6

3.1K 316 135
                                    

Jongin : Vay beeeee ...

Sungmin : Güzeller değil mi ?

Jongin : Hem müzik hem sözler güzel . Neden böyle müzikler dinlediğini anladım .

Sungmin : Neden ?

Jongin : Sorgulayan ve düşünen bir insan olduğun belli ve bu şarkılar bir şeyleri eleştiriyor . Aşkı , dünya düzenini , geçmişi , sevgiyi , geleceği , insanları , insanların düşüncelerini hayatlarını falan ...

Sungmin : Şu an ağlayabilirim ... Bunu fark edebilmene çok sevindim !!!!!!! Genelde ne bu gürültülü müzik diyip hor görüyorlar . Nasıl dinliyosun falan diye tonla laf işitiyorum ... ama kelime arkaları o kadar güzel ki ... Bana hitap ediyor . Ruhuma hitap ediyor . O müzik aletlerinin uyumu ... o sopranonun sesi ile erkek vokalin düetleri ... Beni benden alıyor . Başka bir evrene götürüyor .

Jongin : Dans ederken ben de öyle hissediyorum .

Sungmin : Çok mutlu oldum ya :3 :3 :3 . Seveceğini düşünmemiştim :3 :3 :3 .

Jongin : Kkkkkk . Böyle tepki vereceğini düşünmemiştim :D .

Sungmin : Önyargıları olan bir insan değilim ama ister istemez bazen bunu yapıyorum . Seni playboy kalıbına soktuğum için özür dilerim O/ .

Jongin : *-* .

Sungmin : kkkkkkkkkk .

Jongin : Hangi üniversitede okuyorsun ?

Sungmin : O nereden çıktı şimdi ?

Jongmin : Söyle işte .

Sungmin : Hangok .

Jongmin : -_- .

Sungmin : *-* . Çıkarsana o baklayı bakıyım ağzından ????

Jongmin : Hemşirelik bölümünde bir kızdan hoşlanıyorum . Aynı ünideysek yardım et diyecektim *-* .

Sungmin : Playboyluğuna yardım etmem *-* .

Jongmin : Öyle değil aptal . Bu öyle bir şey değil ... Bir gün şu rahatsızlığım için gittim hastaneye . İğne vurucaz dediler . İğneden korkarım *-* . O korkuyla kaçmak istedim ama gidemedim . Mecburdum o iğneyi vurulmaya . Neyse sıram geldi girdim . Staj öğrencileri varmış . Hoca anlattı etti falan . İçinden en suratsız olana dedi iğneyi vur falan . Ben kaldım eli ağır olduğu belliydi !!!! Yanıma geldikçe çok kötü oldum . Acayip terledim falan . İğneyi çıkardı hazırladı falan . Ben ölücem az kaldı tabi ... Bu anladı korktuğumu . Benimle konuşmaya başladı . Nasılsın hangi okuldasın bölümdesin gibi gibi ama o kadar tatlı konuşuyordu ki .... Kocam gözleri var . Dudakları benimkinin üç katı ! Birde gülümseyince kalp şeklini alıyor !!!! Ben öyle o güzelliğe ve sese dalıp giderken iğneyi vurmuş haberim yok ....

Sungmin : Amacı seni korkundan uzaklaştırmakmış ama kıza mı tutuldun *-* ?

Jongin : Çok güzel bir andı ama *-* . Sonra bir kaç kez daha gittim ve izledim onu . O kadar nazik ve anlayışlı biri ki . Herkes suratsız suratsız ortalıkta dolanırken o gülücükler saçıyor , hastalarla ilgileniyor ve onlarla konuşuyor *-* .

Sungmin : Öyle yapması gerek çünkü . Yoksa o ortamda psikolojisi bozulur . Doktorlar zaten aldıkları eğitim yüzünden hissiz oluyorlar . Birde hemşireler öyle olursa hastane daha soğuk ve korku dolu bir ortam olur .

Jongin : Keşke bizim okulda okusaydın *-* .

Sungmin : -_- .

Jongin : Bu konuyu seninle konuşacağız . Şimdi gitmeliyim ama alacağım yardımını *-* .

Sungmin : -_- .

----------

Kyungie : Baaaaekkkkkkk beğendiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!

Cazgır : Neyi beğendi kim beğendi ?

Kyungie : :3 :3 :3 :3 :3 :3 . O gün gürültülü demişti ama şimdi dinlemiş ve beğenmişşşşşşş !!!!!!!!!

Cazgır : Soo neyden bahsediyorsun *-* Anime mi gene -_- ya da manga -_- ? Gene kim odunluk ya da romantiklik yaptı -_- ? Ya da şu çok sevgili kız idollerin mi konu gene -_- ?

Kyungie : *-* *-* *-* *-* . Var ya bir gün çok pis aşık olacaksın . Biri burnunu pis sürtecek *-* . Ayrıca seni fanların arasına atarım , saniyesinde ölürsün ! Cesetini de kimse bulamaz !!!!!

Cazgır : He yav he -_- .

ARE YOU AFRAID OF THE DARK?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin