sloanne veniće

3.8K 162 18
                                    

STEPHANIE SCOTT ASSLOANNE VENIĆEje mladá a talentovaná čarodějka, studující v bradavicích sedmý ročník

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

STEPHANIE SCOTT AS
SLOANNE VENIĆE
je mladá a talentovaná čarodějka, studující v bradavicích sedmý ročník. to zní slibně ne? hodná holka s hodnou rodinkou a nejlepšímy přáteli poberty a lily evansovou.
tak a teď do reality. hodná holka je, ale to nikdo neví, rodina je pošahaná a přátele nemá. proč? protože její přímení zní veniće a její rodina zabíjí každého, kdo jim zkříží cestu. téhle povedené rodinky se bojí i sám brumbál a to je co říct. a určitě jste uhodli, že všichni z této rodiny chodili do zmijozelu až samozřejmě na sloanne, která je v nebelvíru.
jakmile byla sloanne zařazena do nebelvíru v prvním ročníku strhlo se peklo. nebelvír ji nechtěl ve své koleji. celkově žádná kolej ji nechtěla ani zmijozel. brumbál s tím nic nezmohl, nebo s tím spíše nic neudělal. sloanne se vždy zdálo, že je o tři kroky napřed než všichni ostatní a ví něco, co ostatní ne.
hned druhý den v bradavicích jí přišel moc milý dopis od jejích rodičů zněl takhle'doma se ti už asi nebude moc líbit'. milé že?
všichni ve škole se jí vyhýbají a skončilo to i tak, že sloanne má pokoj sama pro sebe. nestežuje si.
vždy, když se strhne bitka můžete v ní vidět sloanne, jak je bita nebo bije ona někoho. málokdo ví, že občas se nechá zbít jen tak.
každý den má alespoň jednu modřinu na obličeji a dalších deset po celém těle. nos měla tolikrát přelomený, že je naprosto normální, že se jí alespoň jednou denně spustí krev z nosu.
většinou jí zbijou potterův gang, kteří mají opravdu sílu to uzná i sloanne.
i přesto všechno je sloanne dá se říct veselá.
řeže se? ne. brečí každý den? ne. je v depresích? ne. místo toho vše jde dál s hlavou vztyčenou.
doma ji bijou a ve škole taky. hezké.
většinu času, když teda není na hodinách, tráví na ošetřovně, ale ne jako pacient, ale jako ošetřovatelka. přesněji řečeno pomocná ošetřovatelka.
poppy je její jediná dá se říct přítelkyně. z bradavic vyšla před čtyřmi lety. je jí dvacet tři a chodila do havraspáru. je neobyčejně nadaná lékokouzelnice. bylo ji nabídnuto místo ředitelky ve sv.mungovi, ale ona zdvořile odmítla, že bradavice jsou jejím domovem a napísto noho přijala nabídku brumbála. poppy je sirotek. rodiče ji umřeli před třemi lety na dračí spalničky.
jelikož je pořád ošetřovně a vyniká v kouzlech léčení atd. tak je asi jasné, že by chtěla být lékokouzelnice. buď to anebo se starat o draky, ale to je jen takový její sen.
sloanne má ješte sestru, která přesně o devět měsíců a tři dny starší, a proto se je v ročníku se sloanne. je zmijozel a jmenuje se vienna. je prázdná. většina lidí o ní ani neví. občas se neoběví i týden, a pak se najednou zase objeví. většinou nechodí na hodiny, ale ze všech předmětů prochází s lehkostí.
sloanne taky procházi ze všech předmětů, ale narozdíl od vienny na hodiny chodí.
tak a tohle je sloanne veniće.

Nová story je tuuuuuuu. Mám ji uloženku už déle a pořád jsem nevěděla jestli ji zveřejnit. noa teď okolo půl jedné jsem se rozhodla, že jo. hlasujte a komentujte a pááááá

cry baby; s. blackWhere stories live. Discover now