'feeling super super super'

2.4K 151 83
                                    

na obrǎzku je sirius black

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

na obrǎzku je sirius black.

jsem všímavá.

to je jedna z mých dobrých vlastností. teda dobrých pro mě, pro ostatní to ke spíše nevýhoda, protože o nich zjistím spousta věcí.

tak třeba to, že od čtvrtého ročníku pomáhám na ošetřovně poppy mi umožňuje vidět všechny pacienty a jediným stálým pacientem je lupin. remus lupin.

každý měsíc, vždy po úplňku se tu objeví, poleží si tu celý den a zmizí a příští měsíc ho tu čekáte znovu. nabídla jsem mu i vip kartu, kterou jsem vyrobila při obraň, ale jenom se na mě zle podíval a odešel.

kdyby vás to zajímalo tu vip kartu jsem mu strčila do tašky, když odcházel. nevšiml si toho.

nevím jestli si o mmě myslí, že jsem naprosto blbá, ale jestli jo tak mě to uráží.

jasně, že mi došlo, že je vlkodlak. je to nad slucne jasné. nebo spíš nad měsíc.

dnešek začal normálně.

vstala jsem v osm s myšlenkou, že snídaně je až do devíti takže mám čas.

šla jsem si dát rychlou sprchu a provedla jsem hygienu. make-up nepoužívám stejně by se mi zničil od krve a praní. dnes mám modřinu jen na krku.

oblékla jsem si sukni a košili s černýma teniskama a pod sukni jsem si vzala černé kraťasy, protože když se perete v sukni je vidět vše. věřte mi bím to nejlépe.

vlasy jsem si nechala rozpuštěné, ale na zápěstí jsem si raději dala hnědou gumičku.

páč mám dnes dobrou náladu rozhodla jsem se, že si sebou do tašky vezmu priscillu. priscilla je můj had, albín. trochu mě mrzí, že nemá dvě hlavy ale co.

"aschaja ja ashi?" (půjdeš dnes se mnou?)zeptala jsem se jí jadím jazykem, který jsem zdědila ani nevím po kom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"aschaja ja ashi?" (půjdeš dnes se mnou?)zeptala jsem se jí jadím jazykem, který jsem zdědila ani nevím po kom.

priscilla přikývla a já jsem ji kouzlem zmenšila a dala do tašky.

bylo za deset minut půl deváté, a tak jsem vypochodovala z pého pokoje, který mám sama pro sebe, protože se mnou nikdo nechtěl být. nevadí mi to. je v sedmém patře a na stejném patře je už jenom jeden pokoj a to pokoj evansové,mckinnonové,macdonaldové a meadowesové.

cry baby; s. blackWhere stories live. Discover now