Κεφάλαιο 1

41 2 1
                                    

"Καλημέρα μητέρα, καλημέρα Nicky", είπε ευθυμα η Valery στην μητέρα και την αδερφή της πηγαίνοντας στο θερμοκηπιο και βλέποντας τες να μαζεύουν τις φράουλες. Ήταν ένα ανοιξιάτικο πρωινό Μαΐου και είχε υπερβολική ζέστη. .

Φορούσε ένα άσπρο φορεματακι και τα πέδιλα της. Τα καταξανθα μαλλιά της ήταν λιτά, όπως πάντα και τα γαλάζια μάτια της ξεκουραστα. Πότε δεν βαφοταν, δεν το είχε ανάγκη άλλωστε.

"Καλημέρα Val μου! ", της είπε η μητέρα της φιλωντας την στο μάγουλο και η αδερφή της την χαιρετησε νευοντας.

"Ο μπαμπάς; ", ρώτησε.

"Έχει πάει στα χωράφια, ο Nick τον φώναξε μαζί με άλλους βασικούς για να συζητήσουν για κάτι νέες εφαρμογές λιπασματων. ", απάντησε η μητέρα της με μια ειρωνια σχηματισμενη στα μάτια αλλά διακριτη και στη φωνή της.

"Ο μπαμπάς είπε να πας στο ταχυδρομείο στη πόλη και να παραλαβεις ένα δέμα. Είναι για σένα από τον παππού λέει και ήθελε να το πάρεις εσύ.", συμπλήρωσε η Nicky καταβροχθιζοντας μια φράουλα και δίνοντας στη Valery μια άλλη.

"Από τον παππού; Αυτό μόνο κάτι ευχάριστο μπορεί να είναι! Θα πάω τώρα... Να πάρω το αυτοκίνητο, ε μαμά; ", είπε απευθυνομενη στη μητέρα της που ξεπλενε τις φράουλες.

"Τι μωρό μου, Α, ναι φυσικά, παρτο. Και πρόσεχε."

Σε λίγο είχε φτάσει στην πόλη. Παρκαρε και σκέφτηκε να περάσει πρώτα από το κτηνιατρειο να χαιρετησει την Jennifer. Η Jennifer είναι η κολλητή της εδω και 6 χρόνια και είναι αχωριστες. Ο μπαμπάς της είναι ο καλύτερος κτηνίατρος στη περιοχή και μυησε στη κτηνιατρική και την Jennifer, που άρχισε τώρα στα 22 της να δουλευει στο ιατρείο.

Η Jennifer είναι η αντίθετη προσωπικότητα από την Valery. Η Valery είναι ήρεμη, χαμηλών τόνων και θηλυκή και δεν κάνει έξαλλη ζωή, σε αντίθεση με την εκρηκτική Jennifer που βγαίνει σε πάρτι κάθε νύχτα και αλλάζει τα αγόρια σαν τα πουκάμισα. Στο θέμα των αντρών, η Valery... Δεν είναι ότι δεν τα πάει καλά. Είναι από τις πιο όμορφες κοπέλες του χωριού και από τότε που ακόμα ήταν λύκειο, όλοι την διεκδικουσαν. Θυμάται τον David να προσπαθεί τότε να την προστατέψει από τους καφρους του σχολείου. Ήταν φυσικά παρθένα και αγνή και αυτό τους τρελαινε όλους κάνοντας τους να προσπαθούν να τη διεκδικήσουν μανιωδώς και να τη ρίξουν στο κρεβάτι τους. Ήταν το στοίχημα τους.

Φυσικά αυτό είχε κάνει την Valery να αγανακτησει μαζί τους και να ορκιστει στον εαυτό της πως θα έβρισκε μια σχέση μόνο αν έφευγε από εδώ.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Mar 31, 2016 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Αγάπα Με, Αν Τολμάς Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum