Εισαγωγικό Κεφάλαιο.

74 2 0
                                    

Great Falls, Montana, USA.

Οικογένεια Graham. (πάνω το σπίτι τους).

Πλούσιοι γαιοκτήμονες και κύριοι ιδιοκτήτες της γης του Great Falls στη Montana. Διαθέτουν στρέμματα καλλιεργησιμης γης, τα οποία παρέχουν με δικαίωμα εκμετάλλευσης σε οικογένειες.

David Graham.

Ο μικρότερος γιος της οικογένειας, ετών 22. Μαζί με τον μεγαλύτερο κατά 7 χρόνια αδερφό του, τον Alexander, είναι οι κληρονόμοι της γης αυτής.
Ο David, πολύ πιο μετριόφρων και ήπιων τόνων από ότι ο αδερφός του, προσπαθεί να μην εκτίθεται και να διατηρεί φιλικές σχέσεις με όλους. Αν ήταν στο χέρι του θα εκαιγε τα αγροκτηματα του πατέρα του, για να είμαστε ειλικρινής, αλλά πρέπει να προσαρμοστεί στο δεδομένο ότι είναι γόνος της πιο πλούσιας και δυνατής οικογένειας στη Montana.

Ο Alexander απολαμβάνει την δύναμη και μαζί με τον πατέρα του κάνουν μια υπέροχη δυάδα. Ο πατέρας τους, Nick, όντας υπερβολικά περήφανος, θέλει οι δύο γιοι του να συνεχίσουν την αγροτική επιχείρηση...και φυσικά να αποκατασταθουν με τις κόρες της παμπλουτης οικογένειας Adams, στην Helena της Montana.

Έτσι άλλωστε δεν κάνουν οι ανωτερας τάξης οικογένειες; Προξενιά μεταξύ των παιδιών, για να γίνουν ισχυροτατοι. Και ενώ ο Alexander δεν φαίνεται να διαφωνεί, και έχει συνάψει ήδη δεσμό με την Elizabeth Adams, ο David διαφωνεί καθετως με τον πατέρα του και δεν θέλει να παντρευτεί. Άλλωστε ήταν ακόμα μικρός για αγάπες στα 22 του, σωστά;


Οικογένεια Lawrence.

Ο George Lawrence και η σύζυγός του, Annika μαζί με τις δύο μονακριβες κόρες τους, Valery και Nicky, είναι μια από τις πολλές οικογένειες που καλλιεργουν εκτάσεις των χωράφια της οικογένειας Graham. Ο George και ο Nick ήταν παιδικοί φίλοι και γι'αυτό η οικογένεια Lawrence είχε παλιά το προνόμιο να καλλιεργει από τα καλύτερης ποιότητας εδάφη του Nick Graham. Όταν όμως ο Nick θαμπωθηκε από την εξουσία και τη δύναμη που ασκούσε πάνω στη γη, όπως και από τα πλούτη, έκοψε τις στενες σχέσεις με τους Lawrence. Ήταν τώρα περισσότερο γι'αυτόν... Ας το πούμε, μια οικογένεια που του θύμιζε τη μιζερη, μέτριας ποιότητας ζωής του.

Τους εγκατέλειψε, αφήνοντας τους το σπίτι (^) χαριστικα, αλλά και ένα τεράστιο δάνειο. Τώρα ο ο George Lawrence και η οικογένεια του προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν το σπίτι και τις εκτάσεις που καλλιεργουν εδώ και χρόνια και ταυτόχρονα να ξεπληρωσουν τα χρέη τους απέναντι στους πρώην φίλους τους.


Η Valery και ο David έχουν μεγαλώσει μαζί. Πριν ο πατέρας του David αποκτήσει τόση δύναμη πάνω στη γη, ήταν ένας κοινός σαν τον πατέρα της Valery. Έτσι, οι δύο οικογένειες περνούσαν κάθε μέρα μαζί, το ίδιο και τα παιδιά τους.
Από 5 χρόνων τα δύο αυτά έπαιζαν ασταμάτητα και ήταν αχωριστοι.

Δεκαοκτω ήταν και οι δύο όταν ξέσπασε η εχθρα των γονιών τους.

Οι οικογένειες τους χώρισαν τους δύο φίλους απότομα, μη αφήνοντας τους να ξαναειδωθουν.

Επί 5 χρόνια, αυτά τα παιδιά δεν έχουν ειδωθει. Έχουν πλέον κλείσει τα 22 χωρίς να ανταλλαξουν ούτε μια κουβέντα από εκείνο το βράδυ Αυγούστου που τους χώρισαν πρώτη φορά.


Όμως η μοίρα είναι αντίθετη με τα λάθη των γονιών τους. Η μοίρα είχε άλλη σχέδια για αυτούς τους δύο . Και θα πραγματοποιησει τα σχέδια της ακόμα και αν χρειαστεί τα δύο αυτά παιδιά να περάσουν μέσα από ανυπερβλητες δυσκολίες....

Και όλα αυτά για ένα καπριτσιο της μοίρας. Όλα αυτά, για την αγάπη.

Αγάπα Με, Αν Τολμάς Where stories live. Discover now