První opravdové rande aneb zamilované pohledy

472 48 18
                                    

Je to měsíc co jsem naposled viděl Louise. Poslechl jsem Dominika a nekontaktoval ho. Louise se o to aspoň čtrnáct dní snažil. Jenomže já jeho na SMS neodpovídal. Nemohl jsem. Zklamal mě. Hodně mi psal, že to vysvětlí. Já si vždy SMS přečetl, ale neodpovídal.

Bylo to pro mě hodně těžký období. Psychicky jsem byl na dně. Chodil jsem hlavně hodně cvičit, abych špatnou náladu ze sebe dostal. Vždy to pomohlo, jen na chvíli. Potom jsem si vždycky vzpomněl na jeho nádherné OČI. DO KTERÝCH JSEM HNED ZAMILOVAL.

Šel jsem po cvičení jsem do své oblíbené kavárny. Když jsem si objednal kafé a chystal se, že odejdu tak jsem do někoho vrazil. Když jsem uslyšel ten hlas. Ve mně hned zamrazilo. Zvedl jsem se a uviděl jsem ty dvě pomněnkové oči. Byly ještě krásnější, než když jsem je viděl naposled. Nechápu, jak jsem to mohl bez něj měsíc vydržet.

„Harry já se moc omlouvám." Usmál se na mě. Já jsem byl nervózní strašně moc. „Too nic. Jáá už musím jít" A chtěl jsem se vydat na odchod. Jenomže mě někdo chytl za ruku. I když je menší tak má sílu a odtáhl mě tenkrát ke stolu. Ještě do teď se tomu smějeme. „Harry nenechám tě odejít, aniž bych ti to vysvětlit". Kývl jsem hlavou.

Louis začal vysvětlovat. Když to shrnu tak to bylo asi takhle. Louisovi jsem se líbil už od začátku. To je jasné kdo by mi odolal, že? No a měli s otcem plán, že se mi pomstí, jenomže Louis z toho nakonec po společné noci vycouval. Jenomže nakonec mu adresu dal. Ale otec se pomstil i jemu, aby on ani já jsme spolu nebyli šťastný. A co jsem udělal já?

Hned jsem vstal a vzal ho za ruku a vášnivě ho políbil. „Mám tě rád Louisi ani nevíš jak moc." Louis se usmál a řekl něco, co mě šokovalo. „Miluju tě Harry" To jsem ho pustil a sedl jsem si zpátky na židli a jen koukal. „Chápu to Harry, jenom mě nezahazuj už ne prosím." Usmál jsem se a prostě jsem řekl, co jsem měl na srdci. „Půjdeš se mnou hned na rande?" usmál jsem se a Louis se mi vrhl hned kolem krku. Mě bylo jasné, jaká je odpověď.

Byli jsme chvílí v kavárně, kde jsme si povídali a smáli jsme. Potom jsme se vydali na procházku a já byl opravdu šťastný. Potom jsme se s Louisem vydali k němu do bytu no, a jak to skončilo si všichni domyslíme. /Zasmál jsem se nahlas a můj manžel se na mě otočil a začervenal. Vše vám jsem, dávám pro vaši informaci/


*Další díl. Za dva až 3 díly se dozvíte manžela. Názor na to jak to dopadlo mezi Louisem a Harrym? Kdo je spokojený? A blížíme se ke 2K za to vám chci moc poděkovat. Protože 1K bylo před chvíli. Strašně si toho vážím. Miluju vás Evson :* *

Bestiář Harryho Stylese ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat