? 

-Scoate-ti sutienul 

S-a uitat in gol , iar eu prinzand foarte mult curaj (Dumnezeu stie de unde) m-am dus spre ea , i-am taiat frumos bretelele sutienului si i l-am tras in jos . Toti ceilalti au ramas cu adevarat uimiti de reactia mea , si ii inteleg pentru ca pana si eu am ramas uimita.

Indragstit de o .... prostituata?Where stories live. Discover now