Kouření? Aspoň něco se povedlo

544 55 0
                                    




Profil Nicka Grimshawa:

Výška: 181 cm

Váha: -

Postava: Štíhlý a vysoký. Svaly se mu rýsovaly. Podobně jako mě v našem věku.

Vlasy: Tmavě hnědé

Oči: Nazlátlé oříškové oči. Ty jsem miloval hlavně, když vzhlížel.

Věk: 18

Postavení ve škole: Můj partner na laborky. Jinak vědecký tým. Sexy chytrolín.

Orientace: Gay

Sexuální zkušenosti: Neználek jako já.

Dostal jsem se na vysokou školu. Konečně jsem odešel od těch vzpomínek a všeho. Jenomže to byla opravdu chvíle. Dozvíte se. Nebojte. No nic takže s Nickem jsem byl docela dobrý kamarád. Ze začátku ano. Už jsem byl parchant nechtěl jsem se zamilovat, takže jsem se bránil jak nejvíce to šlo. A výhoda byla, že mě Nick ani nijak nepřitahoval. Byl to jenom, člověk na zkoušku.

Takže kde se to odehrálo. Stalo se to na jedné party. Já začínal být docela populární a holky po mě letěli. Nechal jsem je, že jsem bisexuál. Bylo to pro mě lehčí. Vyprávěl jsem svoje zkušenosti a přitom jsem žádný neměl. No byla to party, takže jsme měli všichni dost slušně upito.

Říkal jsem si proč nevyužít Nickovi city ke mně? Ano jsem parchant, ale jsem mladý a musím si užívat. Takže jsem vyzval Nicka k tanci. Usmál se a souhlasil. Zrovna hráli pomalou písničku a to se hodilo. Přitáhl jsem si ho za boky. On mi omotal ruce kolem krku. Já si ho přitiskl, co nejvíce to šlo. Začal jsem nenápadně třít o sebe naše penisy.

Začal jsem ho líbat na krku. Pomalu jsem se dostal pod ucho. Lehkými a přitom vášnivými polibky. Nakonec jsem mi skousl ušní lalůček a zašeptal „Co kdybychom šli do soukromí?" A znova jsem ho kousl. Na to zavzdychal a já to bral jako souhlas. Vzal jsem ho za ruku. Vydali jsme se směrem k pokojům pro hosty. Tenhle barák byl opravdu obrovský. Měli jsme štěstí. Hned první pokoj byl volný takže. Hned co jsem dveře zavřel jsem na ně přitiskl Nicka.

Líbal jsem ho dychtivě a vášnivě, ale žádné city z mé strany. Od něj to bylo jiné. Byla tam cítit láska, co ke mně choval. Možná kdybych se do něj tenkrát zamiloval. Vyvaroval bych se dalším problémům. Ale kdyby jo nepotkal bych jeho. Nebo potkal, ale nezamiloval. Pokračujeme.

Takže jsme se dostali na postel já byl na Nickovi. Líbal jsem ho. Sundal jsem mu triko a prohlídl si jeho tělo. Nebylo špatné, ale já chtěl jiné. Nickovi jsem chvíli líbal bříško. Jenomže nás otočil. Podíval se na mně těma jeho kukadla a já se vzrušil. To bylo jediné na něm perfektní. Líbal mě na krku a sundal mi triko. Potom se dostal polibky až ke kalhotám, které mi hned svlékl. N: „Jsi tak velký a tvrdý a jen pro mě Hazz." Kdybys jen věděl Nicku.

Takže si vzal můj penis do pusy. Začal nejdříve pomalu sát špičku a potom mi ho celého oblízl. Já se prohnul jako luk. Musím říct. Bylo to skvělé. A hned na to si ho narval celého do pusy. Jezdil jako o život a já měl co dělat. Abych se hned neudělal. Bože bylo to tak úžasné.

Nakonec to muselo skončit a já se mu udělal do pusy. Jako hodný chlapec to spolkl. Zvedl se a lehl si vedle mě. Na břiše mi dělal různé tvary. Bylo to moc příjemné. N: „Tak kdy půjdeme ven Harry?" Já se na něj podíval s otázkou v očích. „Promiň Nicku, ale pro mě to bylo jen na jednu noc. Nic k tobě necítím." Nick se na mě podíval se slzami v očích. N: „Já, ale myslel.." Nenechal jsem ho to doříct. „Tak jsi myslel špatně" A s úsměvem na tváři jsem odešel. Asi si myslíte, že jsem zmrd. Nebojte ono se mi to zase vrátí! A to už příště.

*Hlásím se konečně s novým dílem. Jsem ve skluzu. Zítra budu psát jak divá. I speciál s Harrym (nová jednodílovka) měla vyjít dneska. Jenomže není úplně tak hotová, jak já bych chtěla. Jinak děkuju za hvězdičky a komentáře: * Jste úžasní. Zase budu ráda za váš názor :) Miluju vás Evson :* *

Bestiář Harryho Stylese ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat