First year

370 46 10
                                    

Profil Louise Tomlinsona

Výška: 175 cm

Váha: -

Postava: Štíhlý a  malý. Lehce vypracované bříško. Tetování LH (Louise a Harry – Taky mám)

Vlasy: Oříškovo - tmavě hnědé.

Oči: Pomněnkové oči s nádechem ledového království. A jako modré jako moře a já se vždy v nich topím. Hlavně při ehmsexu.

Věk: 20

Postavení ve škole: populární chlapec velice žádaný, ale je můj!

Orientace: Gay

Sexuální zkušenosti: To si nechám pro sebe.

Jeden společný rok. Jeden rok co jsme spolu, rok co jsme spolu zažili spoustu věcí. Jeden rok co se milujeme a jeden rok co jsme spolu. Omlouvám se, že to stále opakuju. Ale musel jsem si připomenout tu dobu, když jsme spolu byli šťastní. Jako, né že bychom teď nebyli, ale to jedno.

Za ten rok se stalo moc věcí, až se mi tomu nechce věřit. Takže první a si důležitá věc, bydlíme spolu. Ano je to tak. Všichni jste se dočkali opravdu jsem spolu. Ne dělám si legraci. Jako další důležitý krok v našem vztahu bylo usmíření s Dominikem. Nebyla to moc příjemná věc, takže jako nic moc. Důležité je, že jsme to zvládli a máme požehnání jak od jeho maminky tak Dominika. Moji rodiče nic, to není důležité.

Za třetí a ten důležitý krok. *Bubny prosím* Pořídil jsem si pejska. Pořídili jsme si krásného pejska. Pořídili jsme si Maltézského psíka. Noa i když jsem chlap můžeme mít takového pejska. Jmenuje se Minnie. Protože když se narodila, měla růžový obojek a už jí růžová zůstala. Ano tohle si prosadil Louis.

Ale jelikož je tohle hlavně o pikantnostech z mého života tak jsem se vám rozhodl popsat náš výroční sex? Jestli to teda tak můžu popsat. No takže byli jsme na večeři. Louis mě potom donutil jít na procházku do parku. Samozřejmě já dělal, jak mně to baví, ale já se těšil na jinou věc. Až si to přečte tak se asi nedožiju zítřka.

Takže jsme došli nakonec domů. Poprosil jsem svého kamaráda, aby vzal pejska k sobě a připravil nám to na romantický sex. Protože něco jsem chystal a nedopadlo to moc podle mých plánu nebo vlastně jo dopadlo. No to je jedno. Takže když jsme přišli domů. Louis se jen díval a hned mě políbil „Děkuju Harry, je to nádherný" já jsem si na romantiku nepotrpěl a nepotrpím si ani teď, ale co bych pro svoji lásku neudělal.

Takže jsem ho vzal do náruče. A odnesl do ložnice, kde jsem ho položil na postel. Lehce jsem na něj nalehl a začal ho jemně líbat a u toho jsme se vzájemně svlékali. Nakonec všechno oblečení skončilo na zemi a my se mohli posunout dál. Takže nakonec jsem do něj opatrně vnikl a začal lehce přirážet. Odpovědí mi bylo slastné vzdychání mého jména. Bylo to opravdu skvělé a můžu říct jeden z mých nejlepších sexů. /Muž mi koukl přes rameno a zakroutil hlavou. „Nevím, proč kroutíš tou hlavou, když to stejnak bylo s tebou" uchechtl jsem se/ Přirážel jsem do jeho místečka. Když jsme se pochvíli oba udělali tak jsem si lehl vedle něj a chvíli to vydýchával.

Potom jsem se otočil ke svému stolečku a vytáhl krabičku, podíval jsem se na Louise a zeptal jsem se na důležitou větu. „Vezmeš si mně?"

*Tadá. Ano mělo to vyjít včera, ale byli, menši problémy. Snad to tolik nevadí. Moc se omlouvám a jak se vám díl líbí? Miluju vás, a kdo ještě nečte Hezouna tak šup na něj. Evson :* *

Bestiář Harryho Stylese ✔️Where stories live. Discover now