Part 3

105 5 0
                                    

Беатрис;

Бях страшно изненадана от това, което се случваше в момента,от това, което правя с Дарина, от това, което се канех да направя с нея, но не бях изненадана от това, което тя правеше с мен. Начина по който се държеше с мен,чувствата ѝ, начина по който ме подлудяваше, признанието ѝ, целувките ѝ и абсолютно всичко, което правеше с мен.

Обожавам начина по който направо се разтапяше в ръцете ми. Тихите ѝ въздишки, които проглушаваха ушите ми и ме караха да искам да ги засилвам още, и още, и още, докато Дарина не започнеше сама да иска, да я карам да се чувства, по този начин, по който се чувства сега.

Целувах страстно устните ѝ, като комбинирах страстта от целувката с нежността от пръстите ми, които шареха по голия ѝ гръб и въпреки студени, на Дарина ѝ харесваше много. Личеше си, по това, че кожата и настръхваше, бавно утихваше и отново настръхваше.

Плъзнах ръце към задника ѝ и го стиснах силно, като я надигнах на предно конче. Тя уви краката си около кръста ми и отдели устни от моите. Погледнах я, а тя вече бе вкопчила зелените си очи в моя поглед. Гледах я и забелязах усмивката ѝ, която ставаше все по-широка.

Тръгнах към произволна стая и много се надявах да е спалнята, било нейната или на техните. Не ми пукаше изобщо и много добре знам, че, и при нея е същото.

"Е, не беше нейната стая, но беше второто ми предпочитание.
Надявам се, техните да нямат против." - мислите ми минаваха през ума, а аз наистина се надявах да не се приберат родителите и.

Оставих я бавно на леглото,легнала и я обкрачих. Плъзнах ръцете си по ханша ѝ до края на блузата.

Надигнах за момент поглед към нея, а тя изглеждаше така, сякаш чака с нетърпение да направя това, което бях започнала.

Усмихнах се и без да откъсвам очи от нея шмугнах ръцете си под блузата ѝ, и ги плъзнах към гърдите ѝ. Студените ми пръсти докосваха зърната ѝ на нея това страшно ѝ харесваше.
Гледах я как хапе устната си, докато аз си играех със зърната ѝ. Не ми трябваше много усилие да ги накарам да настръхнат. Всъщност.. не ми трябваше много усилие да накарам самата Дарина да настръхва, така че...

Отделих ръцете си от гърдите ѝ и плъзнах отново към края на блузата ѝ.
Тя се надигна леко позволявайки ми да я съблека.
Издърпах блузата ѝ заедно с вече откопчаният и сутиен и ги захвърлих на някъде.

Бях доволна от това което виждах.
Наведох се към Дарина и впих устните си в нейните. Изчаках тя да се отпусне напълно и когато това се беше случило вече, реших, че мога да си позволя да правя и други неща с нея.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 28, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Bitchin'Where stories live. Discover now