1x7 - Ραντεβού με την αλήθεια

425 71 9
                                    


Στην επιστροφή για την κλινική μέσα στο ταξί, η Ίζα παρατηρεί τα μάτια του Άκη κολλημένα πάνω της. «Τι;» τον ρωτάει με απορία. «Τίποτα, απλά χαίρομαι που δεν αγόρασες τελικά όλα αυτά τα πράγματα» της απαντάει ο Άκης, φτιάχνοντας τα μαλλιά του νευρικά. «Ναι, αφενός βρήκα κάτι καλύτερο να κάνω...» λέει η Ίζα κλείνοντάς του το μάτι, «κι αφετέρου, αν θυμάσαι καλά μας έδιωξε κλοτσηδόν η πωλήτρια απ' το μαγαζί» λέει, και γελάνε.

«Ίζα, τι θα πεις στον Τάσο;» ρωτάει ο Άκης κι εκείνη τον κοιτάει, μπερδεμένη. «Γιατί να πρέπει να το πω στον Τάσο; Αυτό που κάναμε ήταν καθαρά σεξ. Κάτι που είχα να νιώσω πολλά χρόνια, για να είμαι ειλικρινής. Τόσους οργασμούς δεν μου έδωσε ούτε το νέο Chanel που ήταν σε έκπτωση πέρυσι» λέει η Ίζα, χαμογελαστή, αλλά το πρόσωπο του Άκη συννεφιάζει ξαφνικά.

«Μάλιστα, δηλαδή αυτό που κάναμε δεν σήμαινε τίποτα για σένα! Αυτό που προσπαθώ να παλέψω τόσο καιρό στην κλινική, όλο αυτό το ανούσιο σεξ, έρχεσαι εσύ και το κάνεις χειρότερο!» αρχίζει να φωνάζει ο Άκης, εξαγριωμένος, κι η Ίζα προσπαθεί να τον ηρεμήσει. «Δεν το εννοούσα έτσι, Άκη, φυσικά και σε νοιάζομαι, αλλά... δεν ξέρω ούτε εγώ η ίδια τι θέλω. Και είμαι παντρεμένη, ξέρεις, δε μπορώ να πετάξω έναν γάμο έτσι απλά! Συγνώμη...» λέει η Ίζα κι ο Άκης τρώει τα νύχια του απ' τα νεύρα. «Όταν το κάναμε πάνω στα κασμίρ πουλόβερ και τα βραχιόλια στο δοκιμαστήριο, μια χαρά παντρεμένη ήσουν και τότε!» λέει ο Άκης και το ταξί φτάνει έξω απ' την κλινική. Η Ίζα γουρλώνει τα μάτια και θυμάται κάτι. Αμέσως βγάζει απ' τη τσάντα της ένα χρυσοκόκκινο βραχιόλι.

«Παραλίγο να ξέχναγα ότι το έβαλα στη τσάντα μου όταν το κάναμε!!!» λέει, χαρούμενη, και το φιλάει. «Ωραία, εσύ κάτσε με τον έρωτά σου, όσο εγώ θα βρίσκω τον δικό μου!» λέει αποφασισμένος ο Άκης και βγαίνει απ' το ταξί, χτυπώντας την πόρτα. Η Ίζα, γεμάτη τύψεις, βγαίνει γρήγορα και τρέχει από πίσω του. «Άκη, περίμενε!» του φωνάζει κι εκείνος γυρίζει και περιμένει, «Δεν θα πεις τίποτα στον Τάσο ή σε κανέναν, σωστά;» τον ρωτάει κι εκείνος κουνάει το κεφάλι αρνητικά, έτοιμος να εκραγεί.

Μπαίνουν στην κλινική και βρίσκουν την Ράνια με τον Μίλτο να τους περιμένουν στην είσοδο. «Ό,τι και να πείτε, θα έχετε δίκιο αλλά ήταν κάτι πολύ σημαντικό!» λέει η Ίζα. «Θα τιμωρηθείτε γι' αυτό που κάνατε, να το ξέρετε!» λέει η Ράνια, θυμωμένη, κι ο Άκης μπαίνει μπροστά. «Η Ίζα δεν έφταιγε, γιατροί μου. Εγώ την πίεσα γιατί έπρεπε να πάω σπίτι μου να κλείσω το λάπτοπ μου» λέει ο Άκης κι η Ίζα τον κοιτάει, ευγνώμων. «Δεν έχει σημασία ποιανού ιδέα ήταν. Θα καθαρίζετε και οι δυο την αυλή για δύο εβδομάδες!» φωνάζει ο Μίλτος και η Ράνια αρπάζει πίσω τα κλειδιά της. «Καινούριο βραχιόλι;» ρωτάει η Ράνια, κοιτώντας το χέρι της κι η Ίζα τρέχει στο δωμάτιό της.

ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗWhere stories live. Discover now